• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Geliyor geliyor benim büyük oğlum bundan çok daha kötüydü o bile 2 yaşında düzelmeye başlamıştı şuan içim bebişlere üzülüyorum aslında bide dediğin gibi uyanacak diye tetikte beklemekte kötü oluyor
Benim oğlumda 1 yaşında gece beslenmesini kesmiştik anca öyle biraz uyuyabilmistim bunda da öyle olur ama yinede insan olsun diyip duruyor

Benim oğlumda 1 yaşında gece beslenmesini kesmiştik anca öyle biraz uyuyabilmistim bunda da öyle olur ama yinede insan olsun diyip duruyor
Çünkü uykusuzluk hiç bişeye benzemiyor evin işini yemeğini başkası senin yerine yapabiliyor ama kimse senin yerine uyuyamıyor

Çünkü uykusuzluk hiç bişeye benzemiyor evin işini yemeğini başkası senin yerine yapabiliyor ama kimse senin yerine uyuyamıyor
Ahh valla öyle birde gergin oluyorum bir tanede 5 yaşında var bende o da ilgi istiyor tam cümbüş oluyor evde kafamda.. senin büyük kaç yaşında

Malesef hayat böyle, her zaman herşey yolunda gitmiyor ama toparlandık unuttuk dünü zamanında uyumayan abimiz matematik ödevini yaparken uyuyakaldı onun yerine ödevini yapan biri var birazda gülelim 😃
Hahaaa çok tatlı çalışsın tabi öyle yok yata yata büyümek🤣

Bende emerek uyutmaktan çok yoruldum sezeryan sonrası bel ağrısı hiç geçmedi sürekli emzirerek uyutmaktan boynumda ağrıyor artık. 6ay geçsin kilo veririrm diye düşünüyordum onu da yapamadım koşturuyorum sürekli ama göbek hala sarkık duruyor 😞
Birde kızlar dönemsel mi bebeklerde üzerime çok düşüyor sürekli sarılmak kucaklamak temas istiyor artık babasına bile gitmek istemiyor siz de de böyle olan var mı?

2 gündür perişan olduk sürekli uyutmaya çalışmaktan erken uyusun diye mücadele ediyorum uyanınca geri uyutmaya çalışıyorum sürekli ağlıyor çok yıpratıcı oldu benim içinde bebeğim içinde a dan z ye herşeye dikkat ediyorum sabah uyanma saati akşam son uykusu uyku rutini banyosu gündüz dışarı çıkarıyorum beyaz gürültü açıyorum loş ışık uyku öncesi sakinleşsin diye dikkat ediyorum sadece 2 gündür değil hep dikkat ediyorum doğduğundan beri, gündüz uykusunu da başında bekledim yeterli uykusunuda aldı ama olmuyor işte bu şekilde uyuyacağına uyumasın daha iyi pes ediyorum akışına bırakmak daha iyi olacak gibi elbette düzelecek ama erken uyuması büyüme hormonundan faydalanması için onun için önemli olduğu için üzülüyorum diğer taraftan da ağlamaktan sesi kısılan bir bebeyle sinirleri alt üst olmuş bir annede ne kadar sağlıklı ve doğru olabilir ki
Valla cnm biz de inatlastik kazanan bebiş oldu. Bi gün inat ettim salla salla agladi durdu pes edip esime devrettim o da salladi baya yok uyumuyor . Bi bebis 2 kisiyi birden alt etti uykuya direnerek salona gelmeyi basardi. Ben bi süre huysuzlsnmaya baslayinca yatirmaya götürecegım. Sonra belki tekrar duzen denerim bi de diş donemleri ya keyifleri yok o da etkileyebilir

Ahh valla öyle birde gergin oluyorum bir tanede 5 yaşında var bende o da ilgi istiyor tam cümbüş oluyor evde kafamda.. senin büyük kaç yaşında
12 yaşında bir ergen o da apayrı bir vaka 😃herkes ilgi bekliyor anneden de anneye ilgi gösteren yok🤣bende kendi kendime çay demleyip içiyorum canım kendim 🤣

Hahaaa çok tatlı çalışsın tabi öyle yok yata yata büyümek🤣
Çekirdekten yetiştiriyorum inan abiden hevesli çıldırıyor kitabı görünce abide kitap görünce kaçacak yer arıyor nasıl oluyorsa uykusu geliyor
Kızlar bu uyumayan bebeler varya okula gittiklerinde de sabah uyandırmak için uğraşacağız 😃

Bende emerek uyutmaktan çok yoruldum sezeryan sonrası bel ağrısı hiç geçmedi sürekli emzirerek uyutmaktan boynumda ağrıyor artık. 6ay geçsin kilo veririrm diye düşünüyordum onu da yapamadım koşturuyorum sürekli ama göbek hala sarkık duruyor 😞
Birde kızlar dönemsel mi bebeklerde üzerime çok düşüyor sürekli sarılmak kucaklamak temas istiyor artık babasına bile gitmek istemiyor siz de de böyle olan var mı?
Ayrılık kaygısı başladı çünkü yeni güncellemede
Benimki babaya gidiyor çok düşkün onada ama gözü de hep bende saniyede bir kontrol ediyor

