- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 39
Evet benimde cok hosuma gidiyor onlar beyaz ahsap oluyor kimisi cok hos da 4 ay sonra napcan mesala onuBen almayı düşünmüyorum canısı beşik. Zaten park yatak anne yanı olarak kullanabiliyor, yatağa bağlanıyor yani.
Aslında ahşap küçük beşikler çok hoşuma gidiyor ama çok pahalılar 3-4 ay yatabiliyorlarmış onun içinde de. İkinci el baktım onlar bile 700-1000 tl arası
Evet benimde cok hosuma gidiyor onlar beyaz ahsap oluyor kimisi cok hos da 4 ay sonra napcan mesala onu
Ya rüyalar tersine çıkarmış seninki kiz o zaman canimHahahahahahaha aslaa tutturamiyoz ama bu ara aklimda tek cinsiyet var gecen gece ruyamda erkek bebikim vard
Aaaa evet bende cok beginirim bu modeli ve mantikli olur yaparsanBenim çocuk odasında misafir gelince yatırmak için ikeadan bu yataktan almıştım. Bebek büyüyünce kenarlarına korkuluk alıp bunu kullanırım direk o yuzden sadece park yatak almayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 3106700
Gorumcemin oglunda yassi bir karnı vardi kiz dediler oglu oldu ikinciye sivri bir karnı oldu erkek dediler kiz oldu ve bir teori daha çürüdüHeee o da olabilir doğru benim de erkek karnına benziyor çok küçükşimdiden ne zaman sünnet ettiriliri araştırıyorum
En iyisi karı koca başbaşa yapmak öyle görünüyor, mekana vereceğim parayı da bebek arabasına kararımYani bir de mekan falan da ayarlamak lazim evin içinde o kadar insan her yer pislik icinde kalacak ... Ay masumlar apartmanı safiye gibi konustum
Evet en dogrusu bu cocugun rizkini dagitmanin anlami yok saga solaEn iyisi karı koca başbaşa yapmak öyle görünüyor, mekana vereceğim parayı da bebek arabasına kararım
Ben düşünmüyorum canım böyle organizasyon işlerini filan sevmiyorumKızlaarr cinsiyet partisi falan yapmayı düşünüyor musunuzz
Yani cok mantikli seylerYa evet park yatakla işin bitince topla kaldır sakla mis gibi çok yer kaplamıyor.
İkili testin vardı senin demi hadi bakalım canısı hayırlısıyla baksınlar bakalımHastaneye geldim sıra bekliyorum canlar çok heyecanlı
Bu varyaaa aşırı aşırı mantikli bişey bende bundan alacaktim odadaki dolap rengine uymuyor iki rengide diye almamıştımBenim çocuk odasında misafir gelince yatırmak için ikeadan bu yataktan almıştım. Bebek büyüyünce kenarlarına korkuluk alıp bunu kullanırım direk o yuzden sadece park yatak almayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 3106700
Ben de baktım bu dediğine bana çok ince geldi taşıyamaz gibi sağlam değil sanki kocama beşik yatak falan almıyorum yatakta da bebeğimle yatacaz dedimBizde bidahaki ay alacağız, beşik olarakta park yatak önerdi tüm anneleryoykonun park yatağını almayı düşünüyorum. Bebek Kalkmaya başladığında aşağı indiriyosun düşme tehlikesinin önüne geçiliyor falan.
Bebek arabası olarak gerçekten içime en çok sinem bu oldu gerek tipi, gerek hafifliği, çift yönlü olması , tekerleklerinin pürüzlü yollarda gidebiliyor olması falan filan derkeen ve fiyatın diğerlerine göre daha uygun olmasıı bunda karar kılmamıza sebep oldu
gözün aydın canım inşallah sağlıkla gelsinnnGunaydin kizlar, biraz gec olsa da:) Ben de kontrolden ciktim, her sey yolunda, 7+1 cikti olmasi gerektigi gibi. Ses dinletmediler ama pit pit gordum. Yarin kan, idrar testleri yapilacak sonra da sonuclarla bir daha degerlendirecegiz.
