- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #32.941
SelamKızlar selam benim bebeğim 5 aylık olacak 2 gün sonra sürekli çığlık atıyor kendi yoruyor heralde sonrasında kesik kesik öksürüyor boğazı kuruyor sanırım. Oyuncak falan veriyorum ama az oynayıp atıyor tekrar bağırıyor keyfi yerinde huzursuz değil ne zaman biter bu çığlıklar acaba yaşayan var mı ?
Çok geçmiş olsun umarım iyileşir bir an önce. Bebişlere gelen bize gelsinAy cümlelerim o kadar karisik ki kendi yazimdan utandım kizlar. Kusura bakmayin gece 1 dakika bile uyumadim. Siz anlamissinizdir diye umit ediyorum
Çok geçmiş olsun umarım iyileşir bir an önce. Bebişlere gelen bize gelsin
Malesef bizim ki biraz esnek davranıyoHimm
Bizim saglik ocagi doğduğu gun aşılarını yapıyolar kâğıtta 19 aralikta yazıyor
bizden başka 2 kişi dahada aynı gün dogum yapmışlarda onlari hatırlamıyorum
Çoook çok geçmiş olsun yaa içine sinmiyosa kendi doktorunla konuş mutlakaAy cümlelerim o kadar karisik ki kendi yazimdan utandım kizlar. Kusura bakmayin gece 1 dakika bile uyumadim. Siz anlamissinizdir diye umit ediyorum
Canım malesef bizim kıza da antibiyotik iğne vurdu doktor ve buhar makinesi kullanıyoruz bir tanesi kortizolluynuş ilaçların ama 1 hafta kullanmamızı istedi çocuk doktorumuz ciğerlere inmemesi içinGünaydın kızlar. Hic keyfim yok gece sabaha kadar hastanedeydik. Babasi götürdü ikizlerden birini ben mecburen digeriyle evde kaldım. Dün sabah sesi kisik uyandi tamamen gitmisti sesi ama keyfi yerindeydi birak da oksurugu vardi ama asiri degil
Gece ama aglamaya uykuda sanki ama agliyir hic tam dalmiyor asiri huzursuzdu. Iste esim doktora goturdu. Hemen akciger grafisi ve kan almislar biraz enfeksiyoj cikmis kanindam antibiyotik vermis. Yavrum icmeyi beceremiyor ki daha tadim bile yapmamistik. Benim aklıma takılan bu kadar kücük bebege hemen antibiyotik veriliyor mu ufak bi enfeksiyinda. Normalde cuma günü kontrolümüz vardı o zaman bakacakti doktor. Ama simdi acildeki doktordan emin olamadim. Cok az oksuren bi cocuga hemen akciger grafisi cektirmesi falan normalde hep dinleyip sorun varsa film istiyorlar. Bi yandan alttaki diş yerimiz baya beyazlaşmiş ve sertlesmis acaba ondan mi oldu diyorum cunku fazlaca burum akintisi da var. Gozler kirmizi.
Tek başına diş belirtisi olmayabilir canım rengifalan nasılKızlar kızım 1 haftadır sıvı yapıor kakasını bütün kıyafetlerine geçiyor çok yapıyor diş belirtisi mi bu ishal şeklinde kaka ?
Turuncu gibiTek başına diş belirtisi olmayabilir canım rengifalan nasıl
Normal yani rengi. Bilemedim tek başına ishal diş demek için az sanki belki bir iki güne diğer belirtiler başlarTuruncu gibi
Elide hep ağzında olabilir inşallah çabuk çıkarSelam
Dişlerden olabilr benimkide bu aralar boyle
Cnm doktor bogazindan kültür alacagim demis esime cubukla burun ve bogazdan kultur almis. esim de sormamis ne kulturu acaba diye o virus icin test mi aldi acaba bilemedim şimdi? Evt burnu cok akıyor gozler kipkirmizi ve devamlo agliyor. Mecbur basladik antibiyotige. Size ne verdi antiboyotik olarak?Canım rsv olabilir benim bebeğim de bir haftadır çok hasta. Ablamın bebeği hastaydı iyileşti dediği için görüştük bir gün sadece ama daha iki gece sonra hemen uykusunda çok güçlü hırıltı başladı sabah hemen doktora gittik doktor zatürreden şüphelendi önce sonra film çektirdik değilmiş ama nefes borusunda ödem varmış ondanmış apar topar antibiyotik kortizon kullanmaya başladık. Dediğin gibi biz de tadım bile yapmamıştık ben şırıngayla veriyorum antibiyotik ama zorlanıyo bebeğim de. Öksürük onda da az vardı sonradan artmaya başladı çok çabuk ilerleyen bir virüsmüş bebekler içi çok dikkatli olmak lazım bebeğimde de burun akıntısı gözlerde kızarma var belirtiler benzer gibi geldi bana
