2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

İlla Kuranda geçicek isim diye bir kaide yok ki İslami olarak da zaten ismin anlamı güzel olduğu sürece her dilde isme izin var. Benim gerçek ismim mesela farsça kökenli ama anlamı güzel. İsmin insanın karakterine etki ettiğine inanıyorum o yüzden doğru koymak lazım. Kızlardan Ravza, Erva uzak dururum yakın örneklerim var çok zorlar (ki Ravza kabir demek aslında bu yüzden belki de yeğenim çoook karamsar) , erkeklerden Poyraz, Doruk, Samet mesela uzak durmak istediğim isimler çünkü aşırı hareketli oluyorlar 😂😂😂
Ben de okul öncesi öğretmeniyim. Bazı öğrenciler gerçekten çok yoruyor insanı,isim düşüneceğim zaman ister istemez etkileniyorum çocukların karakterlerinden 😬

Kızlar peki aranızda aşeren var mı aşermek ne zaman başlar. Benim sürekli canım bişeyler istiyor ama pisboğazımdan mı kaynaklanıyor yoksa aş mı eriyorum anlamadım 😂😂😂 Dün mesela bahçede salıncaktaydık eşimle Ay da tam yarım Ay şekilde görür görmez canım acayip şekilde gözleme çekti şimdi kalkıp yapıcam artık 😂

Kızlar peki aranızda aşeren var mı aşermek ne zaman başlar. Benim sürekli canım bişeyler istiyor ama pisboğazımdan mı kaynaklanıyor yoksa aş mı eriyorum anlamadım 😂😂😂 Dün mesela bahçede salıncaktaydık eşimle Ay da tam yarım Ay şekilde görür görmez canım acayip şekilde gözleme çekti şimdi kalkıp yapıcam artık 😂
valla bugüne kadar bi kere Adana kebap bi kere de sütlaç istedi canım başka olmadı bende ama aşerme deyince böyle delicesine bişedir diye düşünüyorum ama bu ikisi bende olsa ne yerim şimdi ya hevesiydi ve yedim😂😂

Ben aşermiyorum ama birkaç gündür geç saatlerde aklıma künefe geliyor sıcak sıcak 😋

Ben ben 🤗🤗 benim canım kütür kütür şeyler cekiyor mesela nektari üzüm gibi dun bitmişti elime havuc alip idare ettim artik esim getirine kadar 🤣🤣🤣

valla bugüne kadar bi kere Adana kebap bi kere de sütlaç istedi canım başka olmadı bende ama aşerme deyince böyle delicesine bişedir diye düşünüyorum ama bu ikisi bende olsa ne yerim şimdi ya hevesiydi ve yedim😂😂
Evet işte ben de ondan anlamıyorum bunun adı aşerme mi diye. Geçen canım birden Haşıl diye yöresel bi yemek çekti ve belki de 6yıldır yemiyordum kalktım yaptım yedim ama yemesem de ölmezdim yani aşermek diyince canım aşırı çekmeli rüyalarıma girmeli gibi geliyor 😂

32 mi şuraya bayılıcam valla yaa🫠
Gerçekten 😊 geçen sene yazın burda 15 TL verdim, sonra Fethiyeye gittim testi tekrar etmem gerekiyordu. 100 TL istediler ben şok oldum. O zaman anladım ki her yer farklı. Sanırım beta hcg çok özel bir kan testi olduğu için, merakımıza ya da sevincimize yüksek meblalarla onlar da eşlik etmek istiyor 🤣

Bugun yedim o kebabı Allah'tan yoksa gene aksam aksam ..... 🤣🤣🤣🤣

Gerçekten 😊 geçen sene yazın burda 15 TL verdim, sonra Fethiyeye gittim testi tekrar etmem gerekiyordu. 100 TL istediler ben şok oldum. O zaman anladım ki her yer farklı. Sanırım beta hcg çok özel bir kan testi olduğu için, merakımıza ya da sevincimize yüksek meblalarla onlar da eşlik etmek istiyor 🤣
Son cümlen beni benden aldi tuttum bunu 🤣🤣🤣

Dur senden once ben varım ahanda bayildim ben de 185 tl sirketi indirmi ile odemistim indirim olmasa 200 kusur birseydi
Hadi bayılıyoruz bu nedir yahuu
Evet işte ben de ondan anlamıyorum bunun adı aşerme mi diye. Geçen canım birden Haşıl diye yöresel bi yemek çekti ve belki de 6yıldır yemiyordum kalktım yaptım yedim ama yemesem de ölmezdim yani aşermek diyince canım aşırı çekmeli rüyalarıma girmeli gibi geliyor 😂
Aynen bende ki etkisi de o rüyalı delirmeli😄
Bide İstanbul olunca işte ah ahh🙆🏻‍♀️

X