2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Benim kızlar dişten önce hiç bu şekilde kaka yapmadılar ben diş olduğunu o şekilde anladım. Başka bir belirti var mı meme reddi yemek isteksizliği veya fazla yeme, huzursuzluk kırmızı yanak salya vs?
Bizde de her iki bebisimde de mama isteksizligi var meme de ayni sekilde. Birinde kesin gelecek gibi dis, bembeyaz bi nokta var cunkü ve sert. Kasikla dokumdum cit cit cit yapmadi daha patlamamis.

Hep iyi olsunlar ya. Rabbim hepsine şifa versin.

İnşallah güvenilir tanıdık birini bulursun içine siner canım, benim yaşadığım yerdede 2 yaştan önce kabul eden yer yok benim bildiğim en azından güvendiğim
Hamileyim ilk bebeğim onca tedaviden sonra kendiliğinden oldu.Bakacak insan düşünüyorum şimdiden 1 yaşa kadar evdeyim ama sonra ne yapıcam bilmiyorum.işi mi bırakmak istemiyorum.Alışveriş büyümesi gözü mü korkutmuyor sadece bu düşündürüyor.

Uzun zaman sonra yine ben geldim . Aramızda meme reddi yaşayan anneler var mı bana yardimci olacak
Benimki 5 aylık oldu
Benimde öyleydi bi ara hatta hic memeyi tutmuyordu
Bizim akraba bize geldi dedi işte bunun goz kemiği düşmüş kalkmasi lazim oyuzden emmiyor hatta sag gözlerinde bi hafta capaklanma oluyordu
Ellerini yıkayıp eldiven giydi barınağını agzina koyup kaldırdı
Ben normalde inanmam boyle şeylere ama gunde n beri oglum emmiyor ve o goz çapaklanmasi da gecti

Kizlar 6 ay aşımızı olduk
Tontişim 7400 gr 68 cm kafa cevreside 42 cikti. Hemsire bu asi ateş yapar dikat et dedi
Bide ek gıda vermemi istedi
Maşallah tospiiiik inşallah yapmaz yaa hepatit yapmıyor karmanın 2.dozu yapmadıysa bugünküde yapmaz diye düşünüyorum. Ağızdan olan da ishal yapar anca heralde. Kolay geçsin inşallah bugün

Maşallah tospiiiik inşallah yapmaz yaa hepatit yapmıyor karmanın 2.dozu yapmadıysa bugünküde yapmaz diye düşünüyorum. Ağızdan olan da ishal yapar anca heralde. Kolay geçsin inşallah bugün
Saol prens
iki tane bacaktan vurdu bide damla verdi
O damla ishal yapıyor dediğin gibi
şimdilik ateşi yok

Kizlar 6 ay aşımızı olduk
Tontişim 7400 gr 68 cm kafa cevreside 42 cikti. Hemsire bu asi ateş yapar dikat et dedi
Bide ek gıda vermemi istedi
Masallah gayet guzel kilosu boyu. Ben de cok merak ediyorum kilo aldilar mi diye 5. Ayda gidemedik 1.5 ay oluyor gitmeyeli. Bizi de bi 15 gün sonra ası icin arar o zaman hemsire.

Bende 19+2 yim canım çok limonla tuz istiyor ama doğumda sıkıntı olur diye korkudan çok yiyemiyorum sizin bi tecrübeniz var mı

Bende 19+2 yim canım çok limonla tuz istiyor ama doğumda sıkıntı olur diye korkudan çok yiyemiyorum sizin bi tecrübeniz var mı
Hamileliğimin başından sonuna limon aşerdim. Limonata, limonlu tatlılar, limonun kendisi, limonlu yemekler ne ararsan. Yedim içtim de yani kan sulandırıcı etkisi var sadece bildiğim bir sorunun yoksa problem yoktur

Kızlar şu emekleme yengecinden aldım bilmem gördünüz mü hiç. İki yanı sensörlü bir yengeç hareket ediyor takip etmesi için. Bambam bu aralar tabiri caizse dört ayak üstünde sürekli dedim destek olsun emeklemesine. Manyak yengeç alıp başını gidiyor oğlumu sap gibi bırakıyor ortada garibim arkasından huuu hoo höö bağırıp kalıyor. Diyeceğim o ki almayın

Yengecin sağına soluna bariyer koysan belki çarpar geri gelir

Ay çok güldüm buna ya
Ben de bugün sağlık ocağına gittim. 5 aylık oldu. Kilosu 5380, 1 ayda 150 gram anca almış görünüyor. Ama artık takmayacağıma söz verdiğim için bıraktım peşini. 10 günlük de rapor verdi doktor. Ocak ara tatiline kadar da 2 rapor daha alsam 1. Dönemi kurtarmış olcam. 2. dönem de işe başlayacak gibi duruyorum.

Kızlar bugün kızım sadece 20 dk ve 30 dk uyudu niyr böyle oldu anlamadım gündüz uykularını artırmak için ne yapmalı zor oluyor böyle normalde sabah 40 dk öğleden sonra da 1.5 / 2 saat kadar uyurdu parça parça bugün hepten fail yardımcı olabilecek var mı

6. aydan bildiriyorum . Haziran başında doğdu bebeğim. 5. Aydan beri her saat başı uyanıyor. doktor bir şey demedi. Diş belirtilileri yok hala. Herşeyi denedim. En son meme tiryakiliği diyorum, memede uyuyor. Yol yakınken dönün kurtarın kendinizi,

Nası dönelim yoldan bebeler doğdu elimize geldi üstelik 6 aylık oldular bile geldikleri gibi giderler de diyemiyoruz nassııı kurtaralım lütfen fikir verin çünküm biz koyniş koyniş uyuyoruz ve canı istedikçe sütleniyo

ben -10 gram gördüm bak öyle de olabilirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…