• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Arkadaşlar durmayan saç dökülmesi sizde yaşıyorsunuzdur, ne yapıyorsunuz bunun için? Şahsen biraz daha dökülürse ben bu yılı kel olarak kapatabilirim 😁 cidden abartmıyorum öbek öbek saç olmayan yerler olmaya başladı kafamda. Bakim yapmaya falan da vakit yok ki. Ama aşırı moralim bozuluyor bu duruma
Benimde çok dökülüyordu bu aralar az az dökülüyor
Ben dahiliye gittim benim vitamin değerim 5 cikti cok az dedi vitamin ilac verdi kullaniyorum baya azalmış dokulmem

Bugun ebeveyn hayatımın en zor günüydü sanırım kızım 3 saat aralıksız ağladı ateşi de 38 di. Tecrübesi olan aydınlatabilir mi diş döneinde böyle şeyler mi oluyor
Gecmiş olsun
Ateşi takip et dinmese doktora gotur belki bi agrisi vardir durduk yere ağlamaz

Benimde çok dökülüyordu bu aralar az az dökülüyor
Ben dahiliye gittim benim vitamin değerim 5 cikti cok az dedi vitamin ilac verdi kullaniyorum baya azalmış dokulmem
Bende kan verdim ya normal hepsi. Demir düşük sadece onun içinde hap falan kullanmıyorum ama kullanmak lazm heralde

İyi geceler kızlar bebeğin sırtı gögsü sıcaksa üşümüyor diyorlar bakıyorum sıcak ama kaynanam ısrarla soguk üşümüştür diyo. Bugun 4. Ay aşısını oldu ateşi çıkarsa diye uyku tulumunu giydirmiycem ne olur ne olmaz gece uyurken ateşi çıkarsa diye ben atletsiz tişörtle duruyorum üşümüyorum üşür giydir diyo zıbın ve uzun kol kıyafet var üşüyor mudur sırt gögüs baz alıyorum ve kendi kıyafetimden bi kalın giydiriyorum yeterli mi üşüyor mudur acaba gerçekten

İyi geceler kızlar bebeğin sırtı gögsü sıcaksa üşümüyor diyorlar bakıyorum sıcak ama kaynanam ısrarla soguk üşümüştür diyo. Bugun 4. Ay aşısını oldu ateşi çıkarsa diye uyku tulumunu giydirmiycem ne olur ne olmaz gece uyurken ateşi çıkarsa diye ben atletsiz tişörtle duruyorum üşümüyorum üşür giydir diyo zıbın ve uzun kol kıyafet var üşüyor mudur sırt gögüs baz alıyorum ve kendi kıyafetimden bi kalın giydiriyorum yeterli mi üşüyor mudur acaba gerçekten
Valla ısı kadar nemde fark ettiriyo açıkcası şuan oda ısısı 23.5 nem 55 1.6 tog uyku tulumu uzun kollu zıbın çoraplı alt ile uyuyo oğlum gayet dengeli sıcaklığı. 🤷🏻 Bu işin matematiği tablosu yok bence sen genel olarak bilirsin zaten odaya göre üşüyüp üşümeyeceğini sıcaktada uyuyamıyolar malesef. Ateşi çıkarsa uyandırır seni bence telaş etme.

Valla ısı kadar nemde fark ettiriyo açıkcası şuan oda ısısı 23.5 nem 55 1.6 tog uyku tulumu uzun kollu zıbın çoraplı alt ile uyuyo oğlum gayet dengeli sıcaklığı. 🤷🏻 Bu işin matematiği tablosu yok bence sen genel olarak bilirsin zaten odaya göre üşüyüp üşümeyeceğini sıcaktada uyuyamıyolar malesef. Ateşi çıkarsa uyandırır seni bence telaş etme.
Bana göre üşümüyor ama sürekli üşüyordur üşümüş deyince çocugu üşütüyor muyum acaba diye düşünmeye başladım bi de kakası kokulu genelde hep öyleydi ekşi kokuyor üşütmüş diyorlar hep böyleydi kokusu bu da mı üşütmekten mi oluyor

