- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 39
8000 mi vay arkadas bu kadar artis nedir böyleBen daha çok sapsade sevdiğim için erkek kız isim farketmeksizin aldım
Ben cinsiyetçi çok değilim kuzumyani cinsiyet için çok beklememe gerek yok sadeliği seviyorum , sade renklerden hoşlanıyorum tek ton seviyorum çok istediğim bir modeldi o yüzden aldım onu, bidahaki ayda bebek arabasını alacağız , erken diye düşünmüyorum açıkçası ocak ayında beğendiğim bebek arabası 2.500’den 8.000’e çıkmış Ne kadar erken o kadar iyi
Bi iyi bi kötü geçecek muhtemelen, inşallah okul açılana kadar tam biter şu an evdeyim yine idare ediyorum da okula gidince nasıl olur bilemiyorumBen zoferi kestim 3 gündür iyiydim sadece prilam kullanıyorm. Dun gece neredeyse uykuda 2 gbi aniden öğürme geldi kendimi tuvalette buldum cok kotuyduama suan iyiyim yine
Benimde ise baslamama 15 gün kaldiBi iyi bi kötü geçecek muhtemelen, inşallah okul açılana kadar tam biter şu an evdeyim yine idare ediyorum da okula gidince nasıl olur bilemiyorum
Daha yeni okumaya başladım çünkü, yorum yapamadan geçemedimAHAHAHAHAHHAHAHA O GERİDE KALMIŞTI NEDEN HATIRLATTIN Kİ SİMDİ
8000 mi vay arkadas bu kadar artis nedir böyleeski döneme dönüp tavana asilan sallanan besik mi kurcaz napicaz boyle
Gözünaydin cnm Allah sağlıkla tamamına erdirsinGunaydin kizlar, biraz gec olsa da:) Ben de kontrolden ciktim, her sey yolunda, 7+1 cikti olmasi gerektigi gibi. Ses dinletmediler ama pit pit gordum. Yarin kan, idrar testleri yapilacak sonra da sonuclarla bir daha degerlendirecegiz.
Tek sorunum haftada bir proluton vuruluyordum, sordum yaptirabilir miyim diye, yok falan dedi, neyse Turkiye'deki doktorum yaptiramazsan fitili iki katina cikar demisti hazirlikliydim.
Oyle iste, insan gorunce bir mutlu oluyor, ici nese doluyor. Simdi mesela gidip alisveris yapmamak icin zor duruyorum.
Heeee bohcaci gibi sırtımıza carsaflaHiç sorma ben şokkk hahahahArtık sırtımızda taşırız bebeleri
Heeee bohcaci gibi sırtımıza carsafla
Ahahahaha avuntuya gellllllAy slingle tasiriz, bir moda uydururuz iste arabayla tasiyinca bebek uzak kaliyormus anneden falan
Ben isterim ama bu pandemi sartlarinda riske nasil girilir ki? Yani vaka sayıları böyle devam ederse evde hatıra kalsin diye kendi halimizde yapariz herhaldeKızlaarr cinsiyet partisi falan yapmayı düşünüyor musunuzz
Ben nooo , sahsen sabırsız insanim bende eşimde dayanamaz beklemeye suan bile zor dayanıyoruz. Bide doktorumuzda ikimizin özel öğrenmesi daha cok hosuma gidiyorKızlaarr cinsiyet partisi falan yapmayı düşünüyor musunuzz
Super gozunaydin canimGunaydin kizlar, biraz gec olsa da:) Ben de kontrolden ciktim, her sey yolunda, 7+1 cikti olmasi gerektigi gibi. Ses dinletmediler ama pit pit gordum. Yarin kan, idrar testleri yapilacak sonra da sonuclarla bir daha degerlendirecegiz.
Tek sorunum haftada bir proluton vuruluyordum, sordum yaptirabilir miyim diye, yok falan dedi, neyse Turkiye'deki doktorum yaptiramazsan fitili iki katina cikar demisti hazirlikliydim.
Oyle iste, insan gorunce bir mutlu oluyor, ici nese doluyor. Simdi mesela gidip alisveris yapmamak icin zor duruyorum.
Evet sevmiyorsun belliBen nooo , sahsen sabırsız insanim bende eşimde dayanamaz beklemeye suan bile zor dayanıyoruz. Bide doktorumuzda ikimizin özel öğrenmesi daha cok hosuma gidiyorbaby showrr cinsiyetpartisi cok sevmem. Gerci ben kına falanda yapmadm sevmiyorym galiba oyle seyleri
Ya işte ben de öyle, ama çevremdekiler kuzenlerim falan cinsiyet partisi yapalım şöyle yapalım falan diyor, ben de dayanamam yani ilk annesi öğrensin hemBen nooo , sahsen sabırsız insanim bende eşimde dayanamaz beklemeye suan bile zor dayanıyoruz. Bide doktorumuzda ikimizin özel öğrenmesi daha cok hosuma gidiyorbaby showrr cinsiyetpartisi cok sevmem. Gerci ben kına falanda yapmadm sevmiyorym galiba oyle seyleri
Bizim çocuğumuz da bize benzerse iyi ki yapmamissiniz diyecektirEvet sevmiyorsun belliaslinda bana kalsa bende bize ozel olmasini isterim ama günümüzde herkes yapınca cocugum ilerde bana sorarsa diye düşünerek yapmak istiyorum ... Baya da anlatim bozukluğu oldu cümle de ama siz beni anlarsınız kizlar
Orası da öyle kalabalık olmaması lazım ben çok kararsızım aslında istemiyorum da, çevre baskısıBen isterim ama bu pandemi sartlarinda riske nasil girilir ki? Yani vaka sayıları böyle devam ederse evde hatıra kalsin diye kendi halimizde yapariz herhalde
Xaten o is nasil oluyor ki anneye babaya sürpriz oluyor.. once anne baba öğrenir yani nasil organize oluyor bu is ben hic anlamiyorumYa işte ben de öyle, ama çevremdekiler kuzenlerim falan cinsiyet partisi yapalım şöyle yapalım falan diyor, ben de dayanamam yani ilk annesi öğrensin hem
Arkadasim yaptı geçen muayeneye yanlarında birini goturduler doktor o kisiye soyledi ogrenen kisi organize etti herseyiXaten o is nasil oluyor ki anneye babaya sürpriz oluyor.. once anne baba öğrenir yani nasil organize oluyor bu is ben hic anlamiyorum