2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Ben yatak konusunda halâ kararsızım şöyle en az 3-4 yaşına kadar kullanılabilecek anne yanı yatak olsa sonrasında da odasını yapsam yatağında uyusa falan diye düşünüyorum ama yatak ne tür yatak olacak ona karar veremiyorum

Bendede hafif var insülin direnci ama bıraktırmadı doktorum gliforu nettende arastırdm metorfinin kullanımı gebelikte düşüğü bile engelliyormus iyi bile diyorlar size ye iyi yapmısınz dediler acaba

Ben 2-3 yaşına kadar kullanacağı bir yatak sonra da odasına geçsin istiyorum

Merhabalar hanımlar dün ben bu kitaba başladım storytelden baya sevdim zaten yazarı baya deneyimli bir doktor. Doğum konusunda içimi çok rahatlattı. İlk 2 bölümü dinlemdim şimdilik ve devamını 7. Aydan sonra dinlemeyi düşünüyorum sanırım şimdi biraz erken ama aklımdayken paylaşayım dedim.

Ya Instagramda takip ediyorum bu doktoru her paylaştığı ayri bir guzel hikaye bilmiyorum kendi mi yaziyor yoksa biri mi yaziyor ama inanılmaz güzel paylasimlari var, bu kitabi da edinmek sart oldu

Bizimki hicbir sey istemedi canim surekli yasiyorum lekelenmeyi her hafta desem yeridir doktora dedigimde de normal diyor kan olmadigi surece diyor Gittigimde artik ben soyleyim enfeksiyon olabilir mi diye ama idrar testinde normal cikmisti her sey hic enfeksiyon var falan dememisti bende rahim buyudukce mi lekelenme oluyor diye dusunuyorum cunku sabah basliyor aksama tamamen bitmis oluyor

Bende park yatak alıcam ama odası olmadan da yapamicam galiba onu da hazırlamak istiyorum
Ben 2-3 yaşına kadar kullanacağı bir yatak sonra da odasına geçsin istiyorum
Tabii zaten öyle oluyor benim gördüğüm

İdrar testin normal ciktiysa enfeksiyon yoktur o zaman cnm, bende her hafta lekelenme yasadim kahverengi, çok şükür son haftalarda hic gelmedi... İkizlerden sagliksiz olan sebep oluyor belki de demisti ya da rahim büyüdükçe oluyor sizin dediginiz gibi bilmiyoruz ki kapali kutu iste

benim her hafta kanamam oluyor her hafta acil geliyoruz bı hafta geldiğimizde miniklerimin kalp atışlarını duydum kanamanın sebebi ne bilmiyorum ama anlık oluyor ve bitiyor inşallah tekrarını yaşamam çok yıpratıyor çünkü

Bende park yatak alıcam ama odası olmadan da yapamicam galiba onu da hazırlamak istiyorum

Tabii zaten öyle oluyor benim gördüğüm
Ben De canım, odasını da alacağım hazır olacak, herşey en başından hazır olsun. Hatta ıslak mendil, bez, mama stoklamak lazım

Evet canım doktorum Bülent traş benim de maslakta ben de memnundum sağolsunlar

Kızlar kabin boy bebek arabası düşünüyorum bende daha çıkıp bskmadım ama herseyüni yapmak istiyom doğumdan sonra ücretsz izne ayrılcam herşeyi yerli yerince olsun istiyom
İstanbul sokaklarında kabin boy tekerlekleri zor gibi geliyor bana diğerleri biraz büyük ve ağır ama uzun süreli kullanım da oluyor. Yaşam şekline göre tercih etmek lazım kuzum çok seyahat ediyorsanız kesinlikle mantıklı

Ben De canım, odasını da alacağım hazır olacak, herşey en başından hazır olsun. Hatta ıslak mendil, bez, mama stoklamak lazım
Canım beni uyardılar bez stoklama diye çünkü hem yenidoğan bezi sadece 2-3 hafta kullanılabiliyormuş sonra bi numara büyüğe geçmek lazımmış hem de her bebek farklı bir marka bezi seviyormuş.çok kaliteli bir marka pişik yapıp uyduruk bi marka iyi gelebiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…