Valla cnm biz de inatlastik kazanan bebiş oldu. Bi gün inat ettim salla salla agladi durdu pes edip esime devrettim o da salladi baya yok uyumuyor . Bi bebis 2 kisiyi birden alt etti uykuya direnerek salona gelmeyi basardi. Ben bi süre huysuzlsnmaya baslayinca yatirmaya götürecegım. Sonra belki tekrar duzen denerim bi de diş donemleri ya keyifleri yok o da etkileyebilir
Bebişler şampiyon hep 😃

Şarjım bitmeden mükemmel bir şey gördüm instada sizinle paylaşayım istedim

Eklentiler

• Screenshot_20240213_015244_Instagram.jpg
    Screenshot_20240213_015244_Instagram.jpg
    91,5 KB · Görüntüleme: 75
Çekirdekten yetiştiriyorum inan abiden hevesli çıldırıyor kitabı görünce abide kitap görünce kaçacak yer arıyor nasıl oluyorsa uykusu geliyor
Kızlar bu uyumayan bebeler varya okula gittiklerinde de sabah uyandırmak için uğraşacağız 😃
Bizimkide kitaplara saldırıyor ve o günler gelsin zevkle uyandırırım kızımı oğluma öyle oldu den bana ettin kalk hadi diye güle güle kaldırdım🤣

Kizlar benim 5. Ayda bozuldu gece duzenimiz sizin hep mi oyleydi sonrSan mi oldu
Benimki bir ara gece anca 3 kez falan kalkmaya başlamıştı, ohh bu sefer uslu çocuklardan olacak sanırım dedim ama yok anam yok gündüz ablamız da okulda evde ses de yok yat uyu Di mi ama yok ne gündüz ne gece uyumuyor 🤕( nazar olur diye dillendirmedim bile çevremde soran okunca eskiye göre daha iyiyiz diyordum 😎)
Kızlar verim kızım sürekli pişik oluyor nedenini anlamadım her seferinde yeni bir şeyde vermiyorum ona yorayım bez en baştan beri aynı
Benimki anormal pişik olmadı ama bende doğduğundan beri sarı kantaron yağı olsun pişik kremleri olsun her alt değişiminde sürüyorum nerdeyse adam akıllı pişik hiç olmamıştık ta kiii tadımlara başladığımızdan beri altı daha kızarık her defasında, ben yediklerine bağlıyorum alışma evresi diye düşünüyorum 🤷🏻‍♀️

Seninki de gözü kapalı emmek falan mı istiyor yoksa uyanıyor mu neden derin uykuya dalamıyorlar anlayamıyorum
Gece 12 den sonra genelde emmek icin kalkiyor ama gece uykusuna dalarkeb perisanim belli olmuyor dun 00.00 da uyudu mesela bazen 22.30 da bazen de sasirirtiyor 6.30-7 gibi uyumak istitor ama o zaman da coook kalkiyor

Benimki bir ara gece anca 3 kez falan kalkmaya başlamıştı, ohh bu sefer uslu çocuklardan olacak sanırım dedim ama yok anam yok gündüz ablamız da okulda evde ses de yok yat uyu Di mi ama yok ne gündüz ne gece uyumuyor 🤕( nazar olur diye dillendirmedim bile çevremde soran okunca eskiye göre daha iyiyiz diyordum 😎)

Benimki anormal pişik olmadı ama bende doğduğundan beri sarı kantaron yağı olsun pişik kremleri olsun her alt değişiminde sürüyorum nerdeyse adam akıllı pişik hiç olmamıştık ta kiii tadımlara başladığımızdan beri altı daha kızarık her defasında, ben yediklerine bağlıyorum alışma evresi diye düşünüyorum 🤷🏻‍♀️
Bizim çok kötü olmustubir keresinde görseniz içiniz acır doktora götürdüm geçti şimdi az az hep var belki dediğiniz gibi ek gıdaya alışınca geçer

Gece 12 den sonra genelde emmek icin kalkiyor ama gece uykusuna dalarkeb perisanim belli olmuyor dun 00.00 da uyudu mesela bazen 22.30 da bazen de sasirirtiyor 6.30-7 gibi uyumak istitor ama o zaman da coook kalkiyor
Benimki 7 8 gibi uyuyor sonra gözü kapalı ağlayıp emip uyuyor çok nadir geç uyudu ama gece 12ye kadar bazen 6 7 kere gidiyorum bazen etmeden piş pişliyorum tam dalamıyor bir türlü

Back