2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Ay oku oku bitmedi
Ben de isim olarak kız olursa İPEK
Erkek olursa Ömer veya Çınar
Yine de kararsız kalabilirim isim fikirlerinizi tek tek okudum fikir olsun diye
Bak ben erkegi yazmamisim kıza o kadar odakliyim ki
Babasi Alp Arslan ya da Cem Arslan istiyor benimde hosuma gitti hic baska secenek bakmadim bir tek eğer bunlar olmasin derse Atlas ismini begeniyorum onu sunabilirim

Babasi Alp Arslan ya da Cem Arslan istiyor benimde hosuma gitti hic baska secenek bakmadim bir tek eğer bunlar olmasin derse Atlas ismini begeniyorum onu sunabilirim
Alp Arslan çok iyiymiş ya

aslında video görüşme kaydetmeyi denemedim canım hiç şimdi bana sabah saat 6. Normalde bu recording tuşu kaydediyor ben daha önce spotify falan kaydetmiştim sesi de almıştı bi ayarlarına bakmak lazım iyi oldu söylediğin ben gündüz bi bakayım bu işe en olmadı external bi app vardır diye düşünüyorum

Eklentiler

• 547A9642-1957-4951-B12B-E7DD03398A9B.jpeg
    55,8 KB · Görüntüleme: 27
Hayır benim de kız ismini büyük yazıp erkek isimlerini küçük yazmam ama valla bilerek değildi şimdi okuyunca farkettim vicdan yaptım şimdi

Çok güzel gerçekten hayırlısı olsun inşallah canm

Hayır benim de kız ismini büyük yazıp erkek isimlerini küçük yazmam ama valla bilerek değildi şimdi okuyunca farkettim vicdan yaptım şimdi
Hahahahah bende hep oyle düşünüyorm erkek olsa istemicekmisim gibi davraniyom ama valla oyle degilim

Ayyy kuzum isimler çok güzel ama çooook güçlü bunlar tam düz duvara tırmanan erkek isimleri Allah kolaylık versin şimdiden

Kızlar size daha önceden hazırladığım kız isim listemi atayım. Üzerinde epey düşündük en son İngilizcede de olduğu için Hazel'e karar verdik. Ben Ala(şapkalı a'lı okunuyor), Feza ve Farah'ı da çok severim ama eşim istemedi. Hüma da çok tatlı ama bu ara çevremde her doğanın ismi Hüma ondan listeye almadım.

Kız bebek isimleri

• Ala
  • Yüsra
  • Hafsa
  • Ahsen
  • Nida
  • Noor
  • Neda
  • Hiba : gift in arabic hibe
  • Reyyan
  • Sura (sure demek Surah diye bi Arapça isim var)
  • Şura
  • Hazel
  • Ulya : yüce tevbe suresi 40. Ayet
  • Neva
  • Vera
  • Salah
  • Farah
  • Vedia
  • Serra
  • Safinur
  • Feza
  • Leila

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…