- 30 Haziran 2023
- 660
- 463
- 23
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #34.261
Insallah bir cozum bulunur soyle aksam 6 da uyuda 3/4 saat kesintisiz oooh mis gibi olurduBenim bebislerden biri de nerdeyse saat basi uyaniyor gece, gecenlerde bir gün tam 12 kez kalktim hic yatmasam daha iyiymis. Ama burdaki yorumlara katiliyorum bazen sırf emmek icin kalktigini dusunuyorum. Diger uyuyam bebegimde bu hafta 3 gece asiri huysuzdu kalkti yatmadi uykuya dalamadi 2 saat cok yordu. Onun da disten dolayi keyifsizlikleri vardi dönem dönem oluyor. Acaba bi donemden mi geciyor yoksa emmek icin mi uyaniyor bunu belirlemek lazim. Ben gece emmek isteyeni azaltmaya calisacagim ama nasil yapacagim henuz bir fikrim yok.
Seninki de gözü kapalı emmek falan mı istiyor yoksa uyanıyor mu neden derin uykuya dalamıyorlar anlayamıyorumKizlar simdi gunduz kac saat uyumali ki gece uykusuna dalarkeb prioblem yasamamaliyim ??? Mesela bugun 1 saart 30 dk uyudu toplanda gunduz 6.30 da gece uykusuna gecti ama surejli uyaniyorrrrrrhelppp emergency call
Kizlar simdi gunduz kac saat uyumali ki gece uykusuna dalarkeb prioblem yasamamaliyim ??? Mesela bugun 1 saart 30 dk uyudu toplanda gunduz 6.30 da gece uykusuna gecti ama surejli uyaniyorrrrrrhelppp emergency call
Aynen kardes aynen cozen varsa yazar insallahVallaha bu sorunun cevabını bende merak ediyorum, benimki de gündüz toplasan 1.30 saat anca uyumuştur ama benimki gece geç yatıyor ve sabahta sizlere göre geç kalkıyor, diyelim gece 10da uyudu diyorum yatağa koyuyorum gözü kapalı ağlıyor emziriyorum yatağa koyuyorum sonra yine ağlıyor(bu böyle sabaha kadar nerdeyse 1.5-2 saatte bir tekrar ediyor)
Benimde aynıVallaha bu sorunun cevabını bende merak ediyorum, benimki de gündüz toplasan 1.30 saat anca uyumuştur ama benimki gece geç yatıyor ve sabahta sizlere göre geç kalkıyor, diyelim gece 10da uyudu diyorum yatağa koyuyorum gözü kapalı ağlıyor emziriyorum yatağa koyuyorum sonra yine ağlıyor(bu böyle sabaha kadar nerdeyse 1.5-2 saatte bir tekrar ediyor)
Bizimde o civarlarda bozuldu 5-6 ay gibi ama benimki sanki benimki emerek uyumak için yapıyorKizlar benim 5. Ayda bozuldu gece duzenimiz sizin hep mi oyleydi sonrSan mi oldu
Bizim 2.aydan sonra bozulduKizlar benim 5. Ayda bozuldu gece duzenimiz sizin hep mi oyleydi sonrSan mi oldu
Sonunda dediğin gibi ikinizde yipranacaginiza biraz geç uyusun 1 gün öyle olur 3 gün erken uyur derken bir zaman sonra daha çok düzen tutar sen kendini yıpratmaktan elinden geldiğince yine aynı doğrultuda uyut ama baktın uyumuyor kizacagima ki kizginligini anladığında hiçten uyuyamayacaktir bırak yatım saat 1 saat sonra dene uyur mutlaka2 gündür perişan olduk sürekli uyutmaya çalışmaktan erken uyusun diye mücadele ediyorum uyanınca geri uyutmaya çalışıyorum sürekli ağlıyor çok yıpratıcı oldu benim içinde bebeğim içinde a dan z ye herşeye dikkat ediyorum sabah uyanma saati akşam son uykusu uyku rutini banyosu gündüz dışarı çıkarıyorum beyaz gürültü açıyorum loş ışık uyku öncesi sakinleşsin diye dikkat ediyorum sadece 2 gündür değil hep dikkat ediyorum doğduğundan beri, gündüz uykusunu da başında bekledim yeterli uykusunuda aldı ama olmuyor işte bu şekilde uyuyacağına uyumasın daha iyi pes ediyorum akışına bırakmak daha iyi olacak gibi elbette düzelecek ama erken uyuması büyüme hormonundan faydalanması için onun için önemli olduğu için üzülüyorum diğer taraftan da ağlamaktan sesi kısılan bir bebeyle sinirleri alt üst olmuş bir annede ne kadar sağlıklı ve doğru olabilir ki
