- 27 Mart 2015
- 652
- 517
- 34
Nie peki yani neden Kur an da gecmesin zaten her gecen isim iyi anlamda değil bilinçli olup iyi arastırmak lazım sen suan dünyalık düşünüyosun kuzucum ama diğer dünyada da cocugnun aynı isimle anılmasını istemzmisinİsim cok önemli ama ya takilmicak gibi değil ki bütün hayatı onlar geçecekbende esiminde dini konularda biraz daha uzağız sanırım ozellikle arapca olmasın Kuran'da geçmesin kismindayim ya benim ki geciyorda noluyor bana kattığı hic birseyi göremedim tovbe yarebbim siz bana bakmayin ben farkli.kafadayim
İşte bu cümlelerin altına imzamı atarım9 sy taşıyan hele biz de öncesini çeken ismi koyar. İsim koymak isteyen buyursun taşısın. Yaptığım iğnelerin stokunu yaptım, onları da sokacak bir zahmet. Sonra buyursun murtaza mı koyuyor, nazmiye mi koyuyor, paşa gönlü bilir.
Nie peki yani neden Kur an da gecmesin zaten her gecen isim iyi anlamda değil bilinçli olup iyi arastırmak lazım sen suan dünyalık düşünüyosun kuzucum ama diğer dünyada da cocugnun aynı isimle anılmasını istemzmisinİsmin Kur anda gecmesi değil önemli olan müslüman isminin olmsı bana göre herşeyden önemli olan müslüman ismi olması cünkü elhamdülillah müslümanım ama herkesin fikri düşğncesi kendine tabiki hele su tüp bebek sürecinde yaşadıklarım gördüklerim mucizeler ğnancımı 2 kat arttırdı sükğrler olsun
Evet aslımda kırmadan arkadslara bunu anlatmak istedim cünkü basımıza bişey geldmi aksi olumsuz bü durum yasıkdmı kime sıgınıyoruz kimden yardım istiyoruz O ol demzse olmaz biliyoruzRabb'im güzel gönlünce versin isim İslamiyet'e çok çok önemli
Evet canım ben araştırırken çok dikkat ediyorum tabi herkesin düşüncesinede saygı gösteriyorum ama Kuran'da geçmese bile muhakkak islami bir isim olmalı yoktan var eden rabbim varken kimden fayda beklenirki Allah razı olsun canmEvet aslımda kırmadan arkadslara bunu anlatmak istedim cünkü basımıza bişey geldmi aksi olumsuz bü durum yasıkdmı kime sıgınıyoruz kimden yardım istiyoruz O ol demzse olmaz biliyoruzS_lidya bebeğim kurban olam sakıncalı sözler etme sana faydası olmadı isminin bu dünyada ama öbür dünydayı unutma kuzum
Allah senden de razı olsun canım nacizane küçücük uyrmak istedim arkadslarmı hayırlı salih saliha evlatlar versin Rabbim hepimizeEvet canım ben araştırırken çok dikkat ediyorum tabi herkesin düşüncesinede saygı gösteriyorum ama Kuran'da geçmese bile muhakkak islami bir isim olmalı yoktan var eden rabbim varken kimden fayda beklenirki Allah razı olsun canm
Amin canm amin bende laf arasında islamı olması önemli dedim ama kimseye karışmak istemedim herşeyin hayırlısı olsunAllah senden de razı olsun canım nacizane küçücük uyrmak istedim arkadslarmı hayırlı salih saliha evlatlar versin Rabbim hepimize
Ya dinsiz miisim gibi anlasilmasinEvet aslımda kırmadan arkadslara bunu anlatmak istedim cünkü basımıza bişey geldmi aksi olumsuz bü durum yasıkdmı kime sıgınıyoruz kimden yardım istiyoruz O ol demzse olmaz biliyoruzS_lidya bebeğim kurban olam sakıncalı sözler etme sana faydası olmadı isminin bu dünyada ama öbür dünydayı unutma kuzum
