• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kaygı maygı çok anlam yükleme bence 😂
Bebek işte ya her hafta değişiyor. Senin bebişi hatırlıyorum biraz zorluyordu seni normalde de . Benimki hiç öyle bir bebek olmamasına gayet sakin bir bebek olmasına rağmen bizimde bu aralar öyle. Hiç ayrılık kaygısı falan diye düşünüp aşılacak bir sorun olarak görme. Kucağında durmak istiyorsa duracak aşamazsın🫣
Bağımlı sıpa ya😮‍💨 anne ve memekolik. Bi şey değil iri bi bebek ve benim belim sakat🤣🤣🤦🏼‍♀️ doktor dişler kabarmış hazır ol dedi belki de diş sıkıntısıdır(iflah olmadım hala sebep arıyorum😅) ya biraz gaddar olayım ağlasa da dursun hemen üstüne atlamayayım diyorum ama dayanamıyorum 2 sn sonra annneeğğmm diye alıyom kucağıma🤦🏼‍♀🥹🥹
Neyse ne yapalım biz de belimizin ağrısını öper başımıza koyarız canları sağolsun

2A
Bağımlı sıpa ya😮‍💨 anne ve memekolik. Bi şey değil iri bi bebek ve benim belim sakat🤣🤣🤦🏼‍♀️ doktor dişler kabarmış hazır ol dedi belki de diş sıkıntısıdır(iflah olmadım hala sebep arıyorum😅) ya biraz gaddar olayım ağlasa da dursun hemen üstüne atlamayayım diyorum ama dayanamıyorum 2 sn sonra annneeğğmm diye alıyom kucağıma🤦🏼‍♀🥹🥹
Neyse ne yapalım biz de belimizin ağrısını öper başımıza koyarız canları sağolsun
Güvenli bağlanma,ayrılma mevzusunu biraz araştır bence ne yapman gerektiğini bulabilirsin

2A

Güvenli bağlanma,ayrılma mevzusunu biraz araştır bence ne yapman gerektiğini bulabilirsin
Ayrılma için genelde 2 yaşa yönelik önerilerde bulunmuşlar ama güvenli bağlanmayı sağlamak için elimden gelen adımları uygulamaya çalışıyorum ilk günden beri.teşekkür ederim ☺️

Güncelleyeyim bütün günü annemle geçirince az önce bi 10 dk bensiz annemin kucağında oyun oynayıp sohbet etti🧿🧿🥲🥲 10 dknın sonunda bende olmadığını anlayınca büyük yaygara koptu ama olsundu yalnız başıma tuvalete falan girdim. Değdi🥹🥹 güzeldi…

Arkadaşlar durmayan saç dökülmesi sizde yaşıyorsunuzdur, ne yapıyorsunuz bunun için? Şahsen biraz daha dökülürse ben bu yılı kel olarak kapatabilirim 😁 cidden abartmıyorum öbek öbek saç olmayan yerler olmaya başladı kafamda. Bakim yapmaya falan da vakit yok ki. Ama aşırı moralim bozuluyor bu duruma

Arkadaşlar durmayan saç dökülmesi sizde yaşıyorsunuzdur, ne yapıyorsunuz bunun için? Şahsen biraz daha dökülürse ben bu yılı kel olarak kapatabilirim 😁 cidden abartmıyorum öbek öbek saç olmayan yerler olmaya başladı kafamda. Bakim yapmaya falan da vakit yok ki. Ama aşırı moralim bozuluyor bu duruma
Ben hiçbir şey yapmıyorum🫣🫣Açıkçası ne yaparsam yapayım dökülecekmiş gibi geliyor🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️, varsın dökülsün.baktım çocuk doğurdu diye kel kalan yok öyle avutuyorum kendimi😅😅

Ben hiçbir şey yapmıyorum🫣🫣Açıkçası ne yaparsam yapayım dökülecekmiş gibi geliyor🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️, varsın dökülsün.baktım çocuk doğurdu diye kel kalan yok öyle avutuyorum kendimi😅😅
Ay aslında doğru bi yaklaşım 😁 hormonlar düzelince düzelecek gibi. Ama cidden ön tarafta 1 lira kadar saç olmayan yerler var, görüntü kötü 🥺😁

Bioxcin quantum alın ilk şişede kel yerler saç dolar 👍🏻 dökülmeyi durdurmuyo ama çabuk çıkarıyo. Bi gün bi baktım alnımın iki tarafı da içeri doğru açılmış derim görünüyo eczaneye koştum kadın bunu önerdi Allah razı olsun saç doldu oralar hemen 🙏🏻

Bioxcin quantum alın ilk şişede kel yerler saç dolar 👍🏻 dökülmeyi durdurmuyo ama çabuk çıkarıyo. Bi gün bi baktım alnımın iki tarafı da içeri doğru açılmış derim görünüyo eczaneye koştum kadın bunu önerdi Allah razı olsun saç doldu oralar hemen 🙏🏻
Ayy öyle miii, tamam yarın alıyorum hemen başlıyorum, teşekkürler💐

Avuç içi ve ayak altlarında yoğunsa kaşıntı şüphelenebilirsin. İstersen acile git kan ver, karaciğer değerlerine baksınlar. Bi de enfeksiyon değerlerine baktır.
Benim kaşıntım yoktu ama safra asidi, alt, ast değerlerim yüksek çıktığı için erken dönem kolestazdan şüphelenmişlerdi. Hatta doktorum sen kolestaz hastasısın dikkat et bile dedi ama 30. Haftaya geldim hala her şey normal görünüyor.
MEB ast alt değeriniz kaça kadar cikmişti benim alt değerim 160 a cikti safra asidim 0,84 doktorum değerlerim çok artiyor diye ursactive başladi sizin değerleriniz nasil düştü ? Süreciniz nasil ilerledi

Bugun ebeveyn hayatımın en zor günüydü sanırım kızım 3 saat aralıksız ağladı ateşi de 38 di. Tecrübesi olan aydınlatabilir mi diş döneinde böyle şeyler mi oluyor
Şuan 20dkda bir ağlayarak bağırarak uyanan bir bebe kucağımda yani malesef ki evet umarım çok çabuk çıkarırlar 🙏🏻

Bugun ebeveyn hayatımın en zor günüydü sanırım kızım 3 saat aralıksız ağladı ateşi de 38 di. Tecrübesi olan aydınlatabilir mi diş döneinde böyle şeyler mi oluyor
😓 ne kadar acıyor canı demek ki.. şu zeytinyağı karanfil olayını denemek lazım yeşil soğan da verilebilir

Kız valla ses çıkardı sadece hahsshhshhs bi de sesi kısık, bi sürü gürültü, adamı zaten duyamıyorum. Biz hormonlara 2 yaşından sonra bakıyoruz dedi bi tek.
3 kilo doğmuştu ya, 2 kata daha 600 gram var 😅 neredeyse 5 aylık işte. Haftaya tam 5 aylık olcak.

Ben de bi yandan önemli bi şey olsa söylerdi diyorum, bi yandan da bi içim rahat etmiyo işte.

Geçen ay kilo da almamıştı işte :/ sonra bi anda aldı. Ay ne bileyim bu çocuk beni huniletecek 😅
Nasıl 2 yaşından sonra bakıyoruz
bizim bebe surekli götürüyorum cocuk endokrine bakiyolar hormonlara ve diğer tetiklere
sen bence baska bi çocuk endokroniye gotur

Back
X