- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada çin takvvimi kiz diyor bakalomKızlar çin takvimi hesabına göre bana kız diyo
Neva cok kibarKızlar size daha önceden hazırladığım kız isim listemi atayım. Üzerinde epey düşündük en son İngilizcede de olduğu için Hazel'e karar verdik. Ben Ala(şapkalı a'lı okunuyor), Feza ve Farah'ı da çok severim ama eşim istemedi. Hüma da çok tatlı ama bu ara çevremde her doğanın ismi Hüma ondan listeye almadım.
Kız bebek isimleri
- Ala
- Yüsra
- Hafsa
- Ahsen
- Nida
- Noor
- Neda
- Hiba : gift in arabic hibe
- Reyyan
- Sura (sure demek Surah diye bi Arapça isim var)
- Şura
- Hazel
- Ulya : yüce tevbe suresi 40. Ayet
- Neva
- Vera
- Salah
- Farah
- Vedia
- Serra
- Safinur
- Feza
- Leila
Babasi eski ülkücü daha ağır isimler gelebilirdi bunlarla yirttikAyyy kuzum isimler çok güzel ama çooook güçlü bunlar tam düz duvara tırmanan erkek isimleri Allah kolaylık versin şimdiden
Dur bakalim evde biraz deneyeyim konusurken nasil olacakAlp söylerken kapalı oluyor rahat değil birleşik olunca çok kolay zikretmesi cnm
Eşim geniş aile görüşmelerini zoomla yapıyor ondan kaydetcekmiş. Ben de pandemide bi kaç kez zoomdan görüştüm ama sonra whatsapp 4den fazla kişiyle görüntülü konuşma açınca bi daha zoomla uğraşmamıştım.Ay firuze nasıl alacaksın kaydı? Kaç gündür erteliyoruz eşimin ailesine söylemeyi ekran kaydı yapmayı bir türlü beceremedik, yani kayıt alıyoruz iphonelarda varmış özellik ama kesinlikle sesi kaydetmiyor. Please helpp
Buna katılıyorum fikir olsun hatta bi arkadaşımın bi oğlunun adı Alp Tuna, diğeri Alperen. Ben Alpereni daha çok beğeniyorum iki isim gibi durmuyor ve söylemesi kolay.Dur bakalim evde biraz deneyeyim konusurken nasil olacak
Bkleyelim o zamanBanada çin takvvimi kiz diyor bakalom
Yeğenimin adı Nevra o yüzden eledik onu da biz bu listeyi yaklaşık 3 senedir ara ara güzel isim buldukça güncelliyordum o sırada tabiiş kimler doğdu kimlerNeva cok kibar
Alparslan da birlesik soylerken r kaynıyor gibi geliyor al pas lan gibi cikiyor diye garip geliyor ya da bu benim soyleme tarzimdan caliscam ben briaz bunaBuna katılıyorum fikir olsun hatta bi arkadaşımın bi oğlunun adı Alp Tuna, diğeri Alperen. Ben Alpereni daha çok beğeniyorum iki isim gibi durmuyor ve söylemesi kolay.
Bende asya ismini cok begeniyorum ama en yakin arkadasimin kizinin adi bende ondan eledimYeğenimin adı Nevra o yüzden eledik onu da biz bu listeyi yaklaşık 3 senedir ara ara güzel isim buldukça güncelliyordum o sırada tabiiş kimler doğdu kimler
Ahahaha çalış bakalım evet aradi r bence çoğu kişide kaynarAlparslan da birlesik soylerken r kaynıyor gibi geliyor al pas lan gibi cikiyor diye garip geliyor ya da bu benim soyleme tarzimdan caliscam ben briaz buna
Aynen aynen ben söylerken de böyle söylüyorum hayır çevremde o kadar çok Alp Arslan gökalp göktuğ kürşat alperen Ertuğrul vs var ki yani ben isim düşünürken kenarlarından bile geçmedim halbuki Alp Arslan çok isterdim en son bi cihan mert geldi aklıma sırf sevdiğimden onu da eşim istemediAlparslan da birlesik soylerken r kaynıyor gibi geliyor al pas lan gibi cikiyor diye garip geliyor ya da bu benim soyleme tarzimdan caliscam ben briaz buna
Alperen i ben de çok seviyorum ama soyismimizle birlikte tam ülkücü adı soyadı oluyorBuna katılıyorum fikir olsun hatta bi arkadaşımın bi oğlunun adı Alp Tuna, diğeri Alperen. Ben Alpereni daha çok beğeniyorum iki isim gibi durmuyor ve söylemesi kolay.
Ve bi tezi daha çürüttükÇin takvimine doğum yapan en az 10 arkadaşım baktı bir iki tanesi dışında tutan yoktu dip not
Çevrede ülkücü harekat cok galibaAynen aynen ben söylerken de böyle söylüyorum hayır çevremde o kadar çok Alp Arslan gökalp göktuğ kürşat alperen Ertuğrul vs var ki yani ben isim düşünürken kenarlarından bile geçmedim halbuki Alp Arslan çok isterdim en son bi cihan mert geldi aklıma sırf sevdiğimden onu da eşim istemedi
ayy adaş olurlar inşallah bakalım hayırlısı canımcımİsim mesajlarınız harika kızlar bu arada benim de ismim Hilal bi kitaptan esinlenip koymuşlar
Ya Kerem ben de erkek olursa onu düşünüyorum
Yahya ismini eşim çok istiyor meryem suresinden dolayı ama ben tek koydurmam iki isim istemem dedim kulağına okunur büyük ihtimalleKız olursa Kalben ama erkek olursa Yahya ve ikinci bir isim daha net değil cnm, Karan, Yaman, Barlas gibi isimler var aklımda
ahahha aynen öyle ben mesela Azra ismini de çok severim ama heceleyince türkçede sıkıntı çıkar mı falan diye vazgeçtik ya o derece ruhsal yükseliş yaşıyoruzTam ruh hastalariyiz hahahahaha bizde diyebilcekleri bisey olur mu diye düşünüyoruz
Polis çokÇevrede ülkücü harekat cok galiba
Ayy bugun ne guzel içim açıldı bebis isimleriyle ya ne guzel günlere geldik biz böylePolis çok