2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Demekki dönemsel 4. Ay atagı mı acaba dedim ama 5. Aya giriyor geç mi geldi acaba atak bize dedim artık uyumak istemiyorlar demekki ama güzel uykusu vardı düzeni bozulsun istemiyorum

Ay bende istemiyorum güzel uyuyordu. Bir yandan da her gün Allah ilk günden beri bebeği uyumayan annelere yardım etsin diyorum her an. Çok yorucu

Ay bende istemiyorum güzel uyuyordu. Bir yandan da her gün Allah ilk günden beri bebeği uyumayan annelere yardım etsin diyorum her an. Çok yorucu
Aynen bende diyorum valla uyumayan bebeklerin anneleri için çok zor hepsine güzel uykular versin Allah

Ben bu bebenin kilosunu taktım diye iki gün önce eşimle mama vermeye karar verdik. Ay 2 ölçek yaptım, kaşıkla vereyim derken yarısından fazlasını yemedi zaten. Neyse mamadan sonra uyuttum, duşa girdim, eşim hemen çık diye geldi. Kusarken neredeyse boğuluyormuş. O gün 3 saat içinde 7-8 sefer kusunca acile gittik. Kusma önleyici ilaç içeren serum verdiler de kusması durdu bebemin. Enfeksiyondan şüpheleniriz dedi ama enfeksiyon da yokmuş. CRP değeri normal. Hazımsızlıktan muhtemelen dediler. Ama o korku bize yetti. 2 gün uyurken bile gözümüzden ayırmadık, nöbetleşe uyuduk ya uyurken kusarsa diye
Bi de o gün ya hastaneden kaptım ya da hastanede terledim, dışarıda üşüdüm ondan oldu. Hastalıktan berbat durumdayım bal-sarımsak-limon kürü ile ayakta durmaya çalışıyorum. Sürekli bir terleme halindeyim. Öksürük, boğaz ağrısı, hafif ateş devam ediyo
Bir daha çocuğun kilosunu takarsam ne olayım. 2 ölçek mama nelere neden oldu

Çok çok çok geçmiş olsun. Çok tedirgin edici bi durum bir daha yaşamazsınız umarım

Kilo konusu çok konuşulmuş önceki mesajlarda, benim bebis geçen ay 190 gram almıştı sadece doktorumuz takipte kalalım yeterli şuan demişti. Beşinci ay kontrolü çarşamba günüydü. 800 gram almış. Ekstra ne yaptın diye sor, hiç hatta uzun uzun emen bi bebekte değil en fazla 5 dakika emiyor bırakıyor sonra. Ama demek ki yetiyor işte ona. Ben buna ikna olmaya başladım artık

Benim bebeğim sabah 5 e doğru uyuyup 9 da geri kalkıyordu gün içinde de en fazla yarım saat uyuyup geri uyanıyordu ve sadece dışarı çıkınca sakinleşiyordu.. son bir aydır da gece 3 gibi uyumaya başladı eşimle seviniyoruz en azından 3te uyuyor diye

Nasıl dayanıyo ki ya valla benim uykum geliyo uyuturken

Nasıl dayanıyo ki ya valla benim uykum geliyo uyuturken
Valla mahvoluyoruz o bir de kalkıp ise gidiyor ben ücretsize ayrıldım ama ise başlayınca ne yapacağım hiç bilmiyorum. Evde sürekli yapışık olarak gezmek istiyor ana kucağına falan asla oturmuyor ama dışarıda o kadae akıllı ki anlatamam. İnsanlar inanmıyor evde zorlayıcı bir çocuk olduguna. Bugün ana kucağını dışarı çıkardık bir saat boyunca hiç ağlamadan oturup insanları izledi kendi kendine oyun oynadı

