2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Selam
Dişlerden olabilr benimkide bu aralar boyle

Canım malesef bizim kıza da antibiyotik iğne vurdu doktor ve buhar makinesi kullanıyoruz bir tanesi kortizolluynuş ilaçların ama 1 hafta kullanmamızı istedi çocuk doktorumuz ciğerlere inmemesi için

Cnm doktor bogazindan kültür alacagim demis esime cubukla burun ve bogazdan kultur almis. esim de sormamis ne kulturu acaba diye o virus icin test mi aldi acaba bilemedim şimdi? Evt burnu cok akıyor gozler kipkirmizi ve devamlo agliyor. Mecbur basladik antibiyotige. Size ne verdi antiboyotik olarak?

Evt cnm biz de oyleyiz gercekten devamli kipir kipir 2 gundur sanirim agrisi var. Insallah cnm senin de bebisin cok cabuk iyilesir. Bebisler hasta olunca hic tad tuz olmuyor

Gecmiş olsun tez zamanda iyilesir
Akciger grafisi istemesi normal bence sesi kisik geliyordu diyordunuz burun akintisi ve oksuruk bronjoit belirtileri oglumdan biliyorum
Kucuk cocuklarda cabuk ilerleliyor oyuzde akciger grafisi istemiştir
Anladım cnm sagolasin icim rahatladi biraz

Çok geçmiş olsun umarım iyileşir bir an önce. Bebişlere gelen bize gelsin
Sagolasin cnm
Çoook çok geçmiş olsun yaa içine sinmiyosa kendi doktorunla konuş mutlaka
Cuma günü gidicem cnm herseyi danisicam artik. Numarasi yok vermiyor.

Canım malesef bizim kıza da antibiyotik iğne vurdu doktor ve buhar makinesi kullanıyoruz bir tanesi kortizolluynuş ilaçların ama 1 hafta kullanmamızı istedi çocuk doktorumuz ciğerlere inmemesi için
Siz de ne gibi belirtiler var cnm. Dün acilde 3 tane de hava takmislar. Size de gecmis olsun.

Bide elinden geldikçe ikizleri ayrı tut
emzik ve biberonlari karıştırma
Ben okadar dikat ediyordum gene diyeride nasipini alıyordu hastaliktan

Canım öksürük hapşırık burun akıntısı hışırtı ve halsizlik vardı geçmeyince doktora gittik durum daha ciddi olursa da gece hastanede kalıcaktı. Hoca önce hava verdirdi sonra da iğne vurdurdu ( antibiyotik ) . Ve buhar makinesi aldık eve 1 hafta boyunca kullanacağız çok şükür bugün biraz daha iyi.

Macrol verdi onu kullanıyoruz 10 gün kullanmamız gerektiğini söyledi bir haftası bitti şükür biraz iyileşti ama hala öksürük çok var kuzumun inşallah bu gece uyur bebişler de güç toplar

Ayyy tüm hasta bebişlere geçmiş olsun kızlar, kalabalık ortamlardan geldiğimde izotonikle temizliyorum burnunu ama ona rağmen halsizleşiyor bazen bizimki, rsvden ödüm kopuyor
Merhaba. Bebeğiniz kaç aylık. Benim ki 5 ay 16 günlük. Henüz dönme çabası yok. Tedirgin oluyorum
5 ay 13gün yakınız yavaş yavaş benimsiyor dönme işini, bayıldığı oyuncaklardan birini hedef olarak kullanıyoruz. İlk denemede ben emzirecek gibi uzanmıştım dönerek gelmişti hevesle beni görünce

Kızlar kızım 1 haftadır sıvı yapıor kakasını bütün kıyafetlerine geçiyor çok yapıyor diş belirtisi mi bu ishal şeklinde kaka ?
Benim kızlar dişten önce hiç bu şekilde kaka yapmadılar ben diş olduğunu o şekilde anladım. Başka bir belirti var mı meme reddi yemek isteksizliği veya fazla yeme, huzursuzluk kırmızı yanak salya vs?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…