Çok şükür bin şükür Rabbim bu günleri yaşatıyor inşallah daha güzellerini da yaşayacağızAyy bugun ne guzel içim açıldı bebis isimleriyle ya ne guzel günlere geldik biz böyle
Grubun en çıtır üyesi olabilirimcanım bu arada tablomuzda yoksun ve grubun abisi ya da ablasını taşıyorsunsende bilgilerini yazda seni de ekleyeyim tabloya. yaş, doğum tarihi ve çift/tek bilgisi?
Babasi eski ülkücü daha ağır isimler gelebilirdi bunlarla yirttik
İsim cok önemli ama ya takilmicak gibi değil ki bütün hayatı onlar geçecekİsme bukadar takılmayın kızlar ad bi boncuk derler ama koyarken de dikkat edşn isim hayatı etkileyebiliyorms türk müslüman isimleri koymaya gayret edin acıkcası yabancılasms isimler bana cok itici geliyor kulağna mutlaka Kur anda gecen güzel anlamlı bir isimde okutun
Yok bizde arslan mutlaka gececekabim de oyle alperen yigenimin adi bence tinisi daha guzel alperenin bebege de yakisir
eklendiGrubun en çıtır üyesi olabilirimYaşım 44 Tek bebek SAT a göre 19 Şubat doğum tarihi ama 5. gün embriyosu olduğu için gebelik günü tramsfere göre bir tık önde
Gs etkisi de mi var yoksaYok bizde arslan mutlaka gececekarslani cok begeniyorum ben
Yoook bizde takım tutulmaz mac izlenmez hic alakamiz yokGs etkisi de mi var yoksa
Çok sevindim canım, ağlanmaz mı, ben de salya sümük ağlamıştım pıt pıt kalbini görünce. MaşallahÇok şükür kuzum sağolasın kıpır kıpırdı ya çok ağladım
Ben ekletme yapmıştım canım. Bana da dedem çok yaşlı ismi koymuş, annemin verdiği ismi koymamışlar. Sildirecektim ama bütün okul resmi belgelerimde yazıo diye sildiremedim ama 18 yaşında dava açıp annemin verdiği Tuba ismini eklettim. Evlenince 4 isimle brezilyalı futbolcular gibi oldum ama kalıp beni 9 ay karnında tasıyan anamın verdiği ismi koydurmamalarına seyirci kalamazdımBabam hayatta olsa muhtemelen bende yapamazdım ama yapıcam valla aklıma koydum avukatta buldum hatta bi vekalet 3 ay sonra rahatlık
Hahaaaa benim dallarım :) tuba cennette ağaç tuğçe dalları, severim güzel isimmAh benim Adanalım bu katmak fiilini burda anlamayan vardır ama ben seni çok iyi anlarım
yok canım neden yanlış anliyim muhteşem babaanne ismi Müyesser kullandığım ismim Tuğçe
Bebeğim benim tek olarak devam ediyorBence senin biri kız biri erkek olacak biri İpek diğeri Ömer olsun
Öyle oluyor mu yaYahya ismini eşim çok istiyor meryem suresinden dolayı ama ben tek koydurmam iki isim istemem dedim kulağına okunur büyük ihtimalle
Bende Zekeriya peygamberin duasını ediyorum sürekli diye içimden bu ismi gecirmiştim ve sonra yeni evliyken eşim kurandan da bir isim olsun mesela Yahya demişti bunu da yıllar sonra hatırlayınca karar verdimahahha aynen öyleben mesela Azra ismini de çok severim ama heceleyince türkçede sıkıntı çıkar mı falan diye vazgeçtik ya o derece ruhsal yükseliş yaşıyoruz
Ya yapılır mı evin küçüğüne bi de. Git büyüğe koy bari o bile daha mantıklıHAYRİYE
Aman Allahım bazıları benim düşündüğüm isimler zamanındaKızlar size daha önceden hazırladığım kız isim listemi atayım. Üzerinde epey düşündük en son İngilizcede de olduğu için Hazel'e karar verdik. Ben Ala(şapkalı a'lı okunuyor), Feza ve Farah'ı da çok severim ama eşim istemedi. Hüma da çok tatlı ama bu ara çevremde her doğanın ismi Hüma ondan listeye almadım.
Kız bebek isimleri
- Ala
- Yüsra
- Hafsa
- Ahsen
- Nida
- Noor
- Neda
- Hiba : gift in arabic hibe
- Reyyan
- Sura (sure demek Surah diye bi Arapça isim var)
- Şura
- Hazel
- Ulya : yüce tevbe suresi 40. Ayet
- Neva
- Vera
- Salah
- Farah
- Vedia
- Serra
- Safinur
- Feza
- Leila
9 sy taşıyan hele biz de öncesini çeken ismi koyar. İsim koymak isteyen buyursun taşısın. Yaptığım iğnelerin stokunu yaptım, onları da sokacak bir zahmet. Sonra buyursun murtaza mı koyuyor, nazmiye mi koyuyor, paşa gönlü bilir.Ben kocama bile fırsat vermem ki büyüklere hayatta sormam yani aaaa az öte dursunlar
Dimi ya bak kim okusa gülüyor HAYRİYE in suçu neydiYa yapılır mı evin küçüğüne bi de. Git büyüğe koy bari o bile daha mantıklı
Kadın haklı hanımlar diyecek söz yok9 sy taşıyan hele biz de öncesini çeken ismi koyar. İsim koymak isteyen buyursun taşısın. Yaptığım iğnelerin stokunu yaptım, onları da sokacak bir zahmet. Sonra buyursun murtaza mı koyuyor, nazmiye mi koyuyor, paşa gönlü bilir.
İçine ne siniyorsa onu yap tabii canım bence en doğrusuBen ekletme yapmıştım canım. Bana da dedem çok yaşlı ismi koymuş, annemin verdiği ismi koymamışlar. Sildirecektim ama bütün okul resmi belgelerimde yazıo diye sildiremedim ama 18 yaşında dava açıp annemin verdiği Tuba ismini eklettim. Evlenince 4 isimle brezilyalı futbolcular gibi oldum ama kalıp beni 9 ay karnında tasıyan anamın verdiği ismi koydurmamalarına seyirci kalamazdım
EvetHahaaaa benim dallarım :) tuba cennette ağaç tuğçe dalları, severim güzel isimm
Hahahahha alemsin ya9 sy taşıyan hele biz de öncesini çeken ismi koyar. İsim koymak isteyen buyursun taşısın. Yaptığım iğnelerin stokunu yaptım, onları da sokacak bir zahmet. Sonra buyursun murtaza mı koyuyor, nazmiye mi koyuyor, paşa gönlü bilir.
Evet o dua bir çok yerde de geçiyor zaten bide Yahya ismi özel yaratılmış aksi olmayan annesine babasına zorbalık etmeyen bir kul olarak ilk Zekeriya peygamberin oğluna verilmiş bu isim anlamı çook büyük ama duyum olarak tek içime sinmedi vallaBebeğim benim tek olarak devam ediyor
Öyle oluyor mu ya
Bende Zekeriya peygamberin duasını ediyorum sürekli diye içimden bu ismi gecirmiştim ve sonra yeni evliyken eşim kurandan da bir isim olsun mesela Yahya demişti bunu da yıllar sonra hatırlayınca karar verdim