Günaydın kızlar. Hic keyfim yok gece sabaha kadar hastanedeydik. Babasi götürdü ikizlerden birini ben mecburen digeriyle evde kaldım. Dün sabah sesi kisik uyandi tamamen gitmisti sesi ama keyfi yerindeydi birak da oksurugu vardi ama asiri degil
Gece ama aglamaya uykuda sanki ama agliyir hic tam dalmiyor asiri huzursuzdu. Iste esim doktora goturdu. Hemen akciger grafisi ve kan almislar biraz enfeksiyoj cikmis kanindam antibiyotik vermis. Yavrum icmeyi beceremiyor ki daha tadim bile yapmamistik. Benim aklıma takılan bu kadar kücük bebege hemen antibiyotik veriliyor mu ufak bi enfeksiyinda. Normalde cuma günü kontrolümüz vardı o zaman bakacakti doktor. Ama simdi acildeki doktordan emin olamadim. Cok az oksuren bi cocuga hemen akciger grafisi cektirmesi falan normalde hep dinleyip sorun varsa film istiyorlar. Bi yandan alttaki diş yerimiz baya beyazlaşmiş ve sertlesmis acaba ondan mi oldu diyorum cunku fazlaca burum akintisi da var. Gozler kirmizi.

Canım rsv olabilir benim bebeğim de bir haftadır çok hasta. Ablamın bebeği hastaydı iyileşti dediği için görüştük bir gün sadece ama daha iki gece sonra hemen uykusunda çok güçlü hırıltı başladı sabah hemen doktora gittik doktor zatürreden şüphelendi önce sonra film çektirdik değilmiş ama nefes borusunda ödem varmış ondanmış apar topar antibiyotik kortizon kullanmaya başladık. Dediğin gibi biz de tadım bile yapmamıştık ben şırıngayla veriyorum antibiyotik ama zorlanıyo bebeğim de. Öksürük onda da az vardı sonradan artmaya başladı çok çabuk ilerleyen bir virüsmüş bebekler içi çok dikkatli olmak lazım bebeğimde de burun akıntısı gözlerde kızarma var belirtiler benzer gibi geldi bana

Ay cümlelerim o kadar karisik ki kendi yazimdan utandım kizlar. Kusura bakmayin gece 1 dakika bile uyumadim. Siz anlamissinizdir diye umit ediyorum
Ben de günlerdir uyku uyumadım desem yeridir saatler sürüyor dalması ama daldiginda bile sürekli kıpır kıpır yatağında asla derin uykuda değil o yüzden sabaha kadar o her kıpırdadığında uyanmasın diye sallıyorum hafif hafif. Senin bir de ikiz senin halini düşünemiyorum bile inşallah çok çabuk atlatır bebişin yardim edebilecek biri varsa ailenden cagir bence insan gerçekten perişan oluyo uykusuzlukla

Allah yardımcınız olsun ya. Anaların hakkı ödenmez de sizinki hiççççç hiççç ödenmez

Gecmiş olsun canim
bebege cok sut verilince kusma daha cok oluyormuş
Zaten ac olsa anlarsiniz fazladan vermeyin

Gecmiş olsun tez zamanda iyilesir
Akciger grafisi istemesi normal bence sesi kisik geliyordu diyordunuz burun akintisi ve oksuruk bronjoit belirtileri oglumdan biliyorum
Kucuk cocuklarda cabuk ilerleliyor oyuzde akciger grafisi istemiştir

Bizim 25inde sağlık ocağı aşı açıcaksa bi grup bebeğe aynı gün açıyo bekliyoruz biraz inşallah ateş yapmaz yaa
Himm
Bizim saglik ocagi doğduğu gun aşılarını yapıyolar kâğıtta 19 aralikta yazıyor
bizden başka 2 kişi dahada aynı gün dogum yapmışlarda onlari hatırlamıyorum

Kızlar selam benim bebeğim 5 aylık olacak 2 gün sonra sürekli çığlık atıyor kendi yoruyor heralde sonrasında kesik kesik öksürüyor boğazı kuruyor sanırım. Oyuncak falan veriyorum ama az oynayıp atıyor tekrar bağırıyor keyfi yerinde huzursuz değil ne zaman biter bu çığlıklar acaba yaşayan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…