• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Malesef 6dan itibaren onlar için normal uyanış saati bizde 6ya fiksledik artık. 12 baya geç yalnız yaa daha erkene çekemiyo musun sana hiç zaman kalmıyo böyle
Hayir kışın etrafta karanlik mis gibi uyumak varken ne kalkıyorsun de mi ama😁 onceden full 9 da yatiridim bi daha gece 2nde emmeye kalkarlardi. Simdi yok agliyor bakalim gecmesini bekliyorum deidgin gibi bana zaman yok hic. Sen kacta yatiroyorsun aksam?

Teşekkür ediyorum sağlık ocağındaki ebeyi aradım ateşi 37-38 de geziniyorsa diştir büyük ihtimalle dedi ben de gripten şüphelendim ama uykudan uyandığında iyilerdi. 39 hiç olmadı ateşi başka bir belirtisi de yok burun akıntısı vs. Anlamadım ikisinin de iki dişi çıktı alttan başkaları da mı gelecek nedir 😂
Ooo gözün aydın gelmis disler😍biz de henüz yok ama bayadir kiyafeyler yariya kadar islanıyor. Önlükde taktim ama o bile yetmiyor eller full agizda bakalim ne zamana gelirler

Hayir kışın etrafta karanlik mis gibi uyumak varken ne kalkıyorsun de mi ama😁 onceden full 9 da yatiridim bi daha gece 2nde emmeye kalkarlardi. Simdi yok agliyor bakalim gecmesini bekliyorum deidgin gibi bana zaman yok hic. Sen kacta yatiroyorsun aksam?
Ayyy sabah aynı şeyi düşünüyorum kör karanlıkta uyanınca 😀 büyüme atağı dişi keyfi osu busu bitmiyo ki 🥲 ben 7.30 8de yatırıyorum en geç 9da uyumuş oluyo gecede iki defa emziriyorum sonra sabah 6 günaydıııın. Ama şükür kendime vaktim var yaa Allah yardımcın olsun senin çok zor

Arkadaşlar durmayan saç dökülmesi sizde yaşıyorsunuzdur, ne yapıyorsunuz bunun için? Şahsen biraz daha dökülürse ben bu yılı kel olarak kapatabilirim 😁 cidden abartmıyorum öbek öbek saç olmayan yerler olmaya başladı kafamda. Bakim yapmaya falan da vakit yok ki. Ama aşırı moralim bozuluyor bu duruma
Benimde aşırı yoğun saç dökülmem var felâket temizliyorum ertesi gün heryer alabildiğine saç oluyor bende çok bunaldım artık bu dökülmelerden

Tabikide kullan
Bide saç dökülmesine karşı sprey kullaniyorum ben urban care etkisini gordum tavsiye ederim
Hangisi canım atar mısın?
Benim dökülmem baya durdu kızlar. Darısı başınıza.
İlgisi var mıdır bilmiyorum ama 1,5 aydır diyet yapıyorum. Sağlıklı besleniyor olmaya bağlıyorum. Proteini k.hidrat meyve sebze yağ düzenli alıyorum. Normalde kafama göre besleniyordum.

Hangisi canım atar mısın?
Benim dökülmem baya durdu kızlar. Darısı başınıza.
İlgisi var mıdır bilmiyorum ama 1,5 aydır diyet yapıyorum. Sağlıklı besleniyor olmaya bağlıyorum. Proteini k.hidrat meyve sebze yağ düzenli alıyorum. Normalde kafama göre besleniyordum.
urban-care-expert-series-biotin-caffeine-tonik-200-ml-1447-90-B.webp

Ben bunu kullaniyorum her duştan sonra saçlarıma sıkıyorum
Saglikli beslenmede tabi etki ediyor saca

MEB ast alt değeriniz kaça kadar cikmişti benim alt değerim 160 a cikti safra asidim 0,84 doktorum değerlerim çok artiyor diye ursactive başladi sizin değerleriniz nasil düştü ? Süreciniz nasil ilerledi
Alt 350 ast 200 civarlarını görmüştü. Safra asidi de normalden biraz yüksekti. 10 gün kadar hastanede yattım, eve geçince de ursactive devam ettim. O şekilde düştü.
Nasıl 2 yaşından sonra bakıyoruz
bizim bebe surekli götürüyorum cocuk endokrine bakiyolar hormonlara ve diğer tetiklere
sen bence baska bi çocuk endokroniye gotur
Gerçekten anlamadım ben de :/ çok canım sıkılıyor kilosuna. Geçen hafta 5400 dü bugün ölçtüm 5350 🙄 özelde bi çocuk endokrin bulsam gidicem de yok ki :(

Kizlar gece bebekleriniz kaç defa uyanıyor
bizimki 5 buluyor zaten sabah 7 uyanık oluyor
Cnm benim ikizlerden biri cok kalkiyor bugün 5 i bile gecmistir gazı oluyor ve o gaz onu uykudan uyandiriyor. Alttan atmak icin masaj yapıyorum ama yine oluyor. Digeri 2 kez kalkıyor. Seninki de cok kalkiyormuş gaz preblemi var mi?

