2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Kızlar aşermeyi açtığım gibi kapadım şu an 🤣 bu arada bilmiyorum biliyor musunuz ama hamileyken ayva yiyenin çocuğu güzel olur derler. Hatta sahih mi emin değilim ama hadis var sanırım bunla alakalı aklımda öyle kalmış. Şimdi markette bulmuşken aldım çok da sevmem ama bebişim için değer 😂
İyi ki kapattin durduk yere ayvayi soktun aklimiza Firuzecimmm 🤣🤣🤣🤣

Kızlar aşermeyi açtığım gibi kapadım şu an 🤣 bu arada bilmiyorum biliyor musunuz ama hamileyken ayva yiyenin çocuğu güzel olur derler. Hatta sahih mi emin değilim ama hadis var sanırım bunla alakalı aklımda öyle kalmış. Şimdi markette bulmuşken aldım çok da sevmem ama bebişim için değer 😂
Peygamberler zamanında ayva ile ilgili bir rivayet var canım gerçekten ayvanın güzelleştirdiği ve vücuda yararları anlatılıyor 😊

Ay ben bayilirim ama henüz buralarda yok cikinca kilo kilo alcam bir de gamzesi olurmus derler benim sol yanagimda var esiminde minik bir tane var bakalim cocugumun olacak mi
Evet evet gamze mevzusu da var. Ben de şansa buldum. Yoksa burada bi arkadaşın taa Türkiyeden kargoyla getirttiğini biliyorum hamileyken. Ama herhalde eylül başı çıkar

Peygamberler zamanında ayva ile ilgili bir rivayet var canım gerçekten ayvanın güzelleştirdiği ve vücuda yararları anlatılıyor 😊
Evet ben de çok yiyemem aslında annem çok sever kesin bana hamileyken yemiştir 😅 ama bakalım bi taneyi de kesmişken bitiremem streçlesem dolaba koysam yarısını yenir mi yaa

Canım nerde yaptıracaksan şimdiden araştır. Ben devlette yer bulamadım ve 2 hafta içinde yaptırmam lazımmış. Sabahtan beri hastane arıyorum her yer dolu. Kendi hastanem Medicana geç tarihe verdi. Kolan hastanesinde zar zor bulduk oda 1000₺ dedi
2li test diyarı mı o😳

Bilmiyorum ki olsa kullan dmeezdi heralde benm tiroidlerim felan normal cıktı ama zaten yüksek sekerde gebelikte sıkıntı oluyoms insülin bile kullanan var hamilelikte zararlı olacagını düşünmüyorum benim sekerim normal düzeyde homa ır testi varya o 2.5 normal seviyesyms bende 4 cıktı onu baskılamak için tedavideykn verdi doktorum
Benim de bu gebeliğimde de yüksek çıktı gebelik boyunca ilaç kullanacağım ilk gebelikte dahiliyeye gidiyordum siz diyince aklıma geldi. Bunda doktor hiç yönlendirmedi bir sorayım

Gamzeli olur dediler ilk gebelikte yedim durdum gamzesi olmadı malesef 🙈

Evet ben de çok yiyemem aslında annem çok sever kesin bana hamileyken yemiştir 😅 ama bakalım bi taneyi de kesmişken bitiremem streçlesem dolaba koysam yarısını yenir mi yaa
Ama kararmaz mıı ye bitir gitsin canım😂
2li test diyarı mı o😳
Sormaaaa yaktı bizi bu hastaneler
Gamzeli olur dediler ilk gebelikte yedim durdum gamzesi olmadı malesef 🙈
Hahaha onu da çürütür bu grup😂

Bende bu pzrt değil diğerinde Acıbadem’de ikili test yaptıracağım ama şimdi ben Dr merak ettim kim bilir ne kadar
Canım bide sen tüp bebeği Acıbadem de mi yapmıştın? Bir arkadaşım tedaviye başlayacak Acıbadem'i düşünüyorlar ordaysa önerir misin ?

X