Valla benimde hiç bir şey yok kızlar aldım felan diyince sıkıntı bende mi dedimBen daha bi çöp bile almadımBebek arabasını ablam verecek yeğenim büyüdü bize kaldı, puseti de görümcem verecek bi onlar tamam
Valla Adana'da çok sıcak canm nefes zor alıyoruzBurda dışarı çıkmak imkansıza yakın çok sıcak hava o yüzden eylül ekim gibi çıkıp alışveriş yapmayı düşünüyorum, zaten bazı şeyleri de internetten alacağım bakalım sağlıklı olsunlar da hallolur bi şekilde
Ayy en guzeli buymus yaaa keske ablaaaaam olsaaaBen daha bi çöp bile almadımBebek arabasını ablam verecek yeğenim büyüdü bize kaldı, puseti de görümcem verecek bi onlar tamam
Hemde nasıl yüreğim GÜM güm . bizim iş yerinde Suriyeli tercümanlar var iki tane elini karnına koyduğunda tık tık atan şey varsa o bebişin nabzı dediler yaa bn onu kalbim heyecandan orda atıyo demiştiGünaydın canım, bende ufak tefek alıyorum müslinler falan aldım bana da çok hediye geldi bu ara kıyafetten ziyade bende büyük işleri hallederim ağustos sonuna doğru diyorum önceliğim arabası. bende tamamen sadeci olduğum için cinsiyeti pek farketmeyecek gri beyaz toprak tonları favorimdir o tarz şeyleri tercih ederim genelde bebeğime de öyle yapıcam ama beşik için fiyat falan sorduk odaya özel yaptırıcaz diye. indirimleri takip ediyorum ama indirimde bulduysan iyi yapmışsın bence alıp aklında kalmasın
evden çalışıyorum bilgisayar başında geçiyor günüm kuzu sen nasılsın napıyosun heyecan dorukta mı
dün bi arkadaşım bendeydi oda 11+4 te öğrenmiş. benim cuma kontrolüm var tam 11+4 oluyor sorucam bakalım kısmetİsimli yaptırmak tabi ayri o zmaan beklemek lazimya bazi kıyafetler var evet beğeniyorum ama onlar mesela cinsiyete göre yani onlari bende muhtemelen belli olunca alirim.
Bu arada hamileligini birlikre ogrendigimiz benden bir hafta ya da 10 gün büyük olan arkdsm cinsiyeti öğrenmis cok erken değil mi ya
düşüncesi bile mest ediyor odayı kurarken düşüncenize kendiniziKesinlikle böyle düşünüyorum bende normalde birikim yapacaktık ama zam üstüne zam olunca para değerini kaybedecek bari alalımoy yerim onun hastane çıkışını
Ah evet arabaya karar verememiştim ama artık karar verdim bidahaki ay onu alıcaz inşallah bakalım. Biz daha çok kişiye söylemediğimiz için hediye gelmedi minnoşumamüslinler favoriiim hepsi birbirinden güzel gerçekten bende aldım 2 tane dayanamayıp Oyy onun özel odasını yerim minnoşşş
canımcım bi 10.000 tl kardasınBen daha bi çöp bile almadımBebek arabasını ablam verecek yeğenim büyüdü bize kaldı, puseti de görümcem verecek bi onlar tamam
ah Adanam ah benide yaktı valla bu sene her anlamdaValla benimde hiç bir şey yok kızlar aldım felan diyince sıkıntı bende mi dedimbizimde puset ve zıpzıp beşik yeğenlerimden kalacak gerisi hep alınacak ama daha tık yok
Valla Adana'da çok sıcak canm nefes zor alıyoruzbende Eylül Ekim sonrası düşünüyorum hem cinsiyet belli olur hemde hava serinler bide internettende alırız hayırla gelsinler inşallah amin
ah kıyamam yaaa bunlar güzel heyecanlar rabbim kucağımıza da almayı nasip etsin inşallahHemde nasıl yüreğim GÜM güm . bizim iş yerinde Suriyeli tercümanlar var iki tane elini karnına koyduğunda tık tık atan şey varsa o bebişin nabzı dediler yaa bn onu kalbim heyecandan orda atıyo demişti
Aynen ne gelse kâr tabicanımcım bi 10.000 tl kardasın
eklendiCanım benide ekle. Yaş 37 ikiz ama net değil,2 hafta sonra kalp atışına gittiğimde öğreneceğim. Tamini doğum 30 mart
Valla bu hafta daha sıcak oldu iyice tam tanıyoruzdün bi arkadaşım bendeydi oda 11+4 te öğrenmiş. benim cuma kontrolüm var tam 11+4 oluyor sorucam bakalım kısmet
düşüncesi bile mest ediyor odayı kurarken düşüncenize kendinizi
canımcım bi 10.000 tl kardasın
ah Adanam ah benide yaktı valla bu sene her anlamda
ay Allah yardımcınız olsun vallaValla bu hafta daha sıcak oldu iyice tam tanıyoruz
Amin can içimah kıyamam yaaa bunlar güzel heyecanlar rabbim kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah
Sagol canm bide hormonlar değişiyor inan ki öldüm gittim kolumu kıpırdatmaya mecalim yokay Allah yardımcınız olsun valla
Ay az önce okudum, lidyadan böyle birşey beklemezdim, nasıl oldu bu diyordum kendi kedimeAyy kendimden tiksindim igneye iyne mi yazmışımkonudan bagimsiz bunu belirtmem lazimdi Allah'ım tez zamanda saglikla birakmamizi nasip etsin arkadaşım kolay seyler yasamiyoruz ama dimdik ayaktayoz
Ben de zofer içtiğim gün biraz daha iyiyim diğer günler kabus gibiSagol canm bide hormonlar değişiyor inan ki öldüm gittim kolumu kıpırdatmaya mecalim yok
AHAHAHAHAHHAHAHA O GERİDE KALMIŞTI NEDEN HATIRLATTIN Kİ SİMDİAy az önce okudum, lidyadan böyle birşey beklemezdim, nasıl oldu bu diyordum kendi kedime
Ben sadece prilam kullanıyorum o bile yetiyor malesfBen de zofer içtiğim gün biraz daha iyiyim diğer günler kabus gibidoktorum çok mecbur kalmadıkça kullanma dedi bakalım ne zamana kadar böyle olacak
Ben 1 kutu prilam kullandım başta iyiydi sonlara doğru o da etki etmedi, serum aldım bitince yine başa döndü, inşallah kısa sürede atlatırızBen sadece prilam kullanıyorum o bile yetiyor malesfbu kutu bitince bi bırakıcam bakalım neler olacak ilaçta çok iyi değil
İnşallah canm bende günde iki prilam kullanıyorum cumada serum taktırmıştım prilama rağmen bulantılar oluyor ama ilaçlada nereye kadar diyorumBen 1 kutu prilam kullandım başta iyiydi sonlara doğru o da etki etmedi, serum aldım bitince yine başa döndü, inşallah kısa sürede atlatırız
Ben zoferi kestim 3 gündür iyiydim sadece prilam kullanıyorm. Dun gece neredeyse uykuda 2 gbi aniden öğürme geldi kendimi tuvalette buldum cok kotuyduBen 1 kutu prilam kullandım başta iyiydi sonlara doğru o da etki etmedi, serum aldım bitince yine başa döndü, inşallah kısa sürede atlatırız