2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Ben daha bi çöp bile almadım Bebek arabasını ablam verecek yeğenim büyüdü bize kaldı, puseti de görümcem verecek bi onlar tamam
Valla benimde hiç bir şey yok kızlar aldım felan diyince sıkıntı bende mi dedim bizimde puset ve zıpzıp beşik yeğenlerimden kalacak gerisi hep alınacak ama daha tık yok
Valla Adana'da çok sıcak canm nefes zor alıyoruz bende Eylül Ekim sonrası düşünüyorum hem cinsiyet belli olur hemde hava serinler bide internettende alırız hayırla gelsinler inşallah amin

Hemde nasıl yüreğim GÜM güm . bizim iş yerinde Suriyeli tercümanlar var iki tane elini karnına koyduğunda tık tık atan şey varsa o bebişin nabzı dediler yaa bn onu kalbim heyecandan orda atıyo demişti

dün bi arkadaşım bendeydi oda 11+4 te öğrenmiş. benim cuma kontrolüm var tam 11+4 oluyor sorucam bakalım kısmet
düşüncesi bile mest ediyor odayı kurarken düşüncenize kendinizi
Ben daha bi çöp bile almadım Bebek arabasını ablam verecek yeğenim büyüdü bize kaldı, puseti de görümcem verecek bi onlar tamam
canımcım bi 10.000 tl kardasın
ah Adanam ah benide yaktı valla bu sene her anlamda

Hemde nasıl yüreğim GÜM güm . bizim iş yerinde Suriyeli tercümanlar var iki tane elini karnına koyduğunda tık tık atan şey varsa o bebişin nabzı dediler yaa bn onu kalbim heyecandan orda atıyo demişti
ah kıyamam yaaa bunlar güzel heyecanlar rabbim kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah

Canım benide ekle. Yaş 37 ikiz ama net değil, 2 hafta sonra kalp atışına gittiğimde öğreneceğim. Tamini doğum 30 mart

Valla bu hafta daha sıcak oldu iyice tam tanıyoruz

Ayy kendimden tiksindim igneye iyne mi yazmışım konudan bagimsiz bunu belirtmem lazimdi Allah'ım tez zamanda saglikla birakmamizi nasip etsin arkadaşım kolay seyler yasamiyoruz ama dimdik ayaktayoz
Ay az önce okudum, lidyadan böyle birşey beklemezdim, nasıl oldu bu diyordum kendi kedime

Ay sabab sabah içim açıldı kızlar hem enerjik hem tatli konular geçince kime yazdim kaçırdım da ama olsun harikasniz ya

Ben de zofer içtiğim gün biraz daha iyiyim diğer günler kabus gibi doktorum çok mecbur kalmadıkça kullanma dedi bakalım ne zamana kadar böyle olacak
Ben sadece prilam kullanıyorum o bile yetiyor malesf bu kutu bitince bi bırakıcam bakalım neler olacak ilaçta çok iyi değil

Ben sadece prilam kullanıyorum o bile yetiyor malesf bu kutu bitince bi bırakıcam bakalım neler olacak ilaçta çok iyi değil
Ben 1 kutu prilam kullandım başta iyiydi sonlara doğru o da etki etmedi, serum aldım bitince yine başa döndü, inşallah kısa sürede atlatırız

Ben 1 kutu prilam kullandım başta iyiydi sonlara doğru o da etki etmedi, serum aldım bitince yine başa döndü, inşallah kısa sürede atlatırız
İnşallah canm bende günde iki prilam kullanıyorum cumada serum taktırmıştım prilama rağmen bulantılar oluyor ama ilaçlada nereye kadar diyorum inşallah canm Allah yardımcımız olsun

Ben zoferi kestim 3 gündür iyiydim sadece prilam kullanıyorm. Dun gece neredeyse uykuda 2 gbi aniden öğürme geldi kendimi tuvalette buldum cok kotuydu ama suan iyiyim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…