Bu süreçte özellikle kararin benim olmasi gerektigine inaniyorum erkek isminede ben istedigim için eşim karar versin istiyorum yine karar benim aslindaDimi ama fikir sorulur ama karar annelerin
Yok ya o kadar da yakın isimler değil ece güzel benceBen de erkekte Kerem düşünüyorum, kız için Ece ismini çok seviyorum ama çok yakınımın kızı Gülce ismi ona benziyor diye biraz uzaklaştım o yüzden kız olursa isim bulmam gerekiyor
Tabi ki cnmmnnnBu süreçte özellikle kararin benim olmasi gerektigine inaniyorum erkek isminede ben istedigim için eşim karar versin istiyorum yine karar benim aslinda
Eşim de öyle dedi bakalım belki de Ece olurYok ya o kadar da yakın isimler değil ece güzel bence
Ama içimden senin erkek olacağı geçiyorEşim de öyle dedi bakalım belki de Ece olur
Ben de seninki için erkek diyorumAma içimden senin erkek olacağı geçiyor
Bak ben erkegi yazmamisim kıza o kadar odakliyim kiAy oku oku bitmedi
Ben de isim olarak kız olursa İPEK
Erkek olursa Ömer veya Çınar
Yine de kararsız kalabilirim isim fikirlerinizi tek tek okudum fikir olsun diye
İpek ve Ömer bendim benAy oku oku bitmedi
Ben de isim olarak kız olursa İPEK
Erkek olursa Ömer veya Çınar
Yine de kararsız kalabilirim isim fikirlerinizi tek tek okudum fikir olsun diye
Alp Arslan çok iyiymiş yaBak ben erkegi yazmamisim kıza o kadar odakliyim ki
Babasi Alp Arslan ya da Cem Arslan istiyor benimde hosuma gitti hic baska secenek bakmadim bir tek eğer bunlar olmasin derse Atlas ismini begeniyorum onu sunabilirim
Yaaaa gönüller işte hiç bilmeden birbirini hissediyorBen de seninki için erkek diyorum
aslında video görüşme kaydetmeyi denemedim canım hiç şimdi bana sabah saat 6. Normalde bu recording tuşu kaydediyor ben daha önce spotify falan kaydetmiştim sesi de almıştı bi ayarlarına bakmak lazım iyi oldu söylediğin ben gündüz bi bakayım bu işe en olmadı external bi app vardır diye düşünüyorumAy firuze nasıl alacaksın kaydı? Kaç gündür erteliyoruz eşimin ailesine söylemeyi ekran kaydı yapmayı bir türlü beceremedik, yani kayıt alıyoruz iphonelarda varmış özellik ama kesinlikle sesi kaydetmiyor. Please helpp
Hayır benim de kız ismini büyük yazıp erkek isimlerini küçük yazmamBak ben erkegi yazmamisim kıza o kadar odakliyim ki
Babasi Alp Arslan ya da Cem Arslan istiyor benimde hosuma gitti hic baska secenek bakmadim bir tek eğer bunlar olmasin derse Atlas ismini begeniyorum onu sunabilirim
Bence senin biri kız biri erkek olacak biri İpek diğeri Ömer olsunİpek ve Ömer bendim ben
Ayyy begenmene cok sevindimAlp Arslan çok iyiymiş ya
Çok güzel gerçekten hayırlısı olsun inşallah canmAslinda direk bir anlami yok ben arkeoloji okumaya başladığımda Karya ve Lidya bölgeleri isim olarak cok hosuma gidiyordu ama Karya Karaca cok kaba olacak gibi geliyor oyuzden Lidya olacak gibi son anda karar degistirmessemantik bolge ismi yani aslinda
Hahahahah bende hep oyle düşünüyorm erkek olsa istemicekmisim gibi davraniyom ama valla oyle degilimHayır benim de kız ismini büyük yazıp erkek isimlerini küçük yazmamama valla bilerek değildi şimdi okuyunca farkettim vicdan yaptım şimdi
Ayyy kuzum isimler çok güzel ama çooook güçlü bunlar tam düz duvara tırmanan erkek isimleri Allah kolaylık versin şimdidenBak ben erkegi yazmamisim kıza o kadar odakliyim ki
Alp söylerken kapalı oluyor rahat değil birleşik olunca çok kolay zikretmesi cnmAyyy begenmene cok sevindimbende birlesik hali ağır geldi ama iki isim gibi olunca hosuma gitti