2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

8+5 den herkese selamlar kızlarr umarım hepiniz iyisinizdir ve hamilelik güzel geçiyordur benim bulantı kusma git gide arttı dün rekor kırdım 6 kez kustum gece 3 de yatabildim ağlayarak bugünde uyanınca baktım ki iç çamaşırımdaki pedde yine kahverengi akıntı var ama bu seferki su gibi yani tuvalete oturuyum silmeme gerek yok kendiliğinden su gibi akıp gidiyor kahverengi sarımsı bişey sanki altıma ediyormuşum gibi geliyor hayırlara vesile olsun inşallah ama şu süreçte keşke önce bu lekelenmelerim sonra kusmam bitse keşke Bu persembe de kontrol var bakalım her sey yolunda mi benim icim nedense rahat degil

Canim doktorun ne diyor peki onunla paylasmalisin belki serum falan takar yani

Skype kaydediyor Firuzecim. Rubyt sağolsun söyledi, biz dün ilk arayacaklarımızı aradık kaydettik hep çok güzel oldu
budur…
Vallahi bak, burda isimleri duysan 5 çeşit sadece başka isim yok, eşimin adı, dedesinin (annesinden)adı, babasının adı ve babasının dedesinin adı aynı
sanki osmanlı hanedanı arkadaş, mehmet osman murat döndür döndür koy, sıfır yaratıcılık
Leila hala aklımda çok klasik ama çok romantik geliyor bana ama anlamı gece olduğu için karaktere etkisi nasıl olur bilemedim.
leyla ismini ben de çok severim, kulağa şiir gibi geliyor ama çok yakın arkadaşım kızına koymuştu, ondan elendi. Kız için defne ismini çok seviyorum, Amerikada doğurursam daphne olur ordaki kayıtlarda derdim ama iş ciddiye binince çok kararsızım. Erkek için Mert Ali var aklımda, hayatım her evresinde Mert diye arkadaşlarım oldu hepsi birbirinden harika insanlardı, kocam da ille Ali olsun istiyor, ama diyorum ya çok zor karar yaa
Ben şimdi 9+5 im ya mesela soranlara 10 haftalık mı dicem ya kafam cok krısıo benm bu konuda burdada 10 hafta gösterio
9+5 9 hafta bitti üstünden 5 gün geçti yani 10. Haftadasın demek şeklindeymiş bu 40 haftalık sistemde, yani 10 haftalıksın :)
bende de insülin direnci var ama tramsfer öncesi bıraktım glukofajı. Kadın doğumcum da perinatologda hatta endokrincimde iyi yapmışsın dedi :) daha şeker insülin değerlerini ölçtürmedim bakalım inşallah değerlerim yeniden başlatacak türden çıkmaz
Çüş ya ne para kardeşim ben acıbademe gidiyorum orda ne kadar kimbilir
acaba perinatolog yapacağı için direkt onun randevu ücreti mi oluyor merak ettim. Ben tabi o aşamaya gelmedim ama detaylı ultrasonlar perinatologlar yapıyor ayrı doktor ayrı randevu olarak görülüyorsa hem işi hem randevuyu kapsar yoksa ayrıca doktor ğcreti de çıkar mı
valla tam ne bilmiyorum ama nerede yemek resmi yemek videosu görsem biri birşey yiyorsa canım onu çekiyor ama nasıl çekmek gözümün önünde yiyorum ağzımın kenarları sulanıyor, hemen yemezsem rüyalarıma giriyor. Yemek yapamıyorum ayakta uzun duramıyorum tansiyonum hep düşük, benimkine yap yap başının etini yiyorum becerebiliyorsa yapıyor çok şükür. İkimizde evden çalışıyoruz, kesin artık işe gitmek istiyordur bizimki :))) aş erme kitabı yazıcam herşeyi de çekmez insanın canı. Sadece deli gibi aci tursu suyu istiyor canim ondan korkuyorum. Gecen dayanamadim azicik ictim ama
Ay ben bayilirim ama henüz buralarda yok cikinca kilo kilo alcam bir de gamzesi olurmus derler benim sol yanagimda var esiminde minik bir tane var bakalim cocugumun olacak mi
ayyy oyle severim ki yanakta gamze, upuzun kirpikler offf ne guzrl olurdu olsa

Canim doktorun ne diyor peki onunla paylasmalisin belki serum falan takar yani
En son aile hekimine gittim 3 kilo verdiğimi söyledim normal dedi olur dedi ama sabah bir muzla akşamda çubuk kraker ya da bir dilim ekmekle duruyorum oda durursa tabi vücudumda bir şeyler eksildi gibi hissediyorum keske yesem kusmak sorun degil vucut alacagini alir ama ben yemeden surekli safra kusuyorum su icsem o da cikiyor doktorumun numarasi olsa sorcam ama o da en son normal demisti prilam vermisti o da hicbir halta yaramiyo

Kusmak normaldir cnm bu donmelerde ama ben lekelenme icin dedim yanlis hatirlamiyorsam sürekli yaşıyorsun bu durumu belki idrar yolu enfeksiyonu varsa ki tahlil yapılmış olmasi lazim sana simdiye kadar, enfeksiyonda lekenlenme yapiyor . Doktorum bana oyle demisti tahlil yapmisti

Akıntı bende de oluyor rahim büyüdüğü içinde olabilir doktoruna danış canım

Kızlar babymalldan geliyorum cybex marka arabaya kesin karar verdik onu halledicez. Şu sallanan ana kucaklarını konuştunuz ya indirimdeydi çektim ekledim size fikir olsun. Bide bu mağaza da Kanz marka düşünen Varsa indirimdeydi ekliyorum. bana hediye gelecek olan anne yanına baktım oda içime sindi düşünen varsa fikir olsun chicconun ekledim onu da

Eklentiler

• BC314FB0-5442-4E63-9938-644703B8BFCA.jpeg
    97,3 KB · Görüntüleme: 55
  • C1047C25-6382-4564-AF71-0446C4183772.jpeg
    123,3 KB · Görüntüleme: 53
  • 9D34E12D-F4D6-46D2-B0C5-2AEEC467A63C.jpeg
    92,5 KB · Görüntüleme: 50
Ya nasıl güzellerrrrr icim gitti resmen Rabbim hepimize saglikli evlatlar nasip etsin , almak nasip olsun ins

Ya bunlar çok hoş sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah

Canım bende Acıbadem maslakta tedavi oldum. Doktorum Bülent Tıraş onu duymuş olmalısın baya ünlü çünkü. Çok ilgililer benim ilk tedavimdi çok araştırdım Türkiyenin en iyi merkezlerinden biri o yüzden onda karar kıldım. Çok şükür ilk denemede tuttu.

Aynen normalde alışverişe çıkmayı hiç sevmem ama bebiş için alışveriş yapmaya can atıyorum
Evet evet aynen bende senin gibiyim hep internetten alırım ama bu başka
Evet o hocayı duydum tabii Acıbadem olarak bilmiyodum bana uzak olduğu için ilgimi çekmedi belki de acaba ona mı baktılar görüşücem akşam teşekkür ederimm

Bu 2 yaşına kadar kullandıkları park yataklar aynı zamanda anne yanı da oluyor mu

Bu 2 yaşına kadar kullandıkları park yataklar aynı zamanda anne yanı da oluyor mu
Benim bu attığım küçük model canım bu max 6 aya kadar kullanılabiliyor. Bunun daha bÜyük boy park yatakları da var onlardan kesin almak gerekecek. Herkes en çok anne yanı park yatak kullanılıyor diyor oda takımının dışında. Hem anne yanı oluyor hem belli bir yaşa kadar kullanılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…