2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Tatlışım aramızda birgün var ben 24 sen 23 şubatsa ben 11+3 iken sen nasıl 12+3 oluyorsun kafamda deli sorular
Ya ben anlamıyorum zaten bu işleri SAT a göre böyle yazıyor son adet 14 Mayıs transfer 4 haziran artık sonuç nedir ne değildir aha bu bunlar bu kadar

Ya ben anlamıyorum zaten bu işleri SAT a göre böyle yazıyor son adet 14 Mayıs transfer 4 haziran artık sonuç nedir ne değildir aha bu bunlar bu kadar
Benim de sat 18 mayis ama ultrason fotosundaki crl ölçümüne gore kaydettim bende aman neyse boşver

Ooo benim kafamda yaptığım hesaba göre ortalık karışır 4 Haziran transfer evet ama embriyo 5 günlük. çıkan beta ya göre ilk gün tutunmuş o zaman gün kaybı yok böyle olunca da 10 haftalık falan olmuş oluyor ama 3 hafta önce doktora gittiğimde 9 haftalıktıyaşasın saçma sapan hesaplarımmmmmm

Ultrason kağıdında edd yazıyor tahmini doğum tarihi demek canım ordan bakabilirsin

Baya beyin yaktın canisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…