- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 39
Ayva candir avokado da neymisHahhaa ay katılıyorum ayva avokadonun yanında bal ballll
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayva candir avokado da neymisHahhaa ay katılıyorum ayva avokadonun yanında bal ballll
İyi ki kapattin durduk yere ayvayi soktun aklimiza FiruzecimmmKızlar aşermeyi açtığım gibi kapadım şu an bu arada bilmiyorum biliyor musunuz ama hamileyken ayva yiyenin çocuğu güzel olur derler. Hatta sahih mi emin değilim ama hadis var sanırım bunla alakalı aklımda öyle kalmış. Şimdi markette bulmuşken aldım çok da sevmem ama bebişim için değer
Peygamberler zamanında ayva ile ilgili bir rivayet var canım gerçekten ayvanın güzelleştirdiği ve vücuda yararları anlatılıyorKızlar aşermeyi açtığım gibi kapadım şu an bu arada bilmiyorum biliyor musunuz ama hamileyken ayva yiyenin çocuğu güzel olur derler. Hatta sahih mi emin değilim ama hadis var sanırım bunla alakalı aklımda öyle kalmış. Şimdi markette bulmuşken aldım çok da sevmem ama bebişim için değer
Nasıl zorla kız avokado çok güzel bişey çok kalorili olmasa her gün bi tane yerim ama tutuyorum kendimi. Bol limonlu azıcık sarmısaklı biberli ezmesi of offffYa ben o bebiş tutsun diye zorla avokado yedim ayva yemez miyim bee
Evet evet gamze mevzusu da var. Ben de şansa buldum. Yoksa burada bi arkadaşın taa Türkiyeden kargoyla getirttiğini biliyorum hamileyken. Ama herhalde eylül başı çıkarAy ben bayilirim ama henüz buralarda yok cikinca kilo kilo alcam bir de gamzesi olurmus derler benim sol yanagimda var esiminde minik bir tane var bakalim cocugumun olacak mi
Evet ben de çok yiyemem aslında annem çok sever kesin bana hamileyken yemiştir ama bakalım bi taneyi de kesmişken bitiremem streçlesem dolaba koysam yarısını yenir mi yaaPeygamberler zamanında ayva ile ilgili bir rivayet var canım gerçekten ayvanın güzelleştirdiği ve vücuda yararları anlatılıyor
Ben de şansa buldum herhalde eylül gibi çıkar Türkiyede de bol bol yer herkesEvet evet bunu ben de okumuştum ama henüz olmadığı için söylemek aklıma gelmedi
Çıkınca seni bol bol anıcam canimmmmEvet evet gamze mevzusu da var. Ben de şansa buldum. Yoksa burada bi arkadaşın taa Türkiyeden kargoyla getirttiğini biliyorum hamileyken. Ama herhalde eylül başı çıkar
An canım ye şifa olsun sana da bebişe deÇıkınca seni bol bol anıcam canimmmm
Buralarda olsan seni de yerim ama taaa Amerika'ya uzanamam simdiAn canım ye şifa olsun sana da bebişe de
2li test diyarı mı oCanım nerde yaptıracaksan şimdiden araştır. Ben devlette yer bulamadım ve 2 hafta içinde yaptırmam lazımmış. Sabahtan beri hastane arıyorum her yer dolu. Kendi hastanem Medicana geç tarihe verdi. Kolan hastanesinde zar zor bulduk oda 1000₺ dedi
Bende bu pzrt değil diğerinde Acıbadem’de ikili test yaptıracağım ama şimdi ben Dr merak ettim kim bilir ne kadarÇüş ya ne para kardeşim ben acıbademe gidiyorum orda ne kadar kimbilir
Benim de bu gebeliğimde de yüksek çıktı gebelik boyunca ilaç kullanacağım ilk gebelikte dahiliyeye gidiyordum siz diyince aklıma geldi. Bunda doktor hiç yönlendirmedi bir sorayımBilmiyorum ki olsa kullan dmeezdi heralde benm tiroidlerim felan normal cıktı ama zaten yüksek sekerde gebelikte sıkıntı oluyoms insülin bile kullanan var hamilelikte zararlı olacagını düşünmüyorum benim sekerim normal düzeyde homa ır testi varya o 2.5 normal seviyesyms bende 4 cıktı onu baskılamak için tedavideykn verdi doktorum
Gamzeli olur dediler ilk gebelikte yedim durdum gamzesi olmadı malesefKızlar aşermeyi açtığım gibi kapadım şu an bu arada bilmiyorum biliyor musunuz ama hamileyken ayva yiyenin çocuğu güzel olur derler. Hatta sahih mi emin değilim ama hadis var sanırım bunla alakalı aklımda öyle kalmış. Şimdi markette bulmuşken aldım çok da sevmem ama bebişim için değer
Be bir varsayım daha çürütülürGamzeli olur dediler ilk gebelikte yedim durdum gamzesi olmadı malesef
Ama kararmaz mıı ye bitir gitsin canımEvet ben de çok yiyemem aslında annem çok sever kesin bana hamileyken yemiştir ama bakalım bi taneyi de kesmişken bitiremem streçlesem dolaba koysam yarısını yenir mi yaa
Sormaaaa yaktı bizi bu hastaneler2li test diyarı mı o
Hahaha onu da çürütür bu grupGamzeli olur dediler ilk gebelikte yedim durdum gamzesi olmadı malesef
Canım bide sen tüp bebeği Acıbadem de mi yapmıştın? Bir arkadaşım tedaviye başlayacak Acıbadem'i düşünüyorlar ordaysa önerir misin ?Bende bu pzrt değil diğerinde Acıbadem’de ikili test yaptıracağım ama şimdi ben Dr merak ettim kim bilir ne kadar
Maşallah canm günaydın bende her gün aynı duayla uyanıyorum iyi olur inşallah12+0 dan herkese günaydın bulantıların son bulduğu bi hafta olur inşallah