Tuzluya da düşkün değilim ekşi sadece mesela vişne kaç gün vişne aradık karaborsaya düştü dedilerBak aynıyız benim de tatlı hiç istemiyor hatta çikolata delisi ben asla bitiremiyorım yiyemiyorum tadı böyle eski bayram çikolataları gibi kötü geliyor. Ve çok garip olanı Ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi amerikada tam tersi biliniyor. Kızlar tatlıya düşkün olur, Erkekler tuzluya diyorlar
Aşırı ekşi istemiyor canım kısır çiğköfte çekmişti bi zaten vişne çekmesin burada bulunmuyorTuzluya da düşkün değilim ekşi sadece mesela vişne kaç gün vişne aradık karaborsaya düştü dedilereşim dün sabah hale gitti bi kasa buldu geldi tatlı ekşi mesela. Erik de öyle. Kraker iyi gelirmiş ya bulantılara bana aksi oldu yedikçe daha çok bulandı tuzlu şeyler yiyemedim. Bak kısır istedi canım gece gece kim uğraşacak
Ay ben hamile kalmadan önce de canım hep birşeyler isterdi ama yine hep tatlı yiyorum. Ama geçenlerde kısır istedi canım her kaşığına nar ekşisi döke döke yedim bol salatalık turşulu. Son 1 haftadır da gün aşırı çiğköfte istiyor canım ya onun dışında normal hayatımda hep tatlı yiyorumKızlar peki aranızda aşeren var mı aşermek ne zaman başlar. Benim sürekli canım bişeyler istiyor ama pisboğazımdan mı kaynaklanıyor yoksa aş mı eriyorum anlamadımDün mesela bahçede salıncaktaydık eşimle Ay da tam yarım Ay şekilde görür görmez canım acayip şekilde gözleme çekti şimdi kalkıp yapıcam artık
Di mi di mii, yukarda da dedikleri gibi işte bu aşermek mi tabi bilemiyoruz, aşermek için illa böyle yemezsem olmaz mı demek lazım. Mesela çiğ köfte istiyorum ama almadım yine deBende cok tarlıcıym cikolataya bayılırm ama asla yiyemşom tadı bi farklı gelio limonu sıkıp yiyiesm var nar ekşisinide bi tuhaf duygu
Bende almadm valla ama bazen okdr canm istiyo ki çiğ köfte off aklıma düştğ bakDi mi di mii, yukarda da dedikleri gibi işte bu aşermek mi tabi bilemiyoruz, aşermek için illa böyle yemezsem olmaz mı demek lazım. Mesela çiğ köfte istiyorum ama almadım yine de
Benim sadeece geçen tv de israrla albeni cikolata reklami veriyordu onu canım çekti gidip aldikİnternetten baktım 9-16 haftalar arası aşermeler çok oluyormuş. Ben daha 9u doldurmadım bile. Offf künefe de fena yenir buzlukta hazırı var evde yapayım
Eşimde bugun diyorki senin canin hiç ekşi istemiyor hep tatli , gidiyoz hakkı'ya doğruOfff ekşi var ya beni deli etti deli kısır tuurşu erik vişne yani deli gibi yedim ama bu aralar daha sakinimtatlı benim de istemiyor hiç istemiyor hem de hiç
Hahahahahahha bak bunu soyleyeyim sevinsinAmaan benim arkadsm 9 ay ekşi
Yedi oğlu oldu
Bence biz aşerme konusunu kapatalım yoksa gece gece sıraya gireceğizBende almadm valla ama bazen okdr canm istiyo ki çiğ köfte off aklıma düştğ bak
İzlememek lazım bir süreHeme masterchef izlediysem neler vekiyo canım neler bak
Ya ben o bebiş tutsun diye zorla avokado yedim ayva yemez miyim beeKızlar aşermeyi açtığım gibi kapadım şu anbu arada bilmiyorum biliyor musunuz ama hamileyken ayva yiyenin çocuğu güzel olur derler. Hatta sahih mi emin değilim ama hadis var sanırım bunla alakalı aklımda öyle kalmış. Şimdi markette bulmuşken aldım çok da sevmem ama bebişim için değer
Evet evet bunu ben de okumuştum ama henüz olmadığı için söylemek aklıma gelmediKızlar aşermeyi açtığım gibi kapadım şu anbu arada bilmiyorum biliyor musunuz ama hamileyken ayva yiyenin çocuğu güzel olur derler. Hatta sahih mi emin değilim ama hadis var sanırım bunla alakalı aklımda öyle kalmış. Şimdi markette bulmuşken aldım çok da sevmem ama bebişim için değer
Hahhaa ay katılıyorum ayva avokadonun yanında bal ballllYa ben o bebiş tutsun diye zorla avokado yedim ayva yemez miyim bee
Ay ben bayilirim ama henüz buralarda yok cikinca kilo kilo alcam bir de gamzesi olurmus derler benim sol yanagimda var esiminde minik bir tane var bakalim cocugumun olacak miKızlar aşermeyi açtığım gibi kapadım şu anbu arada bilmiyorum biliyor musunuz ama hamileyken ayva yiyenin çocuğu güzel olur derler. Hatta sahih mi emin değilim ama hadis var sanırım bunla alakalı aklımda öyle kalmış. Şimdi markette bulmuşken aldım çok da sevmem ama bebişim için değer