2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Evet işte ben de ondan anlamıyorum bunun adı aşerme mi diye. Geçen canım birden Haşıl diye yöresel bi yemek çekti ve belki de 6yıldır yemiyordum kalktım yaptım yedim ama yemesem de ölmezdim yani aşermek diyince canım aşırı çekmeli rüyalarıma girmeli gibi geliyor 😂
Firuze en cok senin yaşadığım yeri evi merak ediyorum amerikan evleri bahçleri nasıl acaba ceksen bize biraz😀😀

Ayy çok yakın arkadaşım da anaokulu öğretmeni ve Çınar ve Rüzgar isimlerinden uzak dur diye çok uyardı artık ne çektiyse 😂😂😂
Rüzgar denk gelmedi de çınar, poyraz, efe, etmen vs.. Mesela sevmediğin bir ismi öğrencinden dolayı sevmeye başlayabiliyorsun. İsimlerle hitap edilen meslekte çalışmak da zor 🤣

Kızlar peki aranızda aşeren var mı aşermek ne zaman başlar. Benim sürekli canım bişeyler istiyor ama pisboğazımdan mı kaynaklanıyor yoksa aş mı eriyorum anlamadım 😂😂😂 Dün mesela bahçede salıncaktaydık eşimle Ay da tam yarım Ay şekilde görür görmez canım acayip şekilde gözleme çekti şimdi kalkıp yapıcam artık 😂
Bebekim araştırmalarıma göre aşerme ilk 3-4 aya kadar oluyormuş 😂 sonrakiler pisboğazlıkmış😂😂😂

Benimde canım öyle aman aman bi yicek cekmedi ama ekşi
Şeyler isyo gebellikle tatlı istemiyo hiç
Offf ekşi var ya beni deli etti deli kısır tuurşu erik vişne yani deli gibi yedim ama bu aralar daha sakinim😂 tatlı benim de istemiyor hiç istemiyor hem de hiç

Benimde canım öyle aman aman bi yicek cekmedi ama ekşi
Şeyler isyo gebellikle tatlı istemiyo hiç
Bak aynıyız benim de tatlı hiç istemiyor hatta çikolata delisi ben asla bitiremiyorım yiyemiyorum tadı böyle eski bayram çikolataları gibi kötü geliyor. Ve çok garip olanı Ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi amerikada tam tersi biliniyor. Kızlar tatlıya düşkün olur, Erkekler tuzluya diyorlar 😂😂😂

Bak aynıyız benim de tatlı hiç istemiyor hatta çikolata delisi ben asla bitiremiyorım yiyemiyorum tadı böyle eski bayram çikolataları gibi kötü geliyor. Ve çok garip olanı Ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi amerikada tam tersi biliniyor. Kızlar tatlıya düşkün olur, Erkekler tuzluya diyorlar 😂😂😂
Offf ekşi var ya beni deli etti deli kısır tuurşu erik vişne yani deli gibi yedim ama bu aralar daha sakinim😂 tatlı benim de istemiyor hiç istemiyor hem de hiç
Aayy bende aynı durumdayım tatlı delisi ben ağzıma alamıyorum limon üzüm ekşi turşu ayyy ağzım sulandı valla hele limon soda tuz çorçılllll fenomen içeceğim ama ekşi düşüğe yol açıyor dedikleri için azar azar yiyorum 🤷🤷 hepimiz Ayşe çıkartıyormuşuz bide yada firuzenin dediği gibi hakkı ya tutarsa

Özelden atayım canım 😅 Bahçemiz çok yeşil değil maalesef evimiz daha 1 yaşında geçen yıl bitti biz kendimiz yaptırdık bi şirkete, o yüzden ağaçlar falan daha çok kısa.
Ayy bana da at çok merek ederim ben De. Forumdan yazıştığım bir kişi isviçrede otuyor, o da göndermişti, tam bir doğa haeikasıydı 😍

X