Üye Adı | Yaş | Doğum Tarihi (2023) | Tek/İkiz | Cinsiyet | Bebek Adı |
B Burcu2480 | 28 | 01 ŞUBAT | TEK | KIZ | AYLİZ |
P pebblepapers | 27 | 18 ŞUBAT | TEK | KIZ | NİSA |
| 32 | 18 ŞUBAT | TEK | ERKEK | ÇAĞRI |
| 29 | 19 ŞUBAT | TEK | ERKEK | KEREM |
B bestenigar | 44 | 19 ŞUBAT | TEK | KIZ | ADA |
| 31 | 20 ŞUBAT | TEK | KIZ | SARE |
I izmirliiigs | 32 | 20 ŞUBAT | İKİZ | ERKEK-ERKEK | MEHMET-MERT |
E eylulasaf12 | 33 | 23 ŞUBAT | TEK | KIZ | |
| 36 | 24 ŞUBAT | TEK | KIZ | KALBEN |
| 26 | 25 ŞUBAT | TEK | ERKEK | DOĞA |
| 31 | 27 ŞUBAT | TEK | KIZ | KARYA |
C Cezosshaaa | 38 | 28 ŞUBAT | TEK | ||
B bebisim92 | 30 | 28 ŞUBAT | TEK | KIZ | SAFİYE |
H hayatagore | 29 | 01 MART | İKİZ | KIZ-ERKEK | |
B biyomelina | 29 | 02 MART | TEK | KIZ | DERİN |
| 32 | 06 MART | TEK | ERKEK | TURGUTALP |
S sevalin | 39 | 06 MART | TEK | KIZ | |
P Pembegokyuzu | 33 | 06 MART | TEK | ||
M maranda33 | 35 | 09 MART | TEK | KIZ | |
H Hicoldum | 25 | 10 MART | TEK | ERKEK | MAHMUT EREN |
Z zlhsnn | 33 | 12 MART | TEK | ERKEK | |
| 34 | 12 MART | TEK | ERKEK | GÖKDENİZ |
| 31 | 12 MART | TEK | KIZ | DEFNE |
| 31 | 14 MART | TEK | KIZ | HAZEL |
E Eyllgvn | 23 | 14 MART | TEK | KIZ | MASAL GÖKÇE |
S skt587 | 35 | 14 MART | TEK | ||
| 32 | 16 MART | İKİZ | ||
| 26 | 17 MART | TEK | KIZ | ZEYNEP UMAY |
| 36 | 17 MART | İKİZ | KIZ-KIZ | |
K Kizanasi_2023 | 38 | 17 MART | TEK | KIZ | NAZ |
| 24 | 18 MART | TEK | KIZ | MERYEM AZELYA |
N Nur_90 | 31 | 19 MART | TEK | ||
| 38 | 21 MART | TEK | ERKEK | |
P Paapaatyyaa | 31 | 22 MART | TEK | KIZ | ECEM |
F fionata | 35 | 26 MART | İKİZ | KIZ-ERKEK | |
| 36 | 27 MART | TEK | ||
D dem_dem | 39 | 27 MART | TEK | ||
B Baby2022 | 37 | 30 MART | TEK | KIZ | ARYA |
Ayy ben bir duygulandimKızlaaar, 2023 şubat ve mart aylarında anne olacakları buraya alalımÖncelikle herkese sağlıklı bir hamilelik, sağlık bebekler ve kolay doğumlar dilerim Tabloya bilgilerinizi işlemem için başlıklara uygun cevapları beni etiketleyerek yazabilirsiniz
Hadiii doğum serüvenine buyruuuuuun
Üye Adı Yaş Bebek Doğum Tarihi (2023) Cinsiyet Bebek Adı rubbyT 31 20 ŞUBAT ------ ---- S_lidya --- ----- ------ ---- Mucizeyokmu --- ----- ------ ---- moonandstar --- ----- ------ ---- Azelya21 --- ----- ------ ---- F fionata --- ----- ------ ---- E eylulasaf12 --- ----- ------ ---- cukulatam --- ----- ------ ---- sagittarius55 --- ----- ------ ---- E Eyllgvn --- ----- ------ ---- buradayimfiruze --- ----- ------ ---- Dark Morningstar --- ----- ------ ---- ----- --- ----- ------ ---- ----- --- ----- ------ ---- ----- --- ----- ------ ---- ----- --- ----- ------ ---- ----- --- ----- ------ ---- ----- --- ----- ------ ---- ----- --- ----- ------ ---- ----- --- ----- ------ ---- ----- --- ----- ------ ---- ----- --- ----- ------ ---- ----- --- ----- ------ ---- ----- --- ----- ------ ---- ----- --- ----- ------ ---- ----- --- ----- ------ ---- ----- --- ----- ------ ---- ----- --- ----- ------ ----
