2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Tamam canim bi Kuran’da gecsin denildi ben de Arapca zorunluluk yok diye bildigimden deginmek istedim. Konu yanlis anlasilmaya musait cok Herkes nasil istiyorsa oyle yapsin. Bu bayan bu sekil giyinir su su sekil herkesin hayatina kimse karisamaz

Seker mi var canim sende? Ben de oksapar corasprin hep devam homozigot var bende de.
Şeker yok ama insilün direnci var o yüzden kullan dedi doktorum banada 28 haftaya kadar kullanıcn dedi ama ben ne kadar gerekirse kullanyö istersnz dopuma kadar kullanabilirm dedm riske atmak şatemiyorm ben. 2 gende var hasta değilsn ama yatknlık var dedi riske atmayalm dedi

Benimde cumartesi günü ikili test günüm hayırlısı bakalım sonraki hafta da kontrole giderim artık

Ben ortalığı karistirdim hemen bu konuya dönüyorum
Pzt benim kontrol var 4 te . 11. Hafta
Hahhaa aynen ben de asıl konumuza dönemim dedim benim de salı 13:30’daa cinsiyet için doktora dur söyleme mi diyim yada eminsen söyle değilsen yorum yapma mı diyim yada bana söyleme eşime söyle mi diyim napim bilmiyorum
Belki de adam erken diye düşünüp yorum bile yapmayacak

Hahahahahahhaha ben kendim unutmustum bunu bak hafizan harika ben aşırı unutkanimdir ayy ne kadar zaman olmus demekki konusmaya baslayali vay anasını ya
Tabi daha belli olmamstı benim gebeliğm ince uzun boylu bronzlasmıs hos bir kadınsınbirbirmizi instgramdn eklesek ya cok merak ediyorm ben burdakileri yüzlerni

Benimki erken dedi 14 e kadar net olmazsa söylemem dedi

Benimde salı günü cok heycanlıyım inş sağlıklıdır güzel bi şekilde büyümüştür 3 hafta da bir çağırıyor doktor bana cok uzun geliyor ya
Beni de yaa bana da çok geliyor en son 3 hafta önce gitmiştim aynen inşallah sağlıkla büyümüştür amin

Benim salı günü tüp bebek merkezine randevum var inşallah ilaçları bıraktırırlar, cumartesi de kendi doktoruma gideceğim ikili test sonuçları için inşallah cinsiyeti de öğreniriz
Aaa evet bana ikili test yaptırıcaz demedi ama muhtemelen salı günü dicek. 12.haftaya kadar ilaçları kullanıcaz sonra bırakıcaz demişti zaten iğneler folik asit ve fitil kaldı hayırlısıyla bırakalım.

Bende de vardi tiroidim de yukselmisti kadin dogumcum dahiliyeye git dedi gittim dun sekerden nasil uzak durmussam sinirin altina dusmusum kullanmiyorum suan glifor tedavi oncesi kullaniyordum. Aile hekimi varsa insulin ignesine geceriz demisti o yuzden merak ettim gliforun yan etkisi yok muymus?

Ben yaptırtmayı düşünmüyorum bakalım doktorum ne dicek zaten pimpirşkliyim iyice zehşr olmasn gebeliğm
Valla beni ikna etti ikili değil de detaylı ultrason kısmını önemsiyorum ben daha çok organları burnu ensesi vs her şeye bakılıyor sonuçta. Tanı değil ön görü falan dedi ikna etti bakalım hayırlısı

Canım nerde yaptıracaksan şimdiden araştır. Ben devlette yer bulamadım ve 2 hafta içinde yaptırmam lazımmış. Sabahtan beri hastane arıyorum her yer dolu. Kendi hastanem Medicana geç tarihe verdi. Kolan hastanesinde zar zor bulduk oda 1000₺ dedi

Bilmiyorum ki olsa kullan dmeezdi heralde benm tiroidlerim felan normal cıktı ama zaten yüksek sekerde gebelikte sıkıntı oluyoms insülin bile kullanan var hamilelikte zararlı olacagını düşünmüyorum benim sekerim normal düzeyde homa ır testi varya o 2.5 normal seviyesyms bende 4 cıktı onu baskılamak için tedavideykn verdi doktorum

Aynı bende detaylıyı önemsiyorum baklm benmki ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…