2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Ben almayı düşünmüyorum canısı beşik. Zaten park yatak anne yanı olarak kullanabiliyor, yatağa bağlanıyor yani.
Aslında ahşap küçük beşikler çok hoşuma gidiyor ama çok pahalılar 3-4 ay yatabiliyorlarmış onun içinde de. İkinci el baktım onlar bile 700-1000 tl arası🙄
Evet benimde cok hosuma gidiyor onlar beyaz ahsap oluyor kimisi cok hos da 4 ay sonra napcan mesala onu

Benim çocuk odasında misafir gelince yatırmak için ikeadan bu yataktan almıştım. Bebek büyüyünce kenarlarına korkuluk alıp bunu kullanırım direk o yuzden sadece park yatak almayı düşünüyorum
5768652D-103C-43FC-974D-38A6AB43C70A.jpeg

Benim çocuk odasında misafir gelince yatırmak için ikeadan bu yataktan almıştım. Bebek büyüyünce kenarlarına korkuluk alıp bunu kullanırım direk o yuzden sadece park yatak almayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 3106700
Aaaa evet bende cok beginirim bu modeli ve mantikli olur yaparsan

Heee o da olabilir doğru benim de erkek karnına benziyor çok küçük 😂😂😂 şimdiden ne zaman sünnet ettiriliri araştırıyorum 😂
Gorumcemin oglunda yassi bir karnı vardi kiz dediler oglu oldu ikinciye sivri bir karnı oldu erkek dediler kiz oldu ve bir teori daha çürüdü 🤣🤣🤣🤣

Eki Görüntüle 3106700
Bu varyaaa aşırı aşırı mantikli bişey bende bundan alacaktim odadaki dolap rengine uymuyor iki rengide diye almamıştım 😐 ama kesinlikle cok mantikli

Bizde bidahaki ay alacağız, beşik olarakta park yatak önerdi tüm anneler🙈 yoykonun park yatağını almayı düşünüyorum. Bebek Kalkmaya başladığında aşağı indiriyosun düşme tehlikesinin önüne geçiliyor falan.
Bebek arabası olarak gerçekten içime en çok sinem bu oldu gerek tipi, gerek hafifliği, çift yönlü olması , tekerleklerinin pürüzlü yollarda gidebiliyor olması falan filan derkeen ve fiyatın diğerlerine göre daha uygun olmasıı bunda karar kılmamıza sebep oldu🙈
Ben de baktım bu dediğine bana çok ince geldi taşıyamaz gibi sağlam değil sanki kocama beşik yatak falan almıyorum yatakta da bebeğimle yatacaz dedim😂 senin evde ekstra yatağın olduğu izin evet park yatak daha mantıklı ben sanırım şu ahşap olanlardan alırım ama mobilyacılardan bakıcam

Gunaydin kizlar, biraz gec olsa da:) Ben de kontrolden ciktim, her sey yolunda, 7+1 cikti olmasi gerektigi gibi. Ses dinletmediler ama pit pit gordum. Yarin kan, idrar testleri yapilacak sonra da sonuclarla bir daha degerlendirecegiz.
Tek sorunum haftada bir proluton vuruluyordum, sordum yaptirabilir miyim diye, yok falan dedi, neyse Turkiye'deki doktorum yaptiramazsan fitili iki katina cikar demisti hazirlikliydim.

Oyle iste, insan gorunce bir mutlu oluyor, ici nese doluyor. Simdi mesela gidip alisveris yapmamak icin zor duruyorum.
gözün aydın canım inşallah sağlıkla gelsinnn🥰❤️
Kızlaarr cinsiyet partisi falan yapmayı düşünüyor musunuzz
ben düşünmüyorum baby shower ve cinsiyet partisi beni hiç cezbetmiyor doktor odasında ufak bir sürpriz yeterli benim içinde🥰
Erkek olunca erken belli olur diyorlar belli olanların erkekmiymiş
benim arkadaşında kızmış çürüdü o teori çürüdü😬😂

