• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kizlar selam kizim ve ben malesef hasta olduk. Doktora dun gittik sadece cok emzir dedi. Ne yapmam gerekiyor kizim icin biraz sanki hirilti geliyor gibi , oksuruk hapsirik hepsi var cabuk atlatabilmemiz icin ne yapmaliyiz

Kizlar selam kizim ve ben malesef hasta olduk. Doktora dun gittik sadece cok emzir dedi. Ne yapmam gerekiyor kizim icin biraz sanki hirilti geliyor gibi , oksuruk hapsirik hepsi var cabuk atlatabilmemiz icin ne yapmaliyiz
Çok geçmiş olsun canım, bizde 1 ay önce falan hastalık geçirdik ilk doktor çok küçük yapabileceğim birşey yok dedi başka doktora götürdüm bebeklerde hızlı ilerliyor antibiyotik vermeliyim dedi, benimkini ben 1 gün bekledim doktor sen çksürüğünden sesinden anlarsın zaten ona göre başlarsın demişti daha kötüye gidecek gibi oldu ben antibiyotik verdim ne yazikki

Bu arada benim ilk doktor da bol bol emzir demişti, benimki ikerkeyecekti saat ilerledikçe Öksürük başladı ve hızla ilerledi antibiyotik verdik o nedenle (bu arada ben doktora antibiyotik çok zararlı değil mi daha ek gıdaya bile başlamadım demiştim o da gereksiz kullanımı evet zararlı ama şuan kullanmamız gerekiyor yoksa tıkanır dedi bana mantıklı geldi)
Tekrardan çok geçmiş olsun hem sana hem meleğine

Bizde yeni seviyenin kilidi açıldı. Bugün oğlumu oyun halısına birakip bir kaç dakikalığına mutfağa gitmiştim. Robot süpürgeden ses gelmeye başladı şarj ediliyor falan diye bir girdim içeriye oğlum sürüne sürüne süpürgenin yanına gelmiş oynuyor😁 çok şaşırırdım baya da mesafe vardı koyduğum yerle süpürge arasında😁

Bizde yeni seviyenin kilidi açıldı. Bugün oğlumu oyun halısına birakip bir kaç dakikalığına mutfağa gitmiştim. Robot süpürgeden ses gelmeye başladı şarj ediliyor falan diye bir girdim içeriye oğlum sürüne sürüne süpürgenin yanına gelmiş oynuyor😁 çok şaşırırdım baya da mesafe vardı koyduğum yerle süpürge arasında😁
Kac gunluk

Görmemiş canım kusura bakma,yazıp çıktım hemen bira, huysuzdu.Kucakta duruyor dikkat ediyoruz o bölgesine dokunmadan tutuyoruz.Bardak falan demedi bize direkt beziyle iyileşir idrarı değince dedi.Dün gösterdik iyi gidiyormuş iyileşmesi.Krem falan da vermedi bizim doktor.Doktordan doktora değişiyormuş öneriler
Anladım canım iyi bari teşekkür ederim cevap için

Biri uyanınca sesten diğeride uyanmıyo mu merak ettim iki bebekle düzen nasıl 🙄
Gece uykusynda derin daldiklari icin birbirlerini uyandirmiyolar genelde cnm. Gündüz uykusunda uyandirabiliyolar hatta bazen ilk aglayani pişpişleyip tekrar uykuya gecirip uyandirdigi
kardesini uykuya geciremedigim oluyor. Sıpa kardesini ayaga diktin simdi uyu bakalim diyorum😁 genelde ayni anda uyutmaya calisiyorum ama eski duzenimiz kesinlikle yok. 4 aydan sonra duzen falan kalmadi ne güzel herseyimiz programli saatliydi.

Biz de aynı durumdayiz eşim hastaydi maske taktirdim ama yine de bebislerimden birine gecti sanırım. Ayni sekilde oksuruk ve hirilti var arada hapsiriyorda. Ben burnunu cekiyorum ara ara geniz akintisi olup iyice oksurmesin diye. Bol bol emzirmeye calisiyorum. Ins doktorluk bi durum olmaz.

Gece uykusynda derin daldiklari icin birbirlerini uyandirmiyolar genelde cnm. Gündüz uykusunda uyandirabiliyolar hatta bazen ilk aglayani pişpişleyip tekrar uykuya gecirip uyandirdigi
kardesini uykuya geciremedigim oluyor. Sıpa kardesini ayaga diktin simdi uyu bakalim diyorum😁 genelde ayni anda uyutmaya calisiyorum ama eski duzenimiz kesinlikle yok. 4 aydan sonra duzen falan kalmadi ne güzel herseyimiz programli saatliydi.
Yalnız değilsin merak etme herkes düzeni rafa kaldırdı evlerde kaos hakim 🤣 ama yani çok emek yaa Allah kolaylık versin 🙏🏻 iki ayrı yatak mı peki yoksa tek yatakta mı yatıyolar

