2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Valla sabah akşam prilam alıyorum kafama göre dozu artırmak istemiyorum ona rağmen bulantı hatta bazen kusma oluyor anlamadım gitti
Ben de zoferi içmiyorum ama akşamki bulantı ilacını içiyorum günde 1 tane etkisi olmuyor. Akşam ben de uyumadan önce kustum maalesef

12+0 dan herkese günaydın bulantıların son bulduğu bi hafta olur inşallah
11+6 dan beeeelki adaşıma günaydınlaar
Heralde vucüd kendisi kusmayı kesmeyene kadar hiç bir şey kesmeyecek Allah yardımcımız olsun canım ne diyeyim
Allah yardımcınız olsun kuzumm
Evet canım benim gerçekten tedavi süreci çok güzel geçti hem ilgileri hem işlemleri çok memnundum umarım arkadaşın da bir an önce yavrusuna kavuşur
Çok sevindim senin için tatlımm hangi Acıbadem İstanbul değil galiba

Bende acıbamdemde yaotırdm canı bursa acıbademde ben cok memnunum doktorumdan da hastanedn de herkese tavsiye ederim cok baska biyer acıbadem
Canım bide sen tüp bebeği Acıbadem de mi yapmıştın? Bir arkadaşım tedaviye başlayacak Acıbadem'i düşünüyorlar ordaysa önerir misin ?

Bende acıbamdemde yaotırdm canı bursa acıbademde ben cok memnunum doktorumdan da hastanedn de herkese tavsiye ederim cok baska biyer acıbadem
İstanbul şubesini düşünüyorlar orda yaptıran varsa fikir alırsam yönlendireyim bende canım. Mesela İstanbul'da tüp bebek denildiğinde Acıbadem'i ben duymadım açıkçası genelde öncelikle Memorial bahçeci ve özel doktorlar söyleniyor. Kendi hastane mi de önericem ama Acıbadem'i hiç bilmiyorum tüp bebek konusunda

11+6 dan beeeelki adaşıma günaydınlaar

Allah yardımcınız olsun kuzumm

Çok sevindim senin için tatlımm hangi Acıbadem İstanbul değil galiba
Canım İstanbul maslak Acıbadem de yaptırdım çok Yoğunlar tek sıkıntı bu ama belki diğer hastaneler de öyledir bilemiyorum o kısmı. Ama sürecim güzel geçti çok şükür Darısı isteyenlerin başına

Bülent traş var istanbul acıbademde ama hangisinde bilmiyorm oda cok ünlü laboratuarları cok güzl benim 2. Denemem di daha önce jinemede gitmiştim tutmadı orda acıbademi cok önermişti cevrem ona gittim prof şahin zeteroğluna şahane bir adam cokta memnun kaldm ilgilerinden alakalarından ilk seferdede tuttu elhamdülillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…