• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Merhaba kızlar eğer nebulizator almadıysanız ve almayı düşünüyorsanız eğer ben Omron c28 aldim cok cok memnun kaldım. Önerebilirim. Bebis doğmadan önce direkt nexus almistim ama bozuk geldiği için iade ettim. Sonrasında yorumları okuyunca cok fazla hemen bozuluyor falan diye yorum görmüştüm.

Merhaba kızlar eğer nebulizator almadıysanız ve almayı düşünüyorsanız eğer ben Omron c28 aldim cok cok memnun kaldım. Önerebilirim. Bebis doğmadan önce direkt nexus almistim ama bozuk geldiği için iade ettim. Sonrasında yorumları okuyunca cok fazla hemen bozuluyor falan diye yorum görmüştüm.

Tam olarak ne işe yarıyor ben hala anlayamadım 🥹

Selam kızlar kızım 5. Aya girecek 4 gün sonra 4. Ay atagı geçmiştir artık bence ama mis gibi uyuyan kızım 2-3 gündür uyumuyor bütün gün 2 saat uyudu dün uykuya direniyor çırpınıyo kalkmaya çalışıyo böyle mi devam edecek acaba yoksa bizim atak bize geç mi ugradı uyutamıyorum 🤦🏼‍♀️

Selam kızlar kızım 5. Aya girecek 4 gün sonra 4. Ay atagı geçmiştir artık bence ama mis gibi uyuyan kızım 2-3 gündür uyumuyor bütün gün 2 saat uyudu dün uykuya direniyor çırpınıyo kalkmaya çalışıyo böyle mi devam edecek acaba yoksa bizim atak bize geç mi ugradı uyutamıyorum 🤦🏼‍♀️
Gunduz nu 2 saat uyudu normalde kac saat uyuyordu

Gunduz nu 2 saat uyudu normalde kac saat uyuyordu
Normalde çok uyuyordu 8 de yatar sabah 8 de uyanır (ara ara emiyor gece uyanıp geri uyuyo uyanık kalmıyor) 10 da geri uyuyo 11 bucuk uyanıyor 1 de uyuyor 4-5 de kalkıyor 8 de gece uykusuna yatıyordu ama iki üç gündür 1 de 1 saat uyuyor 4 de 1 saat uyuyo başka uyumuyo direniyor uykuya

Kızlar benim kız yine hasta olacak gibi, ablası okulda hep hasta oluyor yine hasta 3 gün oldu inşallah bu sefer geçmeyecek gibi dedim ama demeye kalmadı hafif hastalık belirtileri başladı, hastalık belirtileri başlayınca neler yapıyorsunuz ilerlememesi için yaa 🙄

Bizde aynıyız. Ben diş huzursuzluğu diye düşünüyorum. Kucağımda daha iyi uyuyor koyduğum gibi ağlamalar çığlıklar. Gün içinde de 5 aydır duymadığım kadar ağlamasını duyuyorum. Bizimkinin de 2-3 saate indi uykusu.
Ya aşırı nazar değdi ya atak 😂

Bizde aynıyız. Ben diş huzursuzluğu diye düşünüyorum. Kucağımda daha iyi uyuyor koyduğum gibi ağlamalar çığlıklar. Gün içinde de 5 aydır duymadığım kadar ağlamasını duyuyorum. Bizimkinin de 2-3 saate indi uykusu.
Ya aşırı nazar değdi ya atak 😂
Benim de ya nazar ettiler uykusuna ya diş uyanıkken ağlama sızlaması yok normalde ama uyuturken huysuzlanıyo 🙄

Bende ona bakıyorum almak için ama sesi çok yazmışlar çocuk korkuyo falan demişler sence nasıl ?

Bizim de ayni sekilde 5. Ayina girdiginden beri 4-5 gundur 8 de uyuyan cocuk 10 dan once uyumuyor. Surekli memede 🥲

Bizim de ayni sekilde 5. Ayina girdiginden beri 4-5 gundur 8 de uyuyan cocuk 10 dan once uyumuyor. Surekli memede 🥲
Demekki dönemsel 4. Ay atagı mı acaba dedim ama 5. Aya giriyor geç mi geldi acaba atak bize dedim artık uyumak istemiyorlar demekki ama güzel uykusu vardı düzeni bozulsun istemiyorum 🥴

Back
X