2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Bizim çocuğumuz da bize benzerse iyi ki yapmamissiniz diyecektir bana kalsa düğünde yapmazdimda o kadar yıldan sonra gelinligimi giyip sevdigimi aldim hahahay diye gobek atmam lazimdi
Ahahahah alemsin cnm ya ne bileyim o kadar yil sonra cok ozenerim ben herseye ya ama covit korkusuna da otururum seyimin ustune kesin

Ohaaaa canısı bebek arabasının fotosunu falan atar mısın ben çok kararsızım ya

Erkek olunca erken belli olur diyorlar belli olanların erkekmiymiş

Ahahahah alemsin cnm ya ne bileyim o kadar yil sonra cok ozenerim ben herseye ya ama covit korkusuna da otururum seyimin ustune kesin
Aaaaaaaaa hic hoş değil ama bu ... Ben kendim öğrenirim sonra kocama sürpriz olur balonu o patlattır artik
Ya gönlünüzden ne geciyorsa onu yapin bence icinizde birsey kalmasin ben hep ondan yanayim bunlar benim istedigim seyler degil ondam ileride hic pisman olcagimi sanmiyorym ama gercekten aklindan ya yapsak güzel olur diyorsan yap gitsin pandemide ne dugunler yapildi

Kız bebek olunca annenin karnı daha büyük erkek bebek olunca daha küçük olur derler bununla ilgili ne düşünüyorsunuz mesela S_lidya arkadasının kız ya şu an karnı nasıl kendimle karşılaştırıcam da

Aaay o bodrumda hic bmiyomko ee benim hic karnim yok normal mii ya iç karın genişse

Erkekler cabuk belli oluyormuş bende oğlumu 11 haftada öğrenmiştin bakalım bu dega ne zman öğrenicez

Ohaaaa canısı bebek arabasının fotosunu falan atar mısın ben çok kararsızım ya

Kuzum arabamızın bagajı küçük olduğundan ocak ayınca beğendiğim cybex’ti ama artık onu alamam imkansız.
E bebekte joie chrome modeli bebek arabasını beğendim onu alıcaz atıyorum hemen fotosunu. Baya araştırdım içime en sinen bu oldu

Tamam sağol canısı kaydedeyim bunu. Ben de çok bakıyorum çok araştırıyorum çünkü hayırlısıyla aynı 15 inden sonra ilk iş araba ve beşik almak olacak karar vermem lazım buna ben de bakmıştım içime sinmişti senin de sevmene sevindim

Bizde bidahaki ay alacağız, beşik olarakta park yatak önerdi tüm anneler yoykonun park yatağını almayı düşünüyorum. Bebek Kalkmaya başladığında aşağı indiriyosun düşme tehlikesinin önüne geçiliyor falan.
Bebek arabası olarak gerçekten içime en çok sinem bu oldu gerek tipi, gerek hafifliği, çift yönlü olması , tekerleklerinin pürüzlü yollarda gidebiliyor olması falan filan derkeen ve fiyatın diğerlerine göre daha uygun olmasıı bunda karar kılmamıza sebep oldu

Benim ablam organizasyon tutmuştu, doktora numarasını verdi. Doktor direk o kadına söyledi, kadın da işte organize etti herşeyi
Ay cok degisik işler benim doktorum boyle seylerle hic ugrasmaz bence bi araba olmuş 8000tl partisi de mutavizi olsun nabalim ben sisiririmm balonu da artik

Bu besik olayina takıldım bana da herkes park yatak öneriyor ama hic besik almiycaz mi sindi odasına nasil olcak bu is yani düşen cok bebek oluyor o besiklerden zaten de

Bu besik olayina takıldım bana da herkes park yatak öneriyor ama hic besik almiycaz mi sindi odasına nasil olcak bu is yani düşen cok bebek oluyor o besiklerden zaten de

Ben almayı düşünmüyorum canısı beşik. Zaten park yatak anne yanı olarak kullanabiliyor, yatağa bağlanıyor yani.
Aslında ahşap küçük beşikler çok hoşuma gidiyor ama çok pahalılar 3-4 ay yatabiliyorlarmış onun içinde de. İkinci el baktım onlar bile 700-1000 tl arası

Orası da öyle kalabalık olmaması lazım ben çok kararsızım aslında istemiyorum da, çevre baskısı
Yani bir de mekan falan da ayarlamak lazim evin içinde o kadar insan her yer pislik icinde kalacak ... Ay masumlar apartmanı safiye gibi konustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…