Kizlar ben pozitif dusunmeye calsiiyorum her kalkisinda egzersiz gibi dusunuyorum akilli saatimde kalori harcadigimi gormek ve dusunmek oyi geliyor kim bize gece bile egzersiz yaptieabilir ki (ben kucagimda sallayarak uyutuyorum )2 gündür perişan olduk sürekli uyutmaya çalışmaktan erken uyusun diye mücadele ediyorum uyanınca geri uyutmaya çalışıyorum sürekli ağlıyor çok yıpratıcı oldu benim içinde bebeğim içinde a dan z ye herşeye dikkat ediyorum sabah uyanma saati akşam son uykusu uyku rutini banyosu gündüz dışarı çıkarıyorum beyaz gürültü açıyorum loş ışık uyku öncesi sakinleşsin diye dikkat ediyorum sadece 2 gündür değil hep dikkat ediyorum doğduğundan beri, gündüz uykusunu da başında bekledim yeterli uykusunuda aldı ama olmuyor işte bu şekilde uyuyacağına uyumasın daha iyi pes ediyorum akışına bırakmak daha iyi olacak gibi elbette düzelecek ama erken uyuması büyüme hormonundan faydalanması için onun için önemli olduğu için üzülüyorum diğer taraftan da ağlamaktan sesi kısılan bir bebeyle sinirleri alt üst olmuş bir annede ne kadar sağlıklı ve doğru olabilir ki
Uyuttum yine aynı uyandı kalktık artık bidaha ne zaman uyursaSonunda dediğin gibi ikinizde yipranacaginiza biraz geç uyusun 1 gün öyle olur 3 gün erken uyur derken bir zaman sonra daha çok düzen tutar sen kendini yıpratmaktan elinden geldiğince yine aynı doğrultuda uyut ama baktın uyumuyor kizacagima ki kizginligini anladığında hiçten uyuyamayacaktir bırak yatım saat 1 saat sonra dene uyur mutlaka
Bende kucağımda sallayarak uyutuyorum dediğin gibi leslie yapıp bari egzersiz yapmış olurum diye düşünüyorum orda bir sıkıntı yok sorun bebeğin uyumamak için direnip ağlaması sesi kısıldı ben inat ettim geri uyutacağım diye o inat etti uyumadı uyusa yeterki en kötü 12 den sonra gece uykusuna geçer dedim o kadar ağlayınca 12 den sonra da sürekli uyandı 1 saati bulmadı uyandı kalktık şimdi, bide abi de var sürekli küçüğü uyutmaya uğraşınca onuda ihmal ediyorum 2 gündür ödevini yapmadan gitmiş okula matematik yapamayınca beni bekledi uyuyan bebek şans işi şimdi bebişle matematik çalışacağız :)Kizlar ben pozitif dusunmeye calsiiyorum her kalkisinda egzersiz gibi dusunuyorum akilli saatimde kalori harcadigimi gormek ve dusunmek oyi geliyor kim bize gece bile egzersiz yaptieabilir ki (ben kucagimda sallayarak uyutuyorum )
Bende yatırdım 3 kere kalktı ama şimdi uyuyor tetikte bekliyorum ha uyanacak diye yatirsam gönül rahatlığıyla uyusa uzun uzun ama inşallah o zamanlarda gelecekUyuttum yine aynı uyandı kalktık artık bidaha ne zaman uyursa
Yaa çok yorucu olmuş kıyamam herkes perişanBende kucağımda sallayarak uyutuyorum dediğin gibi leslie yapıp bari egzersiz yapmış olurum diye düşünüyorum orda bir sıkıntı yok sorun bebeğin uyumamak için direnip ağlaması sesi kısıldı ben inat ettim geri uyutacağım diye o inat etti uyumadı uyusa yeterki en kötü 12 den sonra gece uykusuna geçer dedim o kadar ağlayınca 12 den sonra da sürekli uyandı 1 saati bulmadı uyandı kalktık şimdi, bide abi de var sürekli küçüğü uyutmaya uğraşınca onuda ihmal ediyorum 2 gündür ödevini yapmadan gitmiş okula matematik yapamayınca beni bekledi uyuyan bebek şans işi şimdi bebişle matematik çalışacağız :)
Geliyor geliyor benim büyük oğlum bundan çok daha kötüydü o bile 2 yaşında düzelmeye başlamıştı şuan içim bebişlere üzülüyorum aslında bide dediğin gibi uyanacak diye tetikte beklemekte kötü oluyorBende yatırdım 3 kere kalktı ama şimdi uyuyor tetikte bekliyorum ha uyanacak diye yatirsam gönül rahatlığıyla uyusa uzun uzun ama inşallah o zamanlarda gelecek
Vallahi Allah yardimcimiz olsunBende kucağımda sallayarak uyutuyorum dediğin gibi leslie yapıp bari egzersiz yapmış olurum diye düşünüyorum orda bir sıkıntı yok sorun bebeğin uyumamak için direnip ağlaması sesi kısıldı ben inat ettim geri uyutacağım diye o inat etti uyumadı uyusa yeterki en kötü 12 den sonra gece uykusuna geçer dedim o kadar ağlayınca 12 den sonra da sürekli uyandı 1 saati bulmadı uyandı kalktık şimdi, bide abi de var sürekli küçüğü uyutmaya uğraşınca onuda ihmal ediyorum 2 gündür ödevini yapmadan gitmiş okula matematik yapamayınca beni bekledi uyuyan bebek şans işi şimdi bebişle matematik çalışacağız :)
Malesef hayat böyle, her zaman herşey yolunda gitmiyor ama toparlandık unuttuk dünü zamanında uyumayan abimiz matematik ödevini yaparken uyuyakaldı onun yerine ödevini yapan biri var birazda gülelimYaa çok yorucu olmuş kıyamam herkes perişan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?