Ben düşünmüyorum canım böyle organizasyon işlerini filan sevmiyorum 🤭
Ben belki bi ihtimal yapardım da vereceğim tepkiden korkuyorum o yüzden istemiyorum. Allah var gönlümden kız geçiyor kız değil de erkek olduğu çıkarsa ilk tepkim şaşkınlık ve sakinlik olabilir milletin içinde öyle mal gibi kalmak istemem😂 eşim öğrensin sindire sindire söylesin artık 😂😂😂

bunu ikeada bende görmüştüm eşimle evlenirken konuşmuştuk giyinme odasına alsak mı misafir için falan kalmıştı bak alsam dediğin mantıklı olurmuş ama ben küçük odaya dolap yaptırmıştım özel hep çocuk odası olarak düşündüğüm için ona göre renk ve tarz seçmiştim yine aynı yere 6 yaşına kadar yatabileceği bir beşik yatak yaptırıcam. anne yanıda hediye gelecek chicco dan ondan çok memnun kalmış arkadaşım alacaklara öneririm.
Eki Görüntüle 3106700

Kuzum arabamızın bagajı küçük olduğundan ocak ayınca beğendiğim cybex’ti ama artık onu alamam imkansız.
E bebekte joie chrome modeli bebek arabasını beğendim onu alıcaz atıyorum hemen fotosunu. Baya araştırdım içime en sinen bu oldu🙈
Eki Görüntüle 3106632 Eki Görüntüle 3106633
3 gün önce gittiğimde baktım bende bu model de vardı özellikleri güzel gerçekten ama benim gönlümde cybex talos s yatıyor onu bekliyorum biraz indirim olmasını. o olmazsa mamas&papas ın ocarrosuna bayılıyorum özellikleri çok iyi aynı tiplerde düşünenlere fikir olsun kızlar

Bu varyaaa aşırı aşırı mantikli bişey bende bundan alacaktim odadaki dolap rengine uymuyor iki rengide diye almamıştım 😐 ama kesinlikle cok mantikli

Aynen iyiki almışım dediklerimden cidden
Ben de baktım bu dediğine bana çok ince geldi taşıyamaz gibi sağlam değil sanki kocama beşik yatak falan almıyorum yatakta da bebeğimle yatacaz dedim😂 senin evde ekstra yatağın olduğu izin evet park yatak daha mantıklı ben sanırım şu ahşap olanlardan alırım ama mobilyacılardan bakıcam

HHahahahhahah 😂😂😂 Yaa tabii ihtiyaçlara göre değişiyor herşey🙈
bunu ikeada bende görmüştüm eşimle evlenirken konuşmuştuk giyinme odasına alsak mı misafir için falan kalmıştı bak alsam dediğin mantıklı olurmuş ama ben küçük odaya dolap yaptırmıştım özel hep çocuk odası olarak düşündüğüm için ona göre renk ve tarz seçmiştim yine aynı yere 6 yaşına kadar yatabileceği bir beşik yatak yaptırıcam. anne yanıda hediye gelecek chicco dan ondan çok memnun kalmış arkadaşım alacaklara öneririm.

Tabii öylesi daha mantıklı olur kuzu🙈 Yaa ne güzel hediye gelmesi böyle bişeyin 🥰
3 gün önce gittiğimde baktım bende bu model de vardı özellikleri güzel gerçekten ama benim gönlümde cybex talos s yatıyor onu bekliyorum biraz indirim olmasını. o olmazsa mamas&papas ın ocarrosuna bayılıyorum özellikleri çok iyi aynı tiplerde düşünenlere fikir olsun kızlar

Onlar ocak ayında çok ucuzdu ama şimdi o kadar para veremem açıkçası bebek arabasına 🙈 Bütçen uygunsa mis gibi kuzum 🥰

İkili testin vardı senin demi hadi bakalım canısı hayırlısıyla baksınlar bakalım 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Kızlar çok şükür ense kalınlığı burun kemiği filan normal çıktı kan verdim o da haftaya çıkacak, çıkınca tekrar gideceğim. Eli ayağı oynuyordu normalde 11+3 ultrasonda 12 çıktı cinsiyet de daha görünmüyor haftaya tekrar bakalım dedi

X