Cnm benim ikizlerden biri cok kalkiyor bugün 5 i bile gecmistir gazı oluyor ve o gaz onu uykudan uyandiriyor. Alttan atmak icin masaj yapıyorum ama yine oluyor. Digeri 2 kez kalkıyor. Seninki de cok kalkiyormuş gaz preblemi var mi?
Biri uyanınca sesten diğeride uyanmıyo mu merak ettim iki bebekle düzen nasıl 🙄

Eger uyurken bi atlet bi zibinla yatircaksan yani uzerine bisey örtmeyeceksen üşüme ihtimali yüksek. Ama iste uyumuyorken hareketliyken olabilir. Ben de gün icinde vinatlet bi zibin giydiriyorum uykudan kalkinca ilk mutlaka yelek giydiriyorum bi yarim saat sonra cikariyorum. Evet bemimki de üşüdügü zaman kakasi eksimsi kokuyor anliyorum üşüdügünü o zaman
Yok ya tabi ki örtüyorum tulum varken de örtüyorum gene de
Sırtı göğüsü sıcaksa eline koluna bakma üşümüyodur. Kaka işine gelince senin yediğinde etkiler biliyosun ki. Şahsen çiğ soğan sarımsak tüketince oluyo öyle bizde 🤷🏻
üşütmese de kokuyo sanki dogdugundan beri böyle kokuyordu ama bilmiyorum üşüyor mu ondan mı ama üşütmüyorum bence ya 🙄

Aynen ya üşütüyo muyum diye tereddüt etmeye başladım senin gibi olmaz o çabuk üşür diyorlar

Her çocuk farklıdır tabii ama ben genelde hep kendimden 1 kat fazlasını yaptım ve bu zamana dek sırtı göğsü hiç soğuk olmadı. Artık alıştım hangi sıcaklıkta nasıl üşümediğine. Senin içinin rahat ettiğini yap canım. Çok sıcak olunca da uyumuyorlar sıcaktan bunalıyor terliyor. O zamann da hasta olabilir dengeli olmalı.

Kızlar sünnet olalı 6 gün oldu gerçekten çabuk iyileşiyormuş🤲 Sadece sünnet yapılırken çok ağladı sanırım iğne vurdukları ve sıkı tuttukları için bir de eve gelince ilk çişini yaparken ağladı. Daha sonra normal hayatımıza devam ettik🧿🧿🧿 Yaptıracaklara fikir olsun.
Yazmıştım nasıl geçti diye görmedin sanırım. Maşallah darısı bize inşallah cumartesi randevumuz. Kucağa almada sıkıntı yaşadın mı benim oğlum sürekli kucak istiyor yatmak istemiyor sünnetten sonra 1 hafta bardak koyarsınız dediler bardakla nasıl kucaklayacağım bilmiyorum.

Yazmıştım nasıl geçti diye görmedin sanırım. Maşallah darısı bize inşallah cumartesi randevumuz. Kucağa almada sıkıntı yaşadın mı benim oğlum sürekli kucak istiyor yatmak istemiyor sünnetten sonra 1 hafta bardak koyarsınız dediler bardakla nasıl kucaklayacağım bilmiyorum.
Görmemiş canım kusura bakma,yazıp çıktım hemen bira, huysuzdu.Kucakta duruyor dikkat ediyoruz o bölgesine dokunmadan tutuyoruz.Bardak falan demedi bize direkt beziyle iyileşir idrarı değince dedi.Dün gösterdik iyi gidiyormuş iyileşmesi.Krem falan da vermedi bizim doktor.Doktordan doktora değişiyormuş öneriler

Alt 350 ast 200 civarlarını görmüştü. Safra asidi de normalden biraz yüksekti. 10 gün kadar hastanede yattım, eve geçince de ursactive devam ettim. O şekilde düştü.

Gerçekten anlamadım ben de :/ çok canım sıkılıyor kilosuna. Geçen hafta 5400 dü bugün ölçtüm 5350 🙄 özelde bi çocuk endokrin bulsam gidicem de yok ki :KK43:
Bulundugun bolgede baska cocuk endokrin yokmu yada doktor degisikli yapabilirsin

Sukur gaz problemiz yok ama emmesi az ondan uyanıyor galiba
Çok değişiyor, bir önceki gün hiç uyanmadı dün gece 4 kere uyandı. Asla bir günü diğer gününü tutmuyor
Bizimki başta oyle değildi bu aralar boyle
ınsallah geçicidir

Back
X