- Konu Sahibi LadyMorganas
- #32.901
Kızlar oğlum 2 gündür hem hiç uyumuyordu hem aşırı huysuzdu sabah parmağımla baktım alt iki diş yerinde sertlik ve diğer yerlere göre yükseklik var sanırım dişi geliyor kaç günde çıkar acaba bi bilgisi olan var mı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dvet ilk bebeğim çok yoruluyorum ama öyle böyle bugunlere geldik işteAh canim benim ya nasil sende cok yoruluyor musun ilk bebegun mi ben cooook yoruluyorum cok
Tam 5 aylik benimki deBenim ki de aynı durumda. Güç alıp dönmek istemiyor. 5 buçuk aylık. sızın bebeğiniz kaç aylık acaba
Bizim kız etobur çıktı kızlar yumurta peynir yoğurt kabak havuç mandalina muz verdim hiçbirini tavuk kadar yalayıp ısırmadı üstelik desteksiz duramıyorken elimdekine nasıl atladı da durdu kendi kendine ben şokresmen tikeldi.
Merhaba kızlar eğer nebulizator almadıysanız ve almayı düşünüyorsanız eğer ben Omron c28 aldim cok cok memnun kaldım. Önerebilirim. Bebis doğmadan önce direkt nexus almistim ama bozuk geldiği için iade ettim. Sonrasında yorumları okuyunca cok fazla hemen bozuluyor falan diye yorum görmüştüm.
Buhar makinesi :) oğlumun cok hırıltısı vardı onun için almistik omron markasını memnun kaldık :)Tam olarak ne işe yarıyor ben hala anlayamadım![]()
Gunduz nu 2 saat uyudu normalde kac saat uyuyorduSelam kızlar kızım 5. Aya girecek 4 gün sonra 4. Ay atagı geçmiştir artık bence ama mis gibi uyuyan kızım 2-3 gündür uyumuyor bütün gün 2 saat uyudu dün uykuya direniyor çırpınıyo kalkmaya çalışıyo böyle mi devam edecek acaba yoksa bizim atak bize geç mi ugradı uyutamıyorum![]()
Normalde çok uyuyordu 8 de yatar sabah 8 de uyanır (ara ara emiyor gece uyanıp geri uyuyo uyanık kalmıyor) 10 da geri uyuyo 11 bucuk uyanıyor 1 de uyuyor 4-5 de kalkıyor 8 de gece uykusuna yatıyordu ama iki üç gündür 1 de 1 saat uyuyor 4 de 1 saat uyuyo başka uyumuyo direniyor uykuyaGunduz nu 2 saat uyudu normalde kac saat uyuyordu
Buhar makinesi :) oğlumun cok hırıltısı vardı onun için almistik omron markasını memnun kaldık :)
Selam kızlar kızım 5. Aya girecek 4 gün sonra 4. Ay atagı geçmiştir artık bence ama mis gibi uyuyan kızım 2-3 gündür uyumuyor bütün gün 2 saat uyudu dün uykuya direniyor çırpınıyo kalkmaya çalışıyo böyle mi devam edecek acaba yoksa bizim atak bize geç mi ugradı uyutamıyorum![]()
Benim de ya nazar ettiler uykusuna ya diş uyanıkken ağlama sızlaması yok normalde ama uyuturken huysuzlanıyoBizde aynıyız. Ben diş huzursuzluğu diye düşünüyorum. Kucağımda daha iyi uyuyor koyduğum gibi ağlamalar çığlıklar. Gün içinde de 5 aydır duymadığım kadar ağlamasını duyuyorum. Bizimkinin de 2-3 saate indi uykusu.
Ya aşırı nazar değdi ya atak![]()
Bende ona bakıyorum almak için ama sesi çok yazmışlar çocuk korkuyo falan demişler sence nasıl ?Merhaba kızlar eğer nebulizator almadıysanız ve almayı düşünüyorsanız eğer ben Omron c28 aldim cok cok memnun kaldım. Önerebilirim. Bebis doğmadan önce direkt nexus almistim ama bozuk geldiği için iade ettim. Sonrasında yorumları okuyunca cok fazla hemen bozuluyor falan diye yorum görmüştüm.
Bizim de ayni sekilde 5. Ayina girdiginden beri 4-5 gundur 8 de uyuyan cocuk 10 dan once uyumuyor. Surekli memedeSelam kızlar kızım 5. Aya girecek 4 gün sonra 4. Ay atagı geçmiştir artık bence ama mis gibi uyuyan kızım 2-3 gündür uyumuyor bütün gün 2 saat uyudu dün uykuya direniyor çırpınıyo kalkmaya çalışıyo böyle mi devam edecek acaba yoksa bizim atak bize geç mi ugradı uyutamıyorum![]()
Demekki dönemsel 4. Ay atagı mı acaba dedim ama 5. Aya giriyor geç mi geldi acaba atak bize dedim artık uyumak istemiyorlar demekki ama güzel uykusu vardı düzeni bozulsun istemiyorumBizim de ayni sekilde 5. Ayina girdiginden beri 4-5 gundur 8 de uyuyan cocuk 10 dan once uyumuyor. Surekli memede![]()
Ben de cok yoruluyorum artik. O uyuyunca direk uyuyorum. Umarim duzelir bi an onceDemekki dönemsel 4. Ay atagı mı acaba dedim ama 5. Aya giriyor geç mi geldi acaba atak bize dedim artık uyumak istemiyorlar demekki ama güzel uykusu vardı düzeni bozulsun istemiyorum![]()