- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #32.961
Bizde de her iki bebisimde de mama isteksizligi var meme de ayni sekilde. Birinde kesin gelecek gibi dis, bembeyaz bi nokta var cunkü ve sert. Kasikla dokumdum cit cit cit yapmadi daha patlamamis.Benim kızlar dişten önce hiç bu şekilde kaka yapmadılar ben diş olduğunu o şekilde anladım. Başka bir belirti var mı meme reddi yemek isteksizliği veya fazla yeme, huzursuzluk kırmızı yanak salya vs?
Hep iyi olsunlar ya. Rabbim hepsine şifa versin.Canım öksürük hapşırık burun akıntısı hışırtı ve halsizlik vardı geçmeyince doktora gittik durum daha ciddi olursa da gece hastanede kalıcaktı. Hoca önce hava verdirdi sonra da iğne vurdurdu ( antibiyotik ) . Ve buhar makinesi aldık eve 1 hafta boyunca kullanacağız çok şükür bugün biraz daha iyi.
Amin amin insallah cnm. Uyku cok onemli hem bebeislere hem bizlere.Macrol verdi onu kullanıyoruz 10 gün kullanmamız gerektiğini söyledi bir haftası bitti şükür biraz iyileşti ama hala öksürük çok var kuzumun inşallah bu gece uyur bebişler de güç toplar
Hamileyim ilk bebeğim onca tedaviden sonra kendiliğinden oldu.Bakacak insan düşünüyorum şimdiden 1 yaşa kadar evdeyim ama sonra ne yapıcam bilmiyorum.işi mi bırakmak istemiyorum.Alışveriş büyümesi gözü mü korkutmuyor sadece bu düşündürüyor.İnşallah güvenilir tanıdık birini bulursun içine siner canım, benim yaşadığım yerdede 2 yaştan önce kabul eden yer yok benim bildiğim en azından güvendiğim
Benimde öyleydi bi ara hatta hic memeyi tutmuyorduUzun zaman sonra yine ben geldim . Aramızda meme reddi yaşayan anneler var mı bana yardimci olacak
Benimki 5 aylık oldu
Maşallah tospiiiikKizlar 6 ay aşımızı olduk
Tontişim 7400 gr 68 cm kafa cevreside 42 cikti. Hemsire bu asi ateş yapar dikat et dedi
Bide ek gıda vermemi istedi
Saol prensMaşallah tospiiiikinşallah yapmaz yaa hepatit yapmıyor karmanın 2.dozu yapmadıysa bugünküde yapmaz diye düşünüyorum. Ağızdan olan da ishal yapar anca heralde. Kolay geçsin inşallah bugün
Masallah gayet guzel kilosu boyu. Ben de cok merak ediyorum kilo aldilar mi diye 5. Ayda gidemedik 1.5 ay oluyor gitmeyeli. Bizi de bi 15 gün sonra ası icin arar o zaman hemsire.Kizlar 6 ay aşımızı olduk
Tontişim 7400 gr 68 cm kafa cevreside 42 cikti. Hemsire bu asi ateş yapar dikat et dedi
Bide ek gıda vermemi istedi
Bende 19+2 yim canım çok limonla tuz istiyor ama doğumda sıkıntı olur diye korkudan çok yiyemiyorum sizin bi tecrübeniz var mıTuz ve limon delisiyim ben dehamilelikten önce hiç aram yoktu tuzla .şimdi normalin üstünde atıyorum atmasam tatsız geliyor.tatli eksi Allah ne verdiyse yiyorum. Ben 3.5 kilo aldım aksine. 14+3oldum bizim de cinsiyet belli değil daha
Hamileliğimin başından sonuna limon aşerdim. Limonata, limonlu tatlılar, limonun kendisi, limonlu yemekler ne ararsan. Yedim içtim de yani kan sulandırıcı etkisi var sadece bildiğim bir sorunun yoksa problem yokturBende 19+2 yim canım çok limonla tuz istiyor ama doğumda sıkıntı olur diye korkudan çok yiyemiyorum sizin bi tecrübeniz var mı
Yengecin sağına soluna bariyer koysan belki çarpar geri gelirKızlar şu emekleme yengecinden aldım bilmem gördünüz mü hiç. İki yanı sensörlü bir yengeç hareket ediyor takip etmesi için. Bambam bu aralar tabiri caizse dört ayak üstünde sürekli dedim destek olsun emeklemesine. Manyak yengeç alıp başını gidiyor oğlumu sap gibi bırakıyor ortadagaribim arkasından huuu hoo höö bağırıp kalıyor. Diyeceğim o ki almayın
Ay yok öyle yaptım çıkıyo bir şekilde basıyo gidiyo eserekli çıktı yengeçYengecin sağına soluna bariyer koysan belki çarpar geri gelir
Ay çok güldüm buna yaKızlar şu emekleme yengecinden aldım bilmem gördünüz mü hiç. İki yanı sensörlü bir yengeç hareket ediyor takip etmesi için. Bambam bu aralar tabiri caizse dört ayak üstünde sürekli dedim destek olsun emeklemesine. Manyak yengeç alıp başını gidiyor oğlumu sap gibi bırakıyor ortadagaribim arkasından huuu hoo höö bağırıp kalıyor. Diyeceğim o ki almayın
Nası dönelim yoldan6. aydan bildiriyorum . Haziran başında doğdu bebeğim. 5. Aydan beri her saat başı uyanıyor. doktor bir şey demedi. Diş belirtilileri yok hala. Herşeyi denedim. En son meme tiryakiliği diyorum, memede uyuyor. Yol yakınken dönün kurtarın kendinizi,
ben -10 gram gördüm bak öyle de olabilirdinAy çok güldüm buna ya
Ben de bugün sağlık ocağına gittim. 5 aylık oldu. Kilosu 5380, 1 ayda 150 gram anca almış görünüyor. Ama artık takmayacağıma söz verdiğim için bıraktım peşini. 10 günlük de rapor verdi doktor. Ocak ara tatiline kadar da 2 rapor daha alsam 1. Dönemi kurtarmış olcam. 2. dönem de işe başlayacak gibi duruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?