Ya ben de öyle biliyordum da eşim salı dedi pazartesiye randevu yokmuş salıya aldım dedi. Niye söylemiyon kendimi pazartesiye hazırlamıştım bi gün daha mı beklicem diye kızdım bi deKiz pzt degil miydi senin
hahahahhaBugun yedim o kebabı Allah'tan yoksa gene aksam aksam .....
Olacak sey degil ya kavga sebebi yaniYa ben de öyle biliyordum da eşim salı dedi pazartesiye randevu yokmuş salıya aldım dedi. Niye söylemiyon kendimi pazartesiye hazırlamıştım bi gün daha mı beklicem diye kızdım bi de
Firuze en cok senin yaşadığım yeri evi merak ediyorum amerikan evleri bahçleri nasıl acaba ceksen bize birazEvet işte ben de ondan anlamıyorum bunun adı aşerme mi diye. Geçen canım birden Haşıl diye yöresel bi yemek çekti ve belki de 6yıldır yemiyordum kalktım yaptım yedim ama yemesem de ölmezdim yani aşermek diyince canım aşırı çekmeli rüyalarıma girmeli gibi geliyor
Rüzgar denk gelmedi de çınar, poyraz, efe, etmen vs.. Mesela sevmediğin bir ismi öğrencinden dolayı sevmeye başlayabiliyorsun. İsimlerle hitap edilen meslekte çalışmak da zorAyy çok yakın arkadaşım da anaokulu öğretmeni ve Çınar ve Rüzgar isimlerinden uzak dur diye çok uyardı artık ne çektiyse
Hahhaaa neyse işimi hallettim ya yeter. ilaçları kestim desin ben de tüm ilişiğimi kesecem onunlaHic begenmedim senin daktırı hicccc
Etmen değil, EymenRüzgar denk gelmedi de çınar, poyraz, efe, etmen vs.. Mesela sevmediğin bir ismi öğrencinden dolayı sevmeye başlayabiliyorsun. İsimlerle hitap edilen meslekte çalışmak da zor
Bebekim araştırmalarıma göre aşerme ilk 3-4 aya kadar oluyormuşKızlar peki aranızda aşeren var mı aşermek ne zaman başlar. Benim sürekli canım bişeyler istiyor ama pisboğazımdan mı kaynaklanıyor yoksa aş mı eriyorum anlamadımDün mesela bahçede salıncaktaydık eşimle Ay da tam yarım Ay şekilde görür görmez canım acayip şekilde gözleme çekti şimdi kalkıp yapıcam artık
Bak yine giriyorsunuz çürütmeli konularaBebekim araştırmalarıma göre aşerme ilk 3-4 aya kadar oluyormuşsonrakiler pisboğazlıkmış
Aman dikkat, kilo kontrolünü kaybetmeİnternetten baktım 9-16 haftalar arası aşermeler çok oluyormuş. Ben daha 9u doldurmadım bile. Offf künefe de fena yenir buzlukta hazırı var evde yapayım
Offf ekşi var ya beni deli etti deli kısır tuurşu erik vişne yani deli gibi yedim ama bu aralar daha sakinimBenimde canım öyle aman aman bi yicek cekmedi ama ekşi
Şeyler isyo gebellikle tatlı istemiyo hiç
Bak aynıyız benim de tatlı hiç istemiyor hatta çikolata delisi ben asla bitiremiyorım yiyemiyorum tadı böyle eski bayram çikolataları gibi kötü geliyor. Ve çok garip olanı Ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi amerikada tam tersi biliniyor. Kızlar tatlıya düşkün olur, Erkekler tuzluya diyorlarBenimde canım öyle aman aman bi yicek cekmedi ama ekşi
Şeyler isyo gebellikle tatlı istemiyo hiç
Özelden atayım canımFiruze en cok senin yaşadığım yeri evi merak ediyorum amerikan evleri bahçleri nasıl acaba ceksen bize biraz
Bak aynıyız benim de tatlı hiç istemiyor hatta çikolata delisi ben asla bitiremiyorım yiyemiyorum tadı böyle eski bayram çikolataları gibi kötü geliyor. Ve çok garip olanı Ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi amerikada tam tersi biliniyor. Kızlar tatlıya düşkün olur, Erkekler tuzluya diyorlar
Aayy bende aynı durumdayım tatlı delisi ben ağzıma alamıyorum limon üzüm ekşi turşu ayyy ağzım sulandı valla hele limon soda tuz çorçılllll fenomen içeceğim ama ekşi düşüğe yol açıyor dedikleri için azar azar yiyorumOfff ekşi var ya beni deli etti deli kısır tuurşu erik vişne yani deli gibi yedim ama bu aralar daha sakinimtatlı benim de istemiyor hiç istemiyor hem de hiç
Hee o zaman henüz pisboğazlık değil benimkilerBebekim araştırmalarıma göre aşerme ilk 3-4 aya kadar oluyormuşsonrakiler pisboğazlıkmış
Ayy bana da at çok merek ederim ben De. Forumdan yazıştığım bir kişi isviçrede otuyor, o da göndermişti, tam bir doğa haeikasıydıÖzelden atayım canımBahçemiz çok yeşil değil maalesef evimiz daha 1 yaşında geçen yıl bitti biz kendimiz yaptırdık bi şirkete, o yüzden ağaçlar falan daha çok kısa.
Tabi tabi tabi böyle şeyleri onların bilmesine hiiizçççç ç gerek yokHee o zaman henüz pisboğazlık değil benimkilerneyse bu bilgiyi eşim duymasın 9ay devam eder sansım