Yazmıştım nasıl geçti diye görmedin sanırım. Maşallah darısı bize inşallah cumartesi randevumuz. Kucağa almada sıkıntı yaşadın mı benim oğlum sürekli kucak istiyor yatmak istemiyor sünnetten sonra 1 hafta bardak koyarsınız dediler bardakla nasıl kucaklayacağım bilmiyorum.
Ben kucakta her zamanki gibi taşıdım. Bizim doktor bardağı kaka bulaşmaması için koydurduğunu söylemişti. Geçmiş olsun şimdiden

Dua almaya geldim 🤭 internetten veya uygulamadan artık nerden isterseniz. Ecomercek yazıyosunuz çoğu ürünün içerik incelemesi yapılmış. Ürünün içeriğindeki birşeyi merak ettiniz mesela ne olduğu tanımı falanda yazıyo. Artık alışverişinizi ona göre yaparsınız 👌🏻 e-lactancia onu biliyosunuz zaten 👍🏻

Kızlar nasıl oyunlar oynuyorsunuz bebişlerle
Ben bazen tıkanıyorum ne yapsam da memnun etsem diye
oyuncakları çok seviyor ama eller minik kaba motor gelişimi için uğraşıyor ama çoook sinirleniyor 😀😀😀aşırı tatlı o sinirlenmeler

Bir de hep ayakta durmak istiyor. Yani engel olamıyorum löps diye kalkıyor ellerinden tutunca. Ve dimdik durduğu için oturtamıyorum da. O sebeple biraz korkuyorum inş bişy olmaz postürüne.

Son bişy daha, bu ay neredeyse hiç kg almamış. Hatta 10 gr vermiş gözüküyor. Doktor biraz düşündü. Kilosu iyi, bebek maşallahlık gözüküyor ama niye almamış ki kg diye bi sorguladı. Çok değil bir buçuk ay önceki fotolarda lömpür lömpür etli olan bebe şuan ince uzun olma şekline girdi. Fıstı resmen . Üzülüyorum kızlar şuanda. Zayıf olmasına değil, ne oldu da kg alması durdu? Boy da kısa değil. Dişler mi acaba diyeceğim ama aşırı bir huzursuzluğu yok.
Amaaan ne çok yazdım. Moralim bir tık yıkıkkk

Kızlar nasıl oyunlar oynuyorsunuz bebişlerle
Ben bazen tıkanıyorum ne yapsam da memnun etsem diye
oyuncakları çok seviyor ama eller minik kaba motor gelişimi için uğraşıyor ama çoook sinirleniyor 😀😀😀aşırı tatlı o sinirlenmeler

Bir de hep ayakta durmak istiyor. Yani engel olamıyorum löps diye kalkıyor ellerinden tutunca. Ve dimdik durduğu için oturtamıyorum da. O sebeple biraz korkuyorum inş bişy olmaz postürüne.

Son bişy daha, bu ay neredeyse hiç kg almamış. Hatta 10 gr vermiş gözüküyor. Doktor biraz düşündü. Kilosu iyi, bebek maşallahlık gözüküyor ama niye almamış ki kg diye bi sorguladı. Çok değil bir buçuk ay önceki fotolarda lömpür lömpür etli olan bebe şuan ince uzun olma şekline girdi. Fıstı resmen . Üzülüyorum kızlar şuanda. Zayıf olmasına değil, ne oldu da kg alması durdu? Boy da kısa değil. Dişler mi acaba diyeceğim ama aşırı bir huzursuzluğu yok.
Amaaan ne çok yazdım. Moralim bir tık yıkıkkk
Yav eğer benim bebe gibi fıkır fıkırsa ki öyledir eminim tam vakti aslaaaa yerinde durmuyo durdursam eli kolu oynuyo o kadar kalori harcamaya tabi almaz 😀 bizimde kontrole var bikaç gün ama aynem kilo almamış diyecek diye bekliyorum bende 🤷🏻 baksana kalk gidelim desen dünden razı hatun 😀 bende öyleyim emin ol bütün oyuncaklar yerde serili artık karışmıyorum ben yönlendirince kızıyo canı neye isterse ona gidiyo. Ben sadece bol bol konusup şarkı söylüyorum o kadar saray soytarısı gibiyim ahahah her ay değişiyo bi daha ki ay başka bişey dicez takma boşver sağlıklı mı huzurlu mu bitti

Merhava canim yardimci olan var mi ikiz olunca daha da zor oluyordur diye dusundum de

Biz de aynı durumdayiz eşim hastaydi maske taktirdim ama yine de bebislerimden birine gecti sanırım. Ayni sekilde oksuruk ve hirilti var arada hapsiriyorda. Ben burnunu cekiyorum ara ara geniz akintisi olup iyice oksurmesin diye. Bol bol emzirmeye calisiyorum. Ins doktorluk bi durum olmaz.

Buhar vrrdi bizim kiza doktor ve igne oldu yavrum hirilti onemliymis sanirim insallah bir sey olmazzzz

Back
X