Yok kuzum öyle anlamadık zaten sadece konusurken uyar ak istedim ben içimde kalmadın dieYa dinsiz miisim gibi anlasilmasinoyle de degilim ama daha farkli yani buradan anlatmasi uzun olur kızlar bir gun bir araya gelme imkanimiz olursa neden olmasin
Ama fikirlerim değişmez
Ben de erkekte Kerem düşünüyorum, kız için Ece ismini çok seviyorum ama çok yakınımın kızı Gülce ismi ona benziyor diye biraz uzaklaştım o yüzden kız olursa isim bulmam gerekiyor
Canimsin teşekkür ederim yok anliyorum ben alışkınım öyle şeylere ama iste artik belli bir yaşa gelince düşünce bakist açısı her sey oturuyor tamamen dinden kopul biride degilim ama dinim kendi vicdanim. Kendimce ibadetlerim var ama o kadarYok kuzum öyle anlamadık zaten sadece konusurken uyar ak istedim ben içimde kalmadın dieama karar sizin tabiki hayırlısı olsun
Ya kuzum dinsiz de olabilirsin buna kimse birşey diyemez arkadaşlar dini vazifesi olarak sakıncalı sözlerden dolayı uyarmak istemişler bende hemfikirim... Rabbim gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesin kuzumYa dinsiz miisim gibi anlasilmasinoyle de degilim ama daha farkli yani buradan anlatmasi uzun olur kızlar bir gun bir araya gelme imkanimiz olursa neden olmasin
Ama fikirlerim değişmez
Yok yok hic sakincasi yok tabiki ben iyi olarak görüyorum zaten benimde dilimden hic düşmez dualar inancliyimdir ama farkli iste diyorum ya anlatmasi buradan zor amin mucizem aminYa kuzum dinsiz de olabilirsin buna kimse birşey diyemez arkadaşlar dini vazifesi olarak sakıncalı sözlerden dolayı uyarmak istemişler bende hemfikirim... Rabbim gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesin kuzum
Kızlar isim konusunda daha ben evlenmeden eşimin anneannesi belirlemiş kendi kendine.. ama tabi ben zamanla vazgeçirdim. Onlarda isim koymak çok önemli birşey, birisi isim koyamasın aa torununa bi isim koyamadı derler yani. Şimdi de benim kendi belirlediğim ismi herkese ben isim buldum diye söylüyorİşte bu cümlelerin altına imzamı atarımiğne fitil sancı yumurta büyüdü mü embriyo yaşadı mı dondu mu çözüldü mü transferde ki o idrar sıkışıklığı hepsinin stresi hepsinin madii manevi yükü eşlerimiz bile bizim kadar çekmiyor bide canı isteyince destek olanlar istemeyince yok olanlar sevmeye sahiplenmeye gelince hepsi benden önde koşacak yok anacım o zmanda ben çirkefleşirim işte dediğin gibi yürüdüğüm yoları yürüsün en başından beri yaptığım tek bir iğneyi atmadım hepsini tek tek batırsın kendine işte o zman abuzitin katsın
Boş ver canm sonuçta senin dediğini katacak kendi dediğinde ısrarcı olabilirdiKızlar isim konusunda daha ben evlenmeden eşimin anneannesi belirlemiş kendi kendine.. ama tabi ben zamanla vazgeçirdim. Onlarda isim koymak çok önemli birşey, birisi isim koyamasın aa torununa bi isim koyamadı derler yani. Şimdi de benim kendi belirlediğim ismi herkese ben isim buldum diye söylüyoryine ben koydum ismini diyebilmek için sanırım. Bazen hormonlardan sinirlenip inadına başka isim seçesim geliyor bazen de amaan diyorum hevesini alsın
Öyle tabiki, rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de ismini de koydum desinBoş ver canm sonuçta senin dediğini katacak kendi dediğinde ısrarcı olabilirdidediğin gibi bırak hevesini alsın malesef var böyle büyüklerimiz