2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Neva cok kibar

Eşim geniş aile görüşmelerini zoomla yapıyor ondan kaydetcekmiş. Ben de pandemide bi kaç kez zoomdan görüştüm ama sonra whatsapp 4den fazla kişiyle görüntülü konuşma açınca bi daha zoomla uğraşmamıştım.

Buna katılıyorum fikir olsun hatta bi arkadaşımın bi oğlunun adı Alp Tuna, diğeri Alperen. Ben Alpereni daha çok beğeniyorum iki isim gibi durmuyor ve söylemesi kolay.
Alparslan da birlesik soylerken r kaynıyor gibi geliyor al pas lan gibi cikiyor diye garip geliyor ya da bu benim soyleme tarzimdan caliscam ben briaz buna

Alparslan da birlesik soylerken r kaynıyor gibi geliyor al pas lan gibi cikiyor diye garip geliyor ya da bu benim soyleme tarzimdan caliscam ben briaz buna
Aynen aynen ben söylerken de böyle söylüyorum hayır çevremde o kadar çok Alp Arslan gökalp göktuğ kürşat alperen Ertuğrul vs var ki yani ben isim düşünürken kenarlarından bile geçmedim halbuki Alp Arslan çok isterdim en son bi cihan mert geldi aklıma sırf sevdiğimden onu da eşim istemedi

Buna katılıyorum fikir olsun hatta bi arkadaşımın bi oğlunun adı Alp Tuna, diğeri Alperen. Ben Alpereni daha çok beğeniyorum iki isim gibi durmuyor ve söylemesi kolay.
Alperen i ben de çok seviyorum ama soyismimizle birlikte tam ülkücü adı soyadı oluyor
Çin takvimine doğum yapan en az 10 arkadaşım baktı bir iki tanesi dışında tutan yoktu dip not
Ve bi tezi daha çürüttük

Çevrede ülkücü harekat cok galiba

Ne güzel isimlerden konusmsunz kızmar benim isimler belli erkek olursa babamın adı turgutalp kız olursa zeynep kayınvalidemin adı zeynep ismini oldm olası cok severim babamnda oğlu yok 2 kızız biz adı yasasın istiyorum hem anlamı güzel hem bana bebek için inanılmaz destek oldular onlarn desteği olmasa zor yaprdm belkide teşekkür anlamında olsn dedm

İsim mesajlarınız harika kızlar bu arada benim de ismim Hilal bi kitaptan esinlenip koymuşlar

Ya Kerem ben de erkek olursa onu düşünüyorum
ayy adaş olurlar inşallah bakalım hayırlısı canımcım
Kız olursa Kalben ama erkek olursa Yahya ve ikinci bir isim daha net değil cnm, Karan, Yaman, Barlas gibi isimler var aklımda
Yahya ismini eşim çok istiyor meryem suresinden dolayı ama ben tek koydurmam iki isim istemem dedim kulağına okunur büyük ihtimalle
Tam ruh hastalariyiz hahahahaha bizde diyebilcekleri bisey olur mu diye düşünüyoruz
ahahha aynen öyle ben mesela Azra ismini de çok severim ama heceleyince türkçede sıkıntı çıkar mı falan diye vazgeçtik ya o derece ruhsal yükseliş yaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…