2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Canım nerde yaptıracaksan şimdiden araştır. Ben devlette yer bulamadım ve 2 hafta içinde yaptır aö lazımmış. Sabahtan beri hastane arıyorum her yer dolu. Kendi hastanem Medicana geç tarihe verdi. Kolan hastanesinde zar zor bulduk oda 1000₺ dedi
Yaaa ben kan verip bekliyoruz sanmıştım bu kadar pahalı mıymış🤦🏻‍♀️ Ultrasona da mı ayrı ödüyoruz

İkili test ve detaylı ultrason 1000₺ dedi
😕anladım canım illa randevu almak gerekiyorsa niye uyarmıyor benim doktor. Zaten sinirimi bozuyor hiç ilgilenme falan yok her gidişimde ilk defa görmüş gibi konuşup soru soruyor. İlaçları bıraktırsın da başka doktora gidecem. Yapılacak testleri de o yapsın

Çüş ya ne para kardeşim ben acıbademe gidiyorum orda ne kadar kimbilir
Orda daha pahalıdır kuzu
😕anladım canım illa randevu almak gerekiyorsa niye uyarmıyor benim doktor. Zaten sinirimi bozuyor hiç ilgilenme falan yok her gidişimde ilk defa görmüş gibi konuşup soru soruyor. İlaçları bıraktırsın da başka doktora gidecem. Yapılacak testleri de o yapsın
Ya o yaklaşımı hiç sevmiyorum bence de değiştir çünkü hocanın tavrı çok önemli bence istediğin gibi sorabilmelisin. Ben hocama ilk size istediğimde ulaşabilir miyim benim için bu çok önemli dedim her istediğimi sorabiliyorum rahatça bu önemli her seferinde hikayeni mi anlatıcaksın yani

Ayet görmedim isimle ilgili ama bir çok hadis var canım. Güzel ve anlamı ağır olmayan isim koyun diye bize kadar ulaşan hadisler var ki anlamı kötü olan bir çok ismi peygamberimiz değiştirmiş o kadar önemli isim konusu🙌🏻 Kesinlikle içinize ne siniyorsa anlamı güzel olduğu sürece sorun yok. Bende mesela İslami ölçüde ama buram buram Arapça olmayan isimleri seviyorum. Kendi dilimizi korumak konusunda katılıyorum ama kesinlikle İslami ölçüde
Evet mesela efendimizin eşlerinden birinin adı Maria'ydı ve müslüman olduğu halde ismi değişmedi çünkü Maria da Meryemin bi farklı versiyonu olduğu için anlamında sorun yoktu.

Malesef yanlıs bilşyorun firuzecim her dilde anlamı güzel olan isim müslüman cocuguysa konmaz senin iamin fars kökenli farsta müslüman ülke zaten müslüman kökenli yerlerin isimleri konabilir ama kalkıp elizabeth koyamz müslüman bir insan bunu demek istiyorum konu farklı yerlere gitmesin herkesin inancı kendine tabiki nasıl yaşamak isterse öyle yaşar
Yanlış bilmiyorum güzelim. Hatta efendimizin eşlerinden birinin adı Maria ve efendimiz ismini değiştirmedi. Müslümanlıkta illa müslüman ülkenin ismi verilir diye bir kaide yok. Burada Amerikada bi sürü müslüman tanıdığım var Amerikalı olan. İsmi Jasmine olan biri mesela ismini değiştirmek zorunda değil çünkü bir çiçek ismi sadece. Dünya müslüman ülkelerden ibaret değil.

Canım nerde yaptıracaksan şimdiden araştır. Ben devlette yer bulamadım ve 2 hafta içinde yaptırmam lazımmış. Sabahtan beri hastane arıyorum her yer dolu. Kendi hastanem Medicana geç tarihe verdi. Kolan hastanesinde zar zor bulduk oda 1000₺ dedi
Ben ikili test için kan ve idrar tahliline 220 TL ödedim. Ultrason da 10 gün icinde 2. Kez gittiğim için ücretsiz oldu

