- 16 Mayıs 2022
- 2.129
- 4.987
- 63
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #32.921
Demekki dönemsel 4. Ay atagı mı acaba dedim ama 5. Aya giriyor geç mi geldi acaba atak bize dedim artık uyumak istemiyorlar demekki ama güzel uykusu vardı düzeni bozulsun istemiyorum
Aynen bende diyorum valla uyumayan bebeklerin anneleri için çok zor hepsine güzel uykular versin AllahAy bende istemiyorum güzel uyuyordu. Bir yandan da her gün Allah ilk günden beri bebeği uyumayan annelere yardım etsin diyorum her an. Çok yorucu
Çok çok çok geçmiş olsun. Çok tedirgin edici bi durum bir daha yaşamazsınız umarımBen bu bebenin kilosunu taktım diye iki gün önce eşimle mama vermeye karar verdik. Ay 2 ölçek yaptım, kaşıkla vereyim derken yarısından fazlasını yemedi zaten. Neyse mamadan sonra uyuttum, duşa girdim, eşim hemen çık diye geldi. Kusarken neredeyse boğuluyormuş. O gün 3 saat içinde 7-8 sefer kusunca acile gittik. Kusma önleyici ilaç içeren serum verdiler de kusması durdu bebemin. Enfeksiyondan şüpheleniriz dedi ama enfeksiyon da yokmuş. CRP değeri normal. Hazımsızlıktan muhtemelen dediler. Ama o korku bize yetti. 2 gün uyurken bile gözümüzden ayırmadık, nöbetleşe uyuduk ya uyurken kusarsa diye
Bi de o gün ya hastaneden kaptım ya da hastanede terledim, dışarıda üşüdüm ondan oldu. Hastalıktan berbat durumdayımbal-sarımsak-limon kürü ile ayakta durmaya çalışıyorum. Sürekli bir terleme halindeyim. Öksürük, boğaz ağrısı, hafif ateş devam ediyo
Bir daha çocuğun kilosunu takarsam ne olayım. 2 ölçek mama nelere neden oldu
Sesi bir tik yüksek ama benim oğlum korkmadı ya uyuturken zaten beyaz gürültü ile uyuyorBende ona bakıyorum almak için ama sesi çok yazmışlar çocuk korkuyo falan demişler sence nasıl ?
Benim bebeğim sabah 5 e doğru uyuyup 9 da geri kalkıyordu gün içinde de en fazla yarım saat uyuyup geri uyanıyordu ve sadece dışarı çıkınca sakinleşiyordu.. son bir aydır da gece 3 gibi uyumaya başladı eşimle seviniyoruz en azından 3te uyuyor diyeAy bende istemiyorum güzel uyuyordu. Bir yandan da her gün Allah ilk günden beri bebeği uyumayan annelere yardım etsin diyorum her an. Çok yorucu
Nasıl dayanıyo ki ya valla benim uykum geliyo uyuturkenBenim bebeğim sabah 5 e doğru uyuyup 9 da geri kalkıyordu gün içinde de en fazla yarım saat uyuyup geri uyanıyordu ve sadece dışarı çıkınca sakinleşiyordu.. son bir aydır da gece 3 gibi uyumaya başladı eşimle seviniyoruz en azından 3te uyuyor diye
Valla mahvoluyoruz o bir de kalkıp ise gidiyorNasıl dayanıyo ki ya valla benim uykum geliyo uyuturken
Canım rsv olabilir benim bebeğim de bir haftadır çok hasta. Ablamın bebeği hastaydı iyileşti dediği için görüştük bir gün sadece ama daha iki gece sonra hemen uykusunda çok güçlü hırıltı başladı sabah hemen doktora gittik doktor zatürreden şüphelendi önce sonra film çektirdik değilmiş ama nefes borusunda ödem varmış ondanmış apar topar antibiyotik kortizon kullanmaya başladık. Dediğin gibi biz de tadım bile yapmamıştık ben şırıngayla veriyorum antibiyotik ama zorlanıyo bebeğim de. Öksürük onda da az vardı sonradan artmaya başladı çok çabuk ilerleyen bir virüsmüş bebekler içi çok dikkatli olmak lazım bebeğimde de burun akıntısı gözlerde kızarma var belirtiler benzer gibi geldi banaGünaydın kızlar. Hic keyfim yok gece sabaha kadar hastanedeydik. Babasi götürdü ikizlerden birini ben mecburen digeriyle evde kaldım. Dün sabah sesi kisik uyandi tamamen gitmisti sesi ama keyfi yerindeydi birak da oksurugu vardi ama asiri degil
Gece ama aglamaya uykuda sanki ama agliyir hic tam dalmiyor asiri huzursuzdu. Iste esim doktora goturdu. Hemen akciger grafisi ve kan almislar biraz enfeksiyoj cikmis kanindam antibiyotik vermis. Yavrum icmeyi beceremiyor ki daha tadim bile yapmamistik. Benim aklıma takılan bu kadar kücük bebege hemen antibiyotik veriliyor mu ufak bi enfeksiyinda. Normalde cuma günü kontrolümüz vardı o zaman bakacakti doktor. Ama simdi acildeki doktordan emin olamadim. Cok az oksuren bi cocuga hemen akciger grafisi cektirmesi falan normalde hep dinleyip sorun varsa film istiyorlar. Bi yandan alttaki diş yerimiz baya beyazlaşmiş ve sertlesmis acaba ondan mi oldu diyorum cunku fazlaca burum akintisi da var. Gozler kirmizi.
