2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Evet benimde cok hosuma gidiyor onlar beyaz ahsap oluyor kimisi cok hos da 4 ay sonra napcan mesala onu

Benim çocuk odasında misafir gelince yatırmak için ikeadan bu yataktan almıştım. Bebek büyüyünce kenarlarına korkuluk alıp bunu kullanırım direk o yuzden sadece park yatak almayı düşünüyorum

Aaaa evet bende cok beginirim bu modeli ve mantikli olur yaparsan

Heee o da olabilir doğru benim de erkek karnına benziyor çok küçük şimdiden ne zaman sünnet ettiriliri araştırıyorum
Gorumcemin oglunda yassi bir karnı vardi kiz dediler oglu oldu ikinciye sivri bir karnı oldu erkek dediler kiz oldu ve bir teori daha çürüdü

Bu varyaaa aşırı aşırı mantikli bişey bende bundan alacaktim odadaki dolap rengine uymuyor iki rengide diye almamıştım ama kesinlikle cok mantikli

Ben de baktım bu dediğine bana çok ince geldi taşıyamaz gibi sağlam değil sanki kocama beşik yatak falan almıyorum yatakta da bebeğimle yatacaz dedim senin evde ekstra yatağın olduğu izin evet park yatak daha mantıklı ben sanırım şu ahşap olanlardan alırım ama mobilyacılardan bakıcam

gözün aydın canım inşallah sağlıkla gelsinnn
Kızlaarr cinsiyet partisi falan yapmayı düşünüyor musunuzz
ben düşünmüyorum baby shower ve cinsiyet partisi beni hiç cezbetmiyor doktor odasında ufak bir sürpriz yeterli benim içinde
Erkek olunca erken belli olur diyorlar belli olanların erkekmiymiş
benim arkadaşında kızmış çürüdü o teori çürüdü

Ben düşünmüyorum canım böyle organizasyon işlerini filan sevmiyorum
Ben belki bi ihtimal yapardım da vereceğim tepkiden korkuyorum o yüzden istemiyorum. Allah var gönlümden kız geçiyor kız değil de erkek olduğu çıkarsa ilk tepkim şaşkınlık ve sakinlik olabilir milletin içinde öyle mal gibi kalmak istemem eşim öğrensin sindire sindire söylesin artık

bunu ikeada bende görmüştüm eşimle evlenirken konuşmuştuk giyinme odasına alsak mı misafir için falan kalmıştı bak alsam dediğin mantıklı olurmuş ama ben küçük odaya dolap yaptırmıştım özel hep çocuk odası olarak düşündüğüm için ona göre renk ve tarz seçmiştim yine aynı yere 6 yaşına kadar yatabileceği bir beşik yatak yaptırıcam. anne yanıda hediye gelecek chicco dan ondan çok memnun kalmış arkadaşım alacaklara öneririm.

3 gün önce gittiğimde baktım bende bu model de vardı özellikleri güzel gerçekten ama benim gönlümde cybex talos s yatıyor onu bekliyorum biraz indirim olmasını. o olmazsa mamas&papas ın ocarrosuna bayılıyorum özellikleri çok iyi aynı tiplerde düşünenlere fikir olsun kızlar

Bu varyaaa aşırı aşırı mantikli bişey bende bundan alacaktim odadaki dolap rengine uymuyor iki rengide diye almamıştım ama kesinlikle cok mantikli

Aynen iyiki almışım dediklerimden cidden

HHahahahhahah Yaa tabii ihtiyaçlara göre değişiyor herşey

Tabii öylesi daha mantıklı olur kuzu Yaa ne güzel hediye gelmesi böyle bişeyin

Onlar ocak ayında çok ucuzdu ama şimdi o kadar para veremem açıkçası bebek arabasına Bütçen uygunsa mis gibi kuzum

İkili testin vardı senin demi hadi bakalım canısı hayırlısıyla baksınlar bakalım

Kızlar çok şükür ense kalınlığı burun kemiği filan normal çıktı kan verdim o da haftaya çıkacak, çıkınca tekrar gideceğim. Eli ayağı oynuyordu normalde 11+3 ultrasonda 12 çıktı cinsiyet de daha görünmüyor haftaya tekrar bakalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…