Evt cnm biz de oyleyiz gercekten devamli kipir kipir 2 gundur sanirim agrisi var. Insallah cnm senin de bebisin cok cabuk iyilesir. Bebisler hasta olunca hic tad tuz olmuyorBen de günlerdir uyku uyumadım desem yeridir saatler sürüyor dalması ama daldiginda bile sürekli kıpır kıpır yatağında asla derin uykuda değil o yüzden sabaha kadar o her kıpırdadığında uyanmasın diye sallıyorum hafif hafif. Senin bir de ikiz senin halini düşünemiyorum bile inşallah çok çabuk atlatır bebişin yardim edebilecek biri varsa ailenden cagir bence insan gerçekten perişan oluyo uykusuzlukla
Anladım cnm sagolasin icim rahatladi birazGecmiş olsun tez zamanda iyilesir
Akciger grafisi istemesi normal bence sesi kisik geliyordu diyordunuz burun akintisi ve oksuruk bronjoit belirtileri oglumdan biliyorum
Kucuk cocuklarda cabuk ilerleliyor oyuzde akciger grafisi istemiştir
Sagolasin cnmÇok geçmiş olsun umarım iyileşir bir an önce. Bebişlere gelen bize gelsin
Cuma günü gidicem cnm herseyi danisicam artik. Numarasi yok vermiyor.Çoook çok geçmiş olsun yaa içine sinmiyosa kendi doktorunla konuş mutlaka
Siz de ne gibi belirtiler var cnm. Dün acilde 3 tane de hava takmislar. Size de gecmis olsun.Canım malesef bizim kıza da antibiyotik iğne vurdu doktor ve buhar makinesi kullanıyoruz bir tanesi kortizolluynuş ilaçların ama 1 hafta kullanmamızı istedi çocuk doktorumuz ciğerlere inmemesi için
Bide elinden geldikçe ikizleri ayrı tutCnm doktor bogazindan kültür alacagim demis esime cubukla burun ve bogazdan kultur almis. esim de sormamis ne kulturu acaba diye o virus icin test mi aldi acaba bilemedim şimdi? Evt burnu cok akıyor gozler kipkirmizi ve devamlo agliyor. Mecbur basladik antibiyotige. Size ne verdi antiboyotik olarak?
Evt cnm biz de oyleyiz gercekten devamli kipir kipir 2 gundur sanirim agrisi var. Insallah cnm senin de bebisin cok cabuk iyilesir. Bebisler hasta olunca hic tad tuz olmuyor
Anladım cnm sagolasin icim rahatladi biraz
Sagolasin cnm
Cuma günü gidicem cnm herseyi danisicam artik. Numarasi yok vermiyor.
Siz de ne gibi belirtiler var cnm. Dün acilde 3 tane de hava takmislar. Size de gecmis olsun.
Cnm doktor bogazindan kültür alacagim demis esime cubukla burun ve bogazdan kultur almis. esim de sormamis ne kulturu acaba diye o virus icin test mi aldi acaba bilemedim şimdi? Evt burnu cok akıyor gozler kipkirmizi ve devamlo agliyor. Mecbur basladik antibiyotige. Size ne verdi antiboyotik olarak?
Evt cnm biz de oyleyiz gercekten devamli kipir kipir 2 gundur sanirim agrisi var. Insallah cnm senin de bebisin cok cabuk iyilesir. Bebisler hasta olunca hic tad tuz olmuyor
Sagolasin cnm
Siz de ne gibi belirtiler var cnm. Dün acilde 3 tane de hava takmislar. Size de gecmis olsun.
Macrol verdi onu kullanıyoruz 10 gün kullanmamız gerektiğini söyledi bir haftası bitti şükür biraz iyileşti ama hala öksürük çok var kuzumun inşallah bu gece uyur bebişler de güç toplarCnm doktor bogazindan kültür alacagim demis esime cubukla burun ve bogazdan kultur almis. esim de sormamis ne kulturu acaba diye o virus icin test mi aldi acaba bilemedim şimdi? Evt burnu cok akıyor gozler kipkirmizi ve devamlo agliyor. Mecbur basladik antibiyotige. Size ne verdi antiboyotik olarak?
Sagolasin cnm
5 ay 13gün yakınızMerhaba. Bebeğiniz kaç aylık. Benim ki 5 ay 16 günlük. Henüz dönme çabası yok. Tedirgin oluyorum
Benim kızlar dişten önce hiç bu şekilde kaka yapmadılar ben diş olduğunu o şekilde anladım. Başka bir belirti var mı meme reddi yemek isteksizliği veya fazla yeme, huzursuzluk kırmızı yanak salya vs?Kızlar kızım 1 haftadır sıvı yapıor kakasını bütün kıyafetlerine geçiyor çok yapıyor diş belirtisi mi bu ishal şeklinde kaka ?
Cok haklisin cnm emzikler ayri ama biberonlar yikanirken falan karisiyor isim yazayim ustlerine. Zaten şu an ikisi de hasta sadece birisi hafif.Bide elinden geldikçe ikizleri ayrı tut
emzik ve biberonlari karıştırma
Ben okadar dikat ediyordum gene diyeride nasipini alıyordu hastaliktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?