Ben de günlerdir uyku uyumadım desem yeridir saatler sürüyor dalması ama daldiginda bile sürekli kıpır kıpır yatağında asla derin uykuda değil o yüzden sabaha kadar o her kıpırdadığında uyanmasın diye sallıyorum hafif hafif. Senin bir de ikiz senin halini düşünemiyorum bile inşallah çok çabuk atlatır bebişin yardim edebilecek biri varsa ailenden cagir bence insan gerçekten perişan oluyo uykusuzluklaAy cümlelerim o kadar karisik ki kendi yazimdan utandım kizlar. Kusura bakmayin gece 1 dakika bile uyumadim. Siz anlamissinizdir diye umit ediyorum
Benim bebeğim sabah 5 e doğru uyuyup 9 da geri kalkıyordu gün içinde de en fazla yarım saat uyuyup geri uyanıyordu ve sadece dışarı çıkınca sakinleşiyordu.. son bir aydır da gece 3 gibi uyumaya başladı eşimle seviniyoruz en azından 3te uyuyor diye
Gecmiş olsun canimBen bu bebenin kilosunu taktım diye iki gün önce eşimle mama vermeye karar verdik. Ay 2 ölçek yaptım, kaşıkla vereyim derken yarısından fazlasını yemedi zaten. Neyse mamadan sonra uyuttum, duşa girdim, eşim hemen çık diye geldi. Kusarken neredeyse boğuluyormuş. O gün 3 saat içinde 7-8 sefer kusunca acile gittik. Kusma önleyici ilaç içeren serum verdiler de kusması durdu bebemin. Enfeksiyondan şüpheleniriz dedi ama enfeksiyon da yokmuş. CRP değeri normal. Hazımsızlıktan muhtemelen dediler. Ama o korku bize yetti. 2 gün uyurken bile gözümüzden ayırmadık, nöbetleşe uyuduk ya uyurken kusarsa diye
Bi de o gün ya hastaneden kaptım ya da hastanede terledim, dışarıda üşüdüm ondan oldu. Hastalıktan berbat durumdayımbal-sarımsak-limon kürü ile ayakta durmaya çalışıyorum. Sürekli bir terleme halindeyim. Öksürük, boğaz ağrısı, hafif ateş devam ediyo
Bir daha çocuğun kilosunu takarsam ne olayım. 2 ölçek mama nelere neden oldu
Gecmiş olsun tez zamanda iyilesirGünaydın kızlar. Hic keyfim yok gece sabaha kadar hastanedeydik. Babasi götürdü ikizlerden birini ben mecburen digeriyle evde kaldım. Dün sabah sesi kisik uyandi tamamen gitmisti sesi ama keyfi yerindeydi birak da oksurugu vardi ama asiri degil
Gece ama aglamaya uykuda sanki ama agliyir hic tam dalmiyor asiri huzursuzdu. Iste esim doktora goturdu. Hemen akciger grafisi ve kan almislar biraz enfeksiyoj cikmis kanindam antibiyotik vermis. Yavrum icmeyi beceremiyor ki daha tadim bile yapmamistik. Benim aklıma takılan bu kadar kücük bebege hemen antibiyotik veriliyor mu ufak bi enfeksiyinda. Normalde cuma günü kontrolümüz vardı o zaman bakacakti doktor. Ama simdi acildeki doktordan emin olamadim. Cok az oksuren bi cocuga hemen akciger grafisi cektirmesi falan normalde hep dinleyip sorun varsa film istiyorlar. Bi yandan alttaki diş yerimiz baya beyazlaşmiş ve sertlesmis acaba ondan mi oldu diyorum cunku fazlaca burum akintisi da var. Gozler kirmizi.
Bizim 25inde sağlık ocağı aşı açıcaksa bi grup bebeğe aynı gün açıyo bekliyoruz biraz
HimmBizim 25inde sağlık ocağı aşı açıcaksa bi grup bebeğe aynı gün açıyo bekliyoruz birazinşallah ateş yapmaz yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?