2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

İyi ki kapattin durduk yere ayvayi soktun aklimiza Firuzecimmm

Peygamberler zamanında ayva ile ilgili bir rivayet var canım gerçekten ayvanın güzelleştirdiği ve vücuda yararları anlatılıyor

Ay ben bayilirim ama henüz buralarda yok cikinca kilo kilo alcam bir de gamzesi olurmus derler benim sol yanagimda var esiminde minik bir tane var bakalim cocugumun olacak mi
Evet evet gamze mevzusu da var. Ben de şansa buldum. Yoksa burada bi arkadaşın taa Türkiyeden kargoyla getirttiğini biliyorum hamileyken. Ama herhalde eylül başı çıkar

Peygamberler zamanında ayva ile ilgili bir rivayet var canım gerçekten ayvanın güzelleştirdiği ve vücuda yararları anlatılıyor
Evet ben de çok yiyemem aslında annem çok sever kesin bana hamileyken yemiştir ama bakalım bi taneyi de kesmişken bitiremem streçlesem dolaba koysam yarısını yenir mi yaa

2li test diyarı mı o

Benim de bu gebeliğimde de yüksek çıktı gebelik boyunca ilaç kullanacağım ilk gebelikte dahiliyeye gidiyordum siz diyince aklıma geldi. Bunda doktor hiç yönlendirmedi bir sorayım

Gamzeli olur dediler ilk gebelikte yedim durdum gamzesi olmadı malesef

Evet ben de çok yiyemem aslında annem çok sever kesin bana hamileyken yemiştir ama bakalım bi taneyi de kesmişken bitiremem streçlesem dolaba koysam yarısını yenir mi yaa
Ama kararmaz mıı ye bitir gitsin canım
2li test diyarı mı o
Sormaaaa yaktı bizi bu hastaneler
Gamzeli olur dediler ilk gebelikte yedim durdum gamzesi olmadı malesef
Hahaha onu da çürütür bu grup

Bende bu pzrt değil diğerinde Acıbadem’de ikili test yaptıracağım ama şimdi ben Dr merak ettim kim bilir ne kadar
Canım bide sen tüp bebeği Acıbadem de mi yapmıştın? Bir arkadaşım tedaviye başlayacak Acıbadem'i düşünüyorlar ordaysa önerir misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…