6 aya 10günümüz var uyku diye bişey mi vardı 4.ay uyku gerilemesi varya hani bak adında uyku var yinede 😀
Haha ben de seni takip ediyorum ikizlerimden uslu olan artik "eskiden uslu olan" gibi anilacak🤣 baya hergün 12 de yslatıyoruz o da yatmak istemiyor. Dün de sabah 5.5 da kalktı dikildıler. Yatmak yok sonra.

Eger uyurken bi atlet bi zibinla yatircaksan yani uzerine bisey örtmeyeceksen üşüme ihtimali yüksek. Ama iste uyumuyorken hareketliyken olabilir. Ben de gün icinde vinatlet bi zibin giydiriyorum uykudan kalkinca ilk mutlaka yelek giydiriyorum bi yarim saat sonra cikariyorum. Evet bemimki de üşüdügü zaman kakasi eksimsi kokuyor anliyorum üşüdügünü o zaman

Oda sıcaklığımız aynı çok kalın geldi bana bambamm ya ben sadece uzun kollu zıbın ve polar tulum giydiriyorum

Ben de sırt göğüsten gidiyorum bana yeterli grldi mesela giydirdiklerin çocukları üşütüyor muyuz yaaa ben de bi şüphe ettim

Yarın benim bebiş sünnet oluyor , 5 buçuk aylık olana kadar iyileşir inşallah tadımlara öyle geçerim. Bugün 5. Aya girdik biz 🤗
Kızlar sünnet olalı 6 gün oldu gerçekten çabuk iyileşiyormuş🤲 Sadece sünnet yapılırken çok ağladı sanırım iğne vurdukları ve sıkı tuttukları için bir de eve gelince ilk çişini yaparken ağladı. Daha sonra normal hayatımıza devam ettik🧿🧿🧿 Yaptıracaklara fikir olsun.

Haha ben de seni takip ediyorum ikizlerimden uslu olan artik "eskiden uslu olan" gibi anilacak🤣 baya hergün 12 de yslatıyoruz o da yatmak istemiyor. Dün de sabah 5.5 da kalktı dikildıler. Yatmak yok sonra.
Malesef 6dan itibaren onlar için normal uyanış saati bizde 6ya fiksledik artık. 12 baya geç yalnız yaa daha erkene çekemiyo musun sana hiç zaman kalmıyo böyle

Bana göre üşümüyor ama sürekli üşüyordur üşümüş deyince çocugu üşütüyor muyum acaba diye düşünmeye başladım bi de kakası kokulu genelde hep öyleydi ekşi kokuyor üşütmüş diyorlar hep böyleydi kokusu bu da mı üşütmekten mi oluyor
Sırtı göğüsü sıcaksa eline koluna bakma üşümüyodur. Kaka işine gelince senin yediğinde etkiler biliyosun ki. Şahsen çiğ soğan sarımsak tüketince oluyo öyle bizde 🤷🏻

Ahh bu kaynanalar😣
Benimkide geçen diyordu çocuğu bronjoit yapcaksin
Evin içerisi sıcak bana diyor bol bol giydir
Ben diyorum bol bol giydiysem terler ozaman hasta olur

Geçmiş olsun naaptiniz gittiniz, mi doktora? Grip falan olmuş olmasın?
Teşekkür ediyorum sağlık ocağındaki ebeyi aradım ateşi 37-38 de geziniyorsa diştir büyük ihtimalle dedi ben de gripten şüphelendim ama uykudan uyandığında iyilerdi. 39 hiç olmadı ateşi başka bir belirtisi de yok burun akıntısı vs. Anlamadım ikisinin de iki dişi çıktı alttan başkaları da mı gelecek nedir 😂

Back
X