2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

valla bebişim ben büyük ihtimal yurtdışından alıcam teyzem gelicek eylüle doğru hollanda nın trendyol gibi bir sitesi var orada 3lü setler burdaki sadece bir bebek arabası parasına geliyor o şekilde halledebilirsem iyi bir marka almak istiyorum. sonra ikinci bebek olursa oda kullanır sonra da ikinci el satarım. bu işin ikinci el piyasası da çok iyi her şeyimizi güzel kullanalım satıp para kazanıp yine bebişlere harcarız

ay yerim ben onun elini ayağını yaaaa maşallah kuzumaa

Yaaaa ne guzel haberler verdin cnm çok şükür Rabbime çok şükür darisi bize nasip olsun ins sağlıklı olduklarini bilelim ins benimde pazartesi kontrolüm bakalım

Öyle bi imkanın varsa harika tabii o markalarla 3 cocuk büyütürsün

Ayy çok şükür eline ayagina kurban senin bak cinsiyetleri ogrenmemize cok yakiniz demekkiii

Kizlar merhaba bende doktordan geldim 5 gün önden gittiğini söyledi. Yine kalp atışlarını duyduk. 2 hafta sonra ikili test var dedi . Aranızda Fetal Dna yaptıracak varmi . İkili üçlü dörtlü testlerin yerine daha kesin sonuç veriyormuş. Fiyatı biraz pahalı ama siz ne düşünüyorsunuz?

Ayyy yerim ben onuuuu maşallah canım çok şükür çok şükür inşallah kan da temiz gelir

Yaaaa ne guzel haberler verdin cnm çok şükür Rabbime çok şükür darisi bize nasip olsun ins sağlıklı olduklarini bilelim ins benimde pazartesi kontrolüm bakalım
Aaaaaaaa benim de pazartesiiiiiiiii ikili test yapıcaz dememişti bana ama muhtemelen onu da yapıcaz sen de ben de hepimiz de hayırlı sağlıklı haberler alalım inşallah

Aaaaaaaa benim de pazartesiiiiiiiii ikili test yapıcaz dememişti bana ama muhtemelen onu da yapıcaz sen de ben de hepimiz de hayırlı sağlıklı haberler alalım inşallah
Amin canısı balısı cok heyecanlıyim cinsiyet ogrenmeyi daha beklemiyorum ama her gittigimde biraz daha büyümüş görmek cok heyacnlandiriyor beni yaaa

doktorum bana önerdi onu ama tüp bebekte o risk biraz daha düşük olduğu için ben yaptırmayı düşünmüyorum o harcamayı daha başka şeylere harcarım muhtemelen

Şubatta bi arkadaş 390 dolara yaptırmıştı sonuçları iki haftada gelmişti ve cinsiyeti de söylüyorlarmış 13.haftasında yaptırmıştı. Ben düşünmüyorum ya

Amin canısı balısı cok heyecanlıyim cinsiyet ogrenmeyi daha beklemiyorum ama her gittigimde biraz daha büyümüş görmek cok heyacnlandiriyor beni yaaa
Demi yaaa ben de çok heyecanlanıyorum cinsiyet için çok erken değil mi ya millet 15 16 haftalarda öğreniyordu

Ayy cok sukur harika bir haber kan testi de guzel cikar insallah darisi basimiza subat dogumlularin cinsiyetine az kalmis

Demi yaaa ben de çok heyecanlanıyorum cinsiyet için çok erken değil mi ya millet 15 16 haftalarda öğreniyordu
Bana hep üç buçuk dört aylikken belli olur diyorlardi tatlim o yuzden simdiden beklemiyorum öğrenmeyi, sağlıklı olsunlar da gerisi sonraya kalsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…