E madem benim de yaz sana zahmet 23 şubat beklenen tarih yaş 32Yaşım hariç verebileceğim bilgi yok şu an canısıilerleyen zamanlarda söyliyim ben
Minnaklık mı kalmış ahhh ah Merve gelince gör sen minnaklıgıKeske yasimi soylemeseydimherkes minnak
Heee dogru azelya ve cukulatam en minnaklarimiz galiba ... Olsun büyüklük bende kalsinMinnaklık mı kalmış ahhh ah Merve gelince gör sen minnaklıgı
Bastan niye soylemiyon kizcevik gizemlikizE madem benim de yaz sana zahmet 23 şubat beklenen tarih yaş 32
Canım kod yazdım onu değiştirmek için tekrar yazmam lazım şu isimleri yerleştirelim düzenleme yapalım öncelikle boşluklar dolsun hallederim onu daKuzumm eline sağlık sana zor olmayacaksa beklenen doğum tarihlerine göre siralayabilirsin en azından sıra kimde görmüş oluruzbu arada yaş 29 beklenen doğum 19 şubat
eklendi
eklendiAyy ben bir duygulandimanne mi oluyoz simdi biz yas 31 beklenen dogum tarihi 27 Şubat galiba
eklendiE madem benim de yaz sana zahmet 23 şubat beklenen tarih yaş 32
hahaha dimi bende bi anlayamadımBastan niye soylemiyon kizcevik gizemlikiz
Bende beklenen dogum tarihi konusunda bir kararsiz kaldimBastan niye soylemiyon kizcevik gizemlikiz
uygulama ne diyor bebişBende beklenen dogum tarihi konusunda bir kararsiz kaldimtup bebek doktoruma gore 9+6 ama en son kendi doktorumda ki muayeneye gore 9+4 um
Ben bugun onu sordum cnm doktor dedi ki bebek durusuyla alakali o , kafaya takilacak birsey degil ... Boyunu ölçüyoruz hafif egik dursa degisir o yüzden bakmayin simdiden haftasina iki gun eksik 5 gun fazla diye dedi ... Muhtemelen ilerleyen zamanlarda cok daha netlesecek bu durumBende beklenen dogum tarihi konusunda bir kararsiz kaldimtup bebek doktoruma gore 9+6 ama en son kendi doktorumda ki muayeneye gore 9+4 um
İki uygulama indirdim birinde onun dedigi birinde digerinin dedigini yaptimuygulama ne diyor bebiş
zaten her halukarda düşünülenden önce geliyorlar yaramazlar ya boşverin temsili yakın bir tarih yeterli bizeBen bugun onu sordum cnm doktor dedi ki bebek durusuyla alakali o , kafaya takilacak birsey degil ... Boyunu ölçüyoruz hafif egik dursa degisir o yüzden bakmayin simdiden haftasina iki gun eksik 5 gun fazla diye dedi ... Muhtemelen ilerleyen zamanlarda cok daha netlesecek bu durum
Evet ya son iki gittgimde farklı seyler gecti kafam karışıkBen bugun onu sordum cnm doktor dedi ki bebek durusuyla alakali o , kafaya takilacak birsey degil ... Boyunu ölçüyoruz hafif egik dursa degisir o yüzden bakmayin simdiden haftasina iki gun eksik 5 gun fazla diye dedi ... Muhtemelen ilerleyen zamanlarda cok daha netlesecek bu durum
Ahahaha ayrımcılık olmasin ikisininde gönlü olsun diyorsun yaniİki uygulama indirdim birinde onun dedigi birinde digerinin dedigini yaptimikiside doktorum sonucta
Aynen oyle bana da oyle dedi arkadaslarim sen Şubat bil ama Ocak ayinda da sürprize hazir ol dedilerzaten her halukarda düşünülenden önce geliyorlar yaramazlar ya boşverin temsili yakın bir tarih yeterli bize