2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Ayy bugun ne guzel içim açıldı bebis isimleriyle ya ne guzel günlere geldik biz böyle 🙈
Çok şükür bin şükür Rabbim bu günleri yaşatıyor inşallah daha güzellerini da yaşayacağız 🥰 en sevdiğim aşama cinsiyeti öğrendikten sonra alınacak kıyafetler kısmı tabi giydirdiğimiz kısımlar paha biçilemez Elhamdülillah 🤲🏻🧿💜💜💜

İsme bukadar takılmayın kızlar ad bi boncuk derler ama koyarken de dikkat edşn isim hayatı etkileyebiliyorms türk müslüman isimleri koymaya gayret edin acıkcası yabancılasms isimler bana cok itici geliyor kulağna mutlaka Kur anda gecen güzel anlamlı bir isimde okutun ☺️☺️

canım bu arada tablomuzda yoksun ve grubun abisi ya da ablasını taşıyorsun🥳🥳 sende bilgilerini yazda seni de ekleyeyim tabloya. yaş, doğum tarihi ve çift/tek bilgisi?☺️
Grubun en çıtır üyesi olabilirim 😃Yaşım 44 Tek bebek SAT a göre 19 Şubat doğum tarihi ama 5. gün embriyosu olduğu için gebelik günü tramsfere göre bir tık önde

İsme bukadar takılmayın kızlar ad bi boncuk derler ama koyarken de dikkat edşn isim hayatı etkileyebiliyorms türk müslüman isimleri koymaya gayret edin acıkcası yabancılasms isimler bana cok itici geliyor kulağna mutlaka Kur anda gecen güzel anlamlı bir isimde okutun ☺️☺️
İsim cok önemli ama ya takilmicak gibi değil ki bütün hayatı onlar geçecek 🤩 😀 bende esiminde dini konularda biraz daha uzağız sanırım ozellikle arapca olmasın Kuran'da geçmesin kismindayim ya benim ki geciyorda noluyor 😂 bana kattığı hic birseyi göremedim 😆 tovbe yarebbim siz bana bakmayin ben farkli.kafadayim😅

Babam hayatta olsa muhtemelen bende yapamazdım ama yapıcam valla aklıma koydum avukatta buldum hatta bi vekalet 3 ay sonra rahatlık😊
Ben ekletme yapmıştım canım. Bana da dedem çok yaşlı ismi koymuş, annemin verdiği ismi koymamışlar. Sildirecektim ama bütün okul resmi belgelerimde yazıo diye sildiremedim ama 18 yaşında dava açıp annemin verdiği Tuba ismini eklettim. Evlenince 4 isimle brezilyalı futbolcular gibi oldum ama kalıp beni 9 ay karnında tasıyan anamın verdiği ismi koydurmamalarına seyirci kalamazdım

Bence senin biri kız biri erkek olacak biri İpek diğeri Ömer olsun 😂
Bebeğim benim tek olarak devam ediyor
Yahya ismini eşim çok istiyor meryem suresinden dolayı ama ben tek koydurmam iki isim istemem dedim kulağına okunur büyük ihtimalle 😃
Öyle oluyor mu ya
ahahha aynen öyle😃😃 ben mesela Azra ismini de çok severim ama heceleyince türkçede sıkıntı çıkar mı falan diye vazgeçtik ya o derece ruhsal yükseliş yaşıyoruz 😂😂😂
Bende Zekeriya peygamberin duasını ediyorum sürekli diye içimden bu ismi gecirmiştim ve sonra yeni evliyken eşim kurandan da bir isim olsun mesela Yahya demişti bunu da yıllar sonra hatırlayınca karar verdim🤭🤭

Kızlar size daha önceden hazırladığım kız isim listemi atayım. Üzerinde epey düşündük en son İngilizcede de olduğu için Hazel'e karar verdik. Ben Ala(şapkalı a'lı okunuyor), Feza ve Farah'ı da çok severim ama eşim istemedi. Hüma da çok tatlı ama bu ara çevremde her doğanın ismi Hüma ondan listeye almadım.

Kız bebek isimleri

• Ala
  • Yüsra
  • Hafsa
  • Ahsen
  • Nida
  • Noor
  • Neda
  • Hiba : gift in arabic hibe
  • Reyyan
  • Sura (sure demek Surah diye bi Arapça isim var)
  • Şura
  • Hazel💘
  • Ulya : yüce tevbe suresi 40. Ayet
  • Neva
  • Vera
  • Salah
  • Farah
  • Vedia
  • Serra
  • Safinur
  • Feza
  • Leila
Aman Allahım bazıları benim düşündüğüm isimler zamanında🤭🤭 neva şura leila ve farah

Ben kocama bile fırsat vermem ki büyüklere hayatta sormam yani aaaa az öte dursunlar😂
9 sy taşıyan hele biz de öncesini çeken ismi koyar. İsim koymak isteyen buyursun taşısın. Yaptığım iğnelerin stokunu yaptım, onları da sokacak bir zahmet. Sonra buyursun murtaza mı koyuyor, nazmiye mi koyuyor, paşa gönlü bilir.

9 sy taşıyan hele biz de öncesini çeken ismi koyar. İsim koymak isteyen buyursun taşısın. Yaptığım iğnelerin stokunu yaptım, onları da sokacak bir zahmet. Sonra buyursun murtaza mı koyuyor, nazmiye mi koyuyor, paşa gönlü bilir.
Kadın haklı hanımlar diyecek söz yok🤣🤣🤣🤣

Ben ekletme yapmıştım canım. Bana da dedem çok yaşlı ismi koymuş, annemin verdiği ismi koymamışlar. Sildirecektim ama bütün okul resmi belgelerimde yazıo diye sildiremedim ama 18 yaşında dava açıp annemin verdiği Tuba ismini eklettim. Evlenince 4 isimle brezilyalı futbolcular gibi oldum ama kalıp beni 9 ay karnında tasıyan anamın verdiği ismi koydurmamalarına seyirci kalamazdım
İçine ne siniyorsa onu yap tabii canım bence en doğrusu
Hahaaaa benim dallarım :) tuba cennette ağaç tuğçe dalları, severim güzel isimm
Evet😍
Hahahahha alemsin ya😂😂

Bebeğim benim tek olarak devam ediyor

Öyle oluyor mu ya

Bende Zekeriya peygamberin duasını ediyorum sürekli diye içimden bu ismi gecirmiştim ve sonra yeni evliyken eşim kurandan da bir isim olsun mesela Yahya demişti bunu da yıllar sonra hatırlayınca karar verdim🤭🤭
Evet o dua bir çok yerde de geçiyor zaten bide Yahya ismi özel yaratılmış aksi olmayan annesine babasına zorbalık etmeyen bir kul olarak ilk Zekeriya peygamberin oğluna verilmiş bu isim anlamı çook büyük ama duyum olarak tek içime sinmedi valla

X