2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ben hep en basindan beri ters pozisyonda emziryorum oyle alıştık, tikalı olduğunda dediginiz gibi oluyor ama bu çok başka 4cm boyutundaymiş. Elime kocaman bir yumru geliyor, nasıl geçecek bilmiyorum

7/24 dönüş sağlamıyor mağlesef ben en son dönmeyince haastane telefonundan arardım kilo takıntısı aşırı fazla var bu arada kilolu değildim ama bana taktı ben aylin hocayı tavsiye etmem açıkcası önceden bana yaptığını bilmeden güler yüzüne kandım ama bu doğumumdaki hatasını öğrenince başımdan kaynar su döküldü resmen tek iyi yanı çok konuşkan ve güler yüzlü diyebilirim

Grubun en hamarati sensin bence masallah sana

Kizlar benim kizim 5. Ay bittiginden beri gece cok kalkiyor emmek icin mi yoksa baska sebepten mi bilmiyorum , yatiriyorum bazen 5/10 dk icinde yeniden kalkmak istiyor dis filan da yok gorunurde yani boyle bir durum yasayan yasayp ta cozen var mi

Nooolur deneyin şunu tatlı patates + tam buğday unu + lor peyniri + peyniraltı suyu + zeytinyağ. Köfte şeklinde 180 derece 20 dk. Böyle bir yeme şekli yok emerek yedi bitirdi bende baktım tadına çok güzel püre veren un koymasın patatesleri haşla karıştır malzemelerin geri kalanını afiyet olsun. Fırınla uğraşmayayım diyen de kıvamı sıvı tutsun pankek gibi tavada çevirsin. Ama deneyin bunu ya benim ki çok sevdi dicem bende sevdim

Yarın denicem teşekkürlerarada yaz ne iyi oluyor valla insanın aklına gelmiyor hergün ne yapsam diye düşünüyorum

Bugün yine ne yaptıysam yemedi hepsini ben yedim en son tarhana çorbası yaptım yemedi içine bebe bisküvisi yapmıştım onu kattım kıvamlı olursa belki yer diye öyle yedi ne değişik bir damak tadı var bu çocuğun, tarhana sevmeyen çocuk olur mu

Tatlı patatesi hiçbir markette bulamadım nerden alıyosunuz

Yazarım tabi bende bir gün önceden karar veriyorum malzeme al ayarla et derken anca işte denemedim henüz tarhana merak ettim bak şimdi blw yaptığımız için çorba tarzı şeylere henüz geçmedim biraz kaşığa alışsın o zaman geçeriz artık duvar silmeye tavanda eklenir

Geçen keki yaptım ama zeytin yağı çok geldi
Tadı cok güzel oldu ama. Ben yedim
Peyniraltı suyum yok ne koysam onun yerine?

Gerçi yemeyecek biliyorum ama yapıyorum işte. Geçen bebe mücveri yaptım elinde çok hoşuna gide gide ağzına götürdü ama herhalde üç gr filan yemiştir
Muzlu irmikli muhallebiye bayılıyor (4-5 çay kaşığı yiyo)
Yani normal mi bilmiyorum çok hızlı başladık ek gıdaya ama baya yavaşladık alerji sağolsun.

Sizin alerji olması zorluyor ama iştah konusunda benimkide aynı hergün azimle kahvaltı tabağı hazırlıyorum sebze yemekleri meyve püreleri hiç birini yemiyor, severek yediği tek şey yoğurt, herşeye yoğurt katarak veriyordum anladı homurdanıyor resmen Aklı bizim yediklerimiz de biz yerken balık gibi açıyor ağzını. 1 yaşına gelse de rahatlasak

Sağım yapıyosan anne sütü yoksa su yani ee bizim tabakta bitmiyo ki 4 köfte koyuyosam bir köftenin yarısını yiyo bazen yoğurda parmağını sokuyo bulaşanı emiyo başka bişeyin yüzüne bakmıyor ama kaşık uzatınca kaçan çocuk mu kendi kendine uğraşan eline aldığını ağzına götüren çocuk mu kesinlikle bu yani

Kizlar benim kizim 5. Ay bittiginden beri gece cok kalkiyor emmek icin mi yoksa baska sebepten mi bilmiyorum , yatiriyorum bazen 5/10 dk icinde yeniden kalkmak istiyor dis filan da yok gorunurde yani boyle bir durum yasayan yasayp ta cozen var mi
Ay benim oğlanda aynı şekilde son 1 haftadır özellikle, 1 saat içinde 3 4 kere uyanıyor ve hiç diş belirtisi yok. Bu kolyeden var bizde hediye gelmişti ama ipi kopar boğazına kaçar falan diye kullanmak istemiyordum hiç bide pek inanmıyorum açıkçası böyle şeylere ama bi deneyeyim ya dikkatli şekilde. Bi iki gün sonra güncelleyeyim bakalım ise yarayacak mi, çünkü birazcık kesintisiz uykuya ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…