Pzts benimde kontrol var 9.45 debakalım pek sanmıyorum belli olsun cinsiyet 11+3 olmuş olacak
Burası neden böyle ya çok ilginçYok canım tüp bebeği üniversite hastanesinde yaptırmıştım, takibimi ve ikili testimi özelde yaptırdım
Kim ne kadara tutturursa herhaldeBurası neden böyle ya çok ilginç
Canım isim maria ama arapçadan Türkçeye çevrilirken mariye diye çevrilmiş çünkü öyle okunur. Rum asıllı hristiyan ismidir. Arapçası zaten Meryem mariye değil.Canımmm maria değil mariye idi ismi arapça kökenli olduğu içinde değişmedi adıHatra kardeşiin ismide sirin
Aynen öyle gerçekten ama yapacak bir şey yok napalım artıkKim ne kadara tutturursa herhalde
Tatlışım aramızda birgün var ben 24 sen 23 şubatsa ben 11+3 iken sen nasıl 12+3 oluyorsun kafamda deli sorularBenim de 12+3 olmuş olacak canına yandığım
Ya ben anlamıyorum zaten bu işleriTatlışım aramızda birgün var ben 24 sen 23 şubatsa ben 11+3 iken sen nasıl 12+3 oluyorsun kafamda deli sorular
Ben kafamda ortalama aliyom artik 11-12 hafta arasi bisey olcam bu hafta isteYa ben anlamıyorum zaten bu işleriSAT a göre böyle yazıyor son adet 14 Mayıs transfer 4 haziran artık sonuç nedir ne değildir aha bu bunlar bu kadar
Benim de sat 18 mayis ama ultrason fotosundaki crl ölçümüne gore kaydettim bende aman neyse boşverYa ben anlamıyorum zaten bu işleriSAT a göre böyle yazıyor son adet 14 Mayıs transfer 4 haziran artık sonuç nedir ne değildir aha bu bunlar bu kadar
Ultrason kağıdında edd yazıyor tahmini doğum tarihi demek canım ordan bakabilirsinOoo benim kafamda yaptığım hesaba göre ortalık karışır4 Haziran transfer evet ama embriyo 5 günlük. çıkan beta ya göre ilk gün tutunmuş o zaman gün kaybı yok böyle olunca da 10 haftalık falan olmuş oluyor ama 3 hafta önce doktora gittiğimde 9 haftalıktı yaşasın saçma sapan hesaplarımmmmmm
Baya beyin yaktın canisiOoo benim kafamda yaptığım hesaba göre ortalık karışır4 Haziran transfer evet ama embriyo 5 günlük. çıkan beta ya göre ilk gün tutunmuş o zaman gün kaybı yok böyle olunca da 10 haftalık falan olmuş oluyor ama 3 hafta önce doktora gittiğimde 9 haftalıktı yaşasın saçma sapan hesaplarımmmmmm
Yazmıyor bende yaUltrason kağıdında edd yazıyor tahmini doğum tarihi demek canım ordan bakabilirsin
Aynen Kuzum çok doğruÇok sevindim canım, ağlanmaz mı, ben de salya sümük ağlamıştım pıt pıt kalbini görünce. Maşallah
Yakarım bilirsinBaya beyin yaktın canisi
Bi dahaki gittiğinde doktoruna sorarsın canımYazmıyor bende yasadece haftası yazıyor geçen de konuşulmuştu baktım benimkinde yok
Aynen canısı salı günü sorayım bi sağ olsun sormadan söylemiyorBi dahaki gittiğinde doktoruna sorarsın canım