2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Cok fena konulara girdim anam girmez olaydim biz isimler konusunda kalalim kızlarım bosverin

Hayır tabiki öyle bir zorunluk yok kaldı ki her Kur anda gecen isimde iyi anlamlı değil sadece türk müslüman ismi olsun anlamı güzel olsun yeterli öyle bir zorunluluk yok benim ismimde Kur anda grcmiyor adım çağla ama türk müslüman ismi ben erkek olursa babamın adını istiyorum turgutalp oda geçmiyor öztürkçe bir isim mesela konu yanlıs anlasılmasın lütfen öyle bir zorunluluk olduğundn bahsetmedik

Malesef yanlıs bilşyorun firuzecim her dilde anlamı güzel olan isim müslüman cocuguysa konmaz senin iamin fars kökenli farsta müslüman ülke zaten müslüman kökenli yerlerin isimleri konabilir ama kalkıp elizabeth koyamz müslüman bir insan bunu demek istiyorum konu farklı yerlere gitmesin herkesin inancı kendine tabiki nasıl yaşamak isterse öyle yaşar

Tam olarak anlatmak istediğim bu türkçe ama islami ölçüde

Evet peygamber isimleride koyanların cok dikkat etmesi lazm yani eğer bagırıp cagırıp küfür edersen cocugna olmz mesela bunun bilince olup konması gerekiyor

Pazartesi kontrolü olan kaç kişiydi belki doktor cinsiyet konusunda bişey der
Benim pazartesi sanıyordum ama salıymış
İki arkadaşıma sordum ne zaman öğrendiniz diye biri 12.haftada öğrendim dedi diğeri doktor 12.haftada kıza benziyor dedi 14.haftada net olarak kız dedi diyor.
Bir iki haftaya bu da netleşecek alın bi heyecan daha heyecan da merak da bitmiyor bitmiyor bitmiyor

Ben ortalığı karistirdim hemen bu konuya dönüyorum
Pzt benim kontrol var 4 te . 11. Hafta

Benimde salı günü cok heycanlıyım inş sağlıklıdır güzel bi şekilde büyümüştür 3 hafta da bir çağırıyor doktor bana cok uzun geliyor ya

Benim salı günü tüp bebek merkezine randevum var inşallah ilaçları bıraktırırlar, cumartesi de kendi doktoruma gideceğim ikili test sonuçları için inşallah cinsiyeti de öğreniriz

Ben şimdi 9+5 im ya mesela soranlara 10 haftalık mı dicem ya kafam cok krısıo benm bu konuda burdada 10 hafta gösterio

Benim salı günü tüp bebek merkezine randevum var inşallah ilaçları bıraktırırlar, cumartesi de kendi doktoruma gideceğim ikili test sonuçları için inşallah cinsiyeti de öğreniriz
Benim estrofem bitti cok sükğr 12. Haftaya kadar tüp bebek doktoumdym bende sonra baska doktora geciem cünkü 1400 muaynesi dopum 30 bin bizi aşar malesef cok memnunum daha makul olsa asla değiştirmzdm

Benim estrofem bitti cok sükğr 12. Haftaya kadar tüp bebek doktoumdym bende sonra baska doktora geciem cünkü 1400 muaynesi dopum 30 bin bizi aşar malesef cok memnunum daha makul olsa asla değiştirmzdm
Estrofemi ben çoktan bıraktım ama progestan fitil ve iğneye devam ediyorum onları biraktirir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…