2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Tuzluya da düşkün değilim ekşi sadece mesela vişne kaç gün vişne aradık karaborsaya düştü dediler eşim dün sabah hale gitti bi kasa buldu geldi tatlı ekşi mesela. Erik de öyle. Kraker iyi gelirmiş ya bulantılara bana aksi oldu yedikçe daha çok bulandı tuzlu şeyler yiyemedim. Bak kısır istedi canım gece gece kim uğraşacak

Aşırı ekşi istemiyor canım kısır çiğköfte çekmişti bi zaten vişne çekmesin burada bulunmuyor sadece kiraz var nedense vişne yok hiç bi sürü envai çeşit meyve var vişne yok. Yeşil erik de yok sadece kısa bi süre Türk marketleri getiriyor. Ben daha tuzlucuyum sanki gerçi turşu canım istiyor

Ay ben hamile kalmadan önce de canım hep birşeyler isterdi ama yine hep tatlı yiyorum. Ama geçenlerde kısır istedi canım her kaşığına nar ekşisi döke döke yedim bol salatalık turşulu. Son 1 haftadır da gün aşırı çiğköfte istiyor canım ya onun dışında normal hayatımda hep tatlı yiyorum aa birde normalde hiiç ama hiç sevmediğim bir kek var bakkallarda satılan, uyuya kalmıştım gözlerimi açarken gözümün önüne o kek geldi hemen eşimi aradım aldı geldi, sanki en sevdiğim kek gibi yedim ama hala sevmem

Son düzenleme:
Bende cok tarlıcıym cikolataya bayılırm ama asla yiyemşom tadı bi farklı gelio limonu sıkıp yiyiesm var nar ekşisinide bi tuhaf duygu
Di mi di mii, yukarda da dedikleri gibi işte bu aşermek mi tabi bilemiyoruz, aşermek için illa böyle yemezsem olmaz mı demek lazım. Mesela çiğ köfte istiyorum ama almadım yine de

Bana da öyle diyorlar ekşi yiyenin oğlu olurmuş diye hayır bilimsel bi açıklaması var mı bakmadım hiç. Mesele kızlarda şu şu hormon olduğundan canın şunu ister erkekte de şunu ister diye bi ayırım yok bildiğim kadarıyla

Kızlar aşermeyi açtığım gibi kapadım şu an bu arada bilmiyorum biliyor musunuz ama hamileyken ayva yiyenin çocuğu güzel olur derler. Hatta sahih mi emin değilim ama hadis var sanırım bunla alakalı aklımda öyle kalmış. Şimdi markette bulmuşken aldım çok da sevmem ama bebişim için değer

Ya ben o bebiş tutsun diye zorla avokado yedim ayva yemez miyim bee

Evet evet bunu ben de okumuştum ama henüz olmadığı için söylemek aklıma gelmedi

Ay ben bayilirim ama henüz buralarda yok cikinca kilo kilo alcam bir de gamzesi olurmus derler benim sol yanagimda var esiminde minik bir tane var bakalim cocugumun olacak mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…