Yanlış bilmiyorum güzelim. Hatta efendimizin eşlerinden birinin adı Maria ve efendimiz ismini değiştirmedi. Müslümanlıkta illa müslüman ülkenin ismi verilir diye bir kaide yok. Burada Amerikada bi sürü müslüman tanıdığım var Amerikalı olan. İsmi Jasmine olan biri mesela ismini değiştirmek zorunda değil çünkü bir çiçek ismi sadece. Dünya müslüman ülkelerden ibaret değil.
Jasmine ismide yasemenden geldiği için arapça kökenli kuzum mantık olarak da düşünğrsek müslüman bir insan dünyadaki her ülkenin ismini cocuguna veremez benim bildiğim öğrendiğim bu nacizane sizede aktarmak istedim

Orda daha pahalıdır kuzu

Ya o yaklaşımı hiç sevmiyorum bence de değiştir çünkü hocanın tavrı çok önemli bence istediğin gibi sorabilmelisin. Ben hocama ilk size istediğimde ulaşabilir miyim benim için bu çok önemli dedim her istediğimi sorabiliyorum rahatça bu önemli her seferinde hikayeni mi anlatıcaksın yani
Aynen canısı o kadar yoğun ki iki odası var bi o odaya giriyor bi diğerine 3-5 dk görüşüp çıkıyorsun. Sırf ünlü diye gittim ama bence diğerleri de aynı şeyleri yapardı zaten önemli olan laboratuvar kısmı 😂 neyse işte 🤭

Aynen canısı o kadar yoğun ki iki odası var bi o odaya giriyor bi diğerine 3-5 dk görüşüp çıkıyorsun. Sırf ünlü diye gittim ama bence diğerleri de aynı şeyleri yapardı zaten önemli olan laboratuvar kısmı 😂 neyse işte 🤭
Ya gebelik takibi eğer büyük bi sorunun yoksa o kadar stabilki o yüzden hoca yaklaşımı çok önemli bence

Ben zaten devlet hastanesnde calısıyorm ama venimki cocuk ablam büyükte ona söylicek ikili test isterse orda ayarlar o ona yaptırcam diğer tüm testleride orda yaptırıyorm

Tabi daha belli olmamstı benim gebeliğm ince uzun boylu bronzlasmıs hos bir kadınsın😀birbirmizi instgramdn eklesek ya cok merak ediyorm ben burdakileri yüzlerni
Yaa canimsin🥰🥰🥰🥲 ya buraya yazsam hep kayıtlı kaliyor yazamiyorum bazen unutuyorum buranin hep kayitli kaldigini silinemedigini 😂😂😂

Hahhaa aynen ben de asıl konumuza dönemim dedim 😎😎 benim de salı 13:30’daa🥳🥳 cinsiyet için doktora dur söyleme mi diyim yada eminsen söyle değilsen yorum yapma mı diyim yada bana söyleme eşime söyle mi diyim napim bilmiyorum
Belki de adam erken diye düşünüp yorum bile yapmayacak 😂
Bende sormayi planliyorum tahmin var mi en azindan diye 🙈 sürpriz yapilsin istiyorsan direk soyle tahmin etseniz bile bana soylemeyin de 😆

Bende sormayi planliyorum tahmin var mi en azindan diye 🙈 sürpriz yapilsin istiyorsan direk soyle tahmin etseniz bile bana soylemeyin de 😆
Sürpriz derken ben eşimden öğrenmek istiyorum yaa böyle sakin sakin alıştıra alıştıra söylesin pat diye doktordan duymak istemiyorum 😂

Pazartesi kontrolü olan kaç kişiydi 🥳 belki doktor cinsiyet konusunda bişey der
Benim pazartesi sanıyordum ama salıymış😭
İki arkadaşıma sordum ne zaman öğrendiniz diye biri 12.haftada öğrendim dedi diğeri doktor 12.haftada kıza benziyor dedi 14.haftada net olarak kız dedi diyor.
Bir iki haftaya bu da netleşecek alın bi heyecan daha 😂 heyecan da merak da bitmiyor bitmiyor bitmiyor 🤰🤰🤰
Pzts benimde kontrol var 9.45 de ❣️ bakalım pek sanmıyorum belli olsun cinsiyet 11+3 olmuş olacak

X