2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Ben daha çok sapsade sevdiğim için erkek kız isim farketmeksizin aldım🙈🙈

Ben cinsiyetçi çok değilim kuzum🙈 yani cinsiyet için çok beklememe gerek yok sadeliği seviyorum , sade renklerden hoşlanıyorum tek ton seviyorum🙈 çok istediğim bir modeldi o yüzden aldım onu, bidahaki ayda bebek arabasını alacağız , erken diye düşünmüyorum açıkçası ocak ayında beğendiğim bebek arabası 2.500’den 8.000’e çıkmış🙈 Ne kadar erken o kadar iyi
8000 mi vay arkadas bu kadar artis nedir böyle 🤷🏼‍♀️ eski döneme dönüp tavana asilan sallanan besik mi kurcaz napicaz boyle🤣🤣🤣

Ben zoferi kestim 3 gündür iyiydim sadece prilam kullanıyorm. Dun gece neredeyse uykuda 2 gbi aniden öğürme geldi kendimi tuvalette buldum cok kotuydu 🤦🏽‍♀️ama suan iyiyim yine
Bi iyi bi kötü geçecek muhtemelen, inşallah okul açılana kadar tam biter şu an evdeyim yine idare ediyorum da okula gidince nasıl olur bilemiyorum

Gunaydin kizlar, biraz gec olsa da:) Ben de kontrolden ciktim, her sey yolunda, 7+1 cikti olmasi gerektigi gibi. Ses dinletmediler ama pit pit gordum. Yarin kan, idrar testleri yapilacak sonra da sonuclarla bir daha degerlendirecegiz.
Tek sorunum haftada bir proluton vuruluyordum, sordum yaptirabilir miyim diye, yok falan dedi, neyse Turkiye'deki doktorum yaptiramazsan fitili iki katina cikar demisti hazirlikliydim.

Oyle iste, insan gorunce bir mutlu oluyor, ici nese doluyor. Simdi mesela gidip alisveris yapmamak icin zor duruyorum.

Gunaydin kizlar, biraz gec olsa da:) Ben de kontrolden ciktim, her sey yolunda, 7+1 cikti olmasi gerektigi gibi. Ses dinletmediler ama pit pit gordum. Yarin kan, idrar testleri yapilacak sonra da sonuclarla bir daha degerlendirecegiz.
Tek sorunum haftada bir proluton vuruluyordum, sordum yaptirabilir miyim diye, yok falan dedi, neyse Turkiye'deki doktorum yaptiramazsan fitili iki katina cikar demisti hazirlikliydim.

Oyle iste, insan gorunce bir mutlu oluyor, ici nese doluyor. Simdi mesela gidip alisveris yapmamak icin zor duruyorum.
Gözünaydin cnm Allah sağlıkla tamamına erdirsin ❤️❤️

Kızlaarr cinsiyet partisi falan yapmayı düşünüyor musunuzz
Ben nooo , sahsen sabırsız insanim bende eşimde dayanamaz beklemeye suan bile zor dayanıyoruz. Bide doktorumuzda ikimizin özel öğrenmesi daha cok hosuma gidiyor🌝 baby showrr cinsiyetpartisi cok sevmem. Gerci ben kına falanda yapmadm sevmiyorym galiba oyle seyleri😂😂😂

Super gozunaydin canim 🙏🏻🤗 saglikla ilerlesin insallah. Proluton neden vurmuyolar ki? Almanyada misin? Bence alabilirsin bi kac parca 🙈😂

Ben nooo , sahsen sabırsız insanim bende eşimde dayanamaz beklemeye suan bile zor dayanıyoruz. Bide doktorumuzda ikimizin özel öğrenmesi daha cok hosuma gidiyor🌝 baby showrr cinsiyetpartisi cok sevmem. Gerci ben kına falanda yapmadm sevmiyorym galiba oyle seyleri😂😂😂
Evet sevmiyorsun belli 🤣🤣🤣 aslinda bana kalsa bende bize ozel olmasini isterim ama günümüzde herkes yapınca cocugum ilerde bana sorarsa diye düşünerek yapmak istiyorum ... Baya da anlatim bozukluğu oldu cümle de ama siz beni anlarsınız kizlar 🤣🤣🤣

Ya işte ben de öyle, ama çevremdekiler kuzenlerim falan cinsiyet partisi yapalım şöyle yapalım falan diyor, ben de dayanamam yani ilk annesi öğrensin hem 😂

Evet sevmiyorsun belli 🤣🤣🤣 aslinda bana kalsa bende bize ozel olmasini isterim ama günümüzde herkes yapınca cocugum ilerde bana sorarsa diye düşünerek yapmak istiyorum ... Baya da anlatim bozukluğu oldu cümle de ama siz beni anlarsınız kizlar 🤣🤣🤣
Bizim çocuğumuz da bize benzerse iyi ki yapmamissiniz diyecektir 😂😂😂 bana kalsa düğünde yapmazdimda o kadar yıldan sonra gelinligimi giyip sevdigimi aldim hahahay diye gobek atmam lazimdi😂

Ya işte ben de öyle, ama çevremdekiler kuzenlerim falan cinsiyet partisi yapalım şöyle yapalım falan diyor, ben de dayanamam yani ilk annesi öğrensin hem 😂
Xaten o is nasil oluyor ki anneye babaya sürpriz oluyor.. once anne baba öğrenir yani nasil organize oluyor bu is ben hic anlamiyorum

X