2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bankacıyım evden çalışıyorum genelde
Ayy çok iyi ben hemsireyim hiç başlamak istemiyorum o yoğun tempoya hazır değilim bebeğimden ayrılmaya hazır değilim çok uyuyan bir bebek değil 2 saat uyusun bir özleme geliyor bana fotoğraflarını seviyorum bir an önce uyansaydı diyorum

Bankacıyım evden çalışıyorum genelde
Online nasıl çalışıyorsun hem zaman hem ne iş yapıyorsun merak ettim. Ben okuyup çalışmayan tayfayım şimdide yaş ilerledi ama koca parasıyla artık zor oluyor online çalışanlar ne yapıyor beni bi aydınlatın kızlar ya

Peki bebegi dönmeyen var mi bizim gibi ? Yüz üstü yatmaktan bile nefret ediyor cocuk , nasil emeklicek anlamadim

Benimki de karın üstü eğzersiz bile yapmıyor, yapsın diye koyuyorum koyduğum zemini örtüyü yastığı yalayıp canı sıkılınca da ağlamaya başlıyor Kuzu benim ilk kız 8 aylık iken emeklemişti, o da bu bebeğim gibi tembeldi normal bir durum sıkıntı yapma her bebek aynı olmuyor (benim kız 8 aylık iken emeklemişti bir tanıdığın kızı 9 aylık iken yürümüştü çok zayıf minyon bir bebekti arkadaşımın ki)

Doktor da erken diyor da ne bilim hic sevmiyor dogdugundan beri yuzustu durmayi

Doktor da erken diyor da ne bilim hic sevmiyor dogdugundan beri yuzustu durmayi

Kuzum yaşamış biri olarak söylüyorum hiçççç merak etme, normal bir durum (hoş benim ikinci olmasına rağmen bende akşam eşime diyorum hadi yatıralım şunu antrenman zamanı diye yatırıyoruz, ilgisini çekecek şeyler de ayarlıyoruz ama o yeri yaşamayı tercih ediyor )

Böyle olanlar emeklemeden yürüyor 3 çocuğum var 2 si de emeklemedi yüz üstü durunca çıldırıyorlar bir de bu hanımda göbek fıtığı var göbeği şişiyor yani ağlayınca o yüzden zorlamıyorum 14 aylık yürüdüler 2 si de bu da öyle olur en fazla

Yaklaşık 5 yıldır bankanın bazı özel müşterileriyle telefonda görüşmeler yapıyorum.Çocuğum 5 yaşına gelene kadar yarım gün evden çalışma hakkım var kızlar bunu değerlendireceğim.

Güzel bir şans vallahi bende 2 yıl bankacılık sonra üstüne açıktan iktisat okudum ama türbanlıyım diye o zamanlar bankalar almıyordu sonra evlendim derken hiç staj dışında hiç çalışamadım bankada nasip

Savaştan çıkmış gibi hissediyorum kızlar, şimdi tam sakinledi derken menenjit aşıları başladı Rutini bulamamaktan korkuyorum.
Dönme olayında da çok nazlı çıktı bizim kız, yerleri yalamayı tercih edenlerden oldu kendi haline bıraktık, her gün 1 saat oyun halısında egzersiz yaptırıyoruz babasıyla o kadar
200gr almış bide ona canım sıkıldı, doktor gelecek ay toparlamazsa devam sütüne başlayalım dedi, inşallah toparlayabiliriz, aşırı emdiğinde kusuyor bide kendi standartlarını koruyan bi bebek

Merhaba. Bebeğiniz kaç aylık. Benim ki 5 ay 16 günlük. Henüz dönme çabası yok. Tedirgin oluyorum

Pazartesi günü işe başlıyorum ikizlerimi bırakacağım işyerinde gizli gizli ağlayacağıma eminim

Canım ya gerçekten düşüncesi bile çok zor geliyor, Allah yardımcın olsun. Bebeklere kim bakacak sende 2 tane birde, bebeklerin huyunu suyunu öğrenmesi adına biraz evde birlikte alıştırma yaptınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…