Tek sorunum haftada bir proluton vuruluyordum, sordum yaptirabilir miyim diye, yok falan dedi, neyse Turkiye'deki doktorum yaptiramazsan fitili iki katina cikar demisti hazirlikliydim.
Oyle iste, insan gorunce bir mutlu oluyor, ici nese doluyor. Simdi mesela gidip alisveris yapmamak icin zor duruyorum.
ben düşünmüyorum baby shower ve cinsiyet partisi beni hiç cezbetmiyor doktor odasında ufak bir sürpriz yeterli benim içindeKızlaarr cinsiyet partisi falan yapmayı düşünüyor musunuzz
benim arkadaşında kızmış çürüdü o teori çürüdüErkek olunca erken belli olur diyorlar belli olanların erkekmiymiş
Ben belki bi ihtimal yapardım da vereceğim tepkiden korkuyorum o yüzden istemiyorum. Allah var gönlümden kız geçiyor kız değil de erkek olduğu çıkarsa ilk tepkim şaşkınlık ve sakinlik olabilir milletin içinde öyle mal gibi kalmak istememBen düşünmüyorum canım böyle organizasyon işlerini filan sevmiyorum
Benim çocuk odasında misafir gelince yatırmak için ikeadan bu yataktan almıştım. Bebek büyüyünce kenarlarına korkuluk alıp bunu kullanırım direk o yuzden sadece park yatak almayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 3106700
3 gün önce gittiğimde baktım bende bu model de vardı özellikleri güzel gerçekten ama benim gönlümde cybex talos s yatıyor onu bekliyorum biraz indirim olmasını. o olmazsa mamas&papas ın ocarrosuna bayılıyorum özellikleri çok iyi aynı tiplerde düşünenlere fikir olsun kızlarKuzum arabamızın bagajı küçük olduğundan ocak ayınca beğendiğim cybex’ti ama artık onu alamam imkansız.
E bebekte joie chrome modeli bebek arabasını beğendim onu alıcaz atıyorum hemen fotosunu. Baya araştırdım içime en sinen bu oldu
Eki Görüntüle 3106632 Eki Görüntüle 3106633
Bu varyaaa aşırı aşırı mantikli bişey bende bundan alacaktim odadaki dolap rengine uymuyor iki rengide diye almamıştımama kesinlikle cok mantikli
Ben de baktım bu dediğine bana çok ince geldi taşıyamaz gibi sağlam değil sanki kocama beşik yatak falan almıyorum yatakta da bebeğimle yatacaz dedimsenin evde ekstra yatağın olduğu izin evet park yatak daha mantıklı ben sanırım şu ahşap olanlardan alırım ama mobilyacılardan bakıcam
bunu ikeada bende görmüştüm eşimle evlenirken konuşmuştuk giyinme odasına alsak mı misafir için falan kalmıştı bak alsam dediğin mantıklı olurmuş ama ben küçük odaya dolap yaptırmıştım özel hep çocuk odası olarak düşündüğüm için ona göre renk ve tarz seçmiştim yine aynı yere 6 yaşına kadar yatabileceği bir beşik yatak yaptırıcam. anne yanıda hediye gelecek chicco dan ondan çok memnun kalmış arkadaşım alacaklara öneririm.
3 gün önce gittiğimde baktım bende bu model de vardı özellikleri güzel gerçekten ama benim gönlümde cybex talos s yatıyor onu bekliyorum biraz indirim olmasını. o olmazsa mamas&papas ın ocarrosuna bayılıyorum özellikleri çok iyi aynı tiplerde düşünenlere fikir olsun kızlar
İkili testin vardı senin demi hadi bakalım canısı hayırlısıyla baksınlar bakalım