2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Hadi benimkini yorumlayalim duymustum bunu ama ben anlayamiyorym
yorumlayamam ama ben bunu yerim yeriiiimmmmm

kızlar ya bende de aynı durum kahve hastası ben asla içemiyorum. çaysız yaşayamam derdim onu içsem içerim ama analık hissinden 2 tane oralet gibi içiyorum. kokulara hassasiyetim var ama delicesine değil. bende bu ara sol kasık batması oluyor büyüyorlar ondan mıdır acaba sizde oluyor mu?

Offff işte benim hayalim tam da bu missss
Ayy bende yatip kalkip bunu hayal ediyorum tabi bu hayalin icinde yine raporluyum hamilelgimi icime sine sine yaşıyorum
Kışın bizi eve tıkacak minnoşlar yaza doğru bol bol gezeriz artık
Yaza onlarda biraz dünyaya alışmış olacak ohhh mis gibi
Ben de herseyin sirasiyla yasanmasini istiyorum, hicbir anı kacirmak istemiyorum cok bekledik doya doya sindire sindire yaşayalım
Bütün hamileligimi evde bebisimle geçirmek istiyorum ya
Aaaa bende hep kis hamileligini istemisimdir kışı cok severim ve kışın dogurul yaza kadar toplayip kendimizi yazın bol bol gezmek
Ben kışın sonbaharin o evde battaniye altinda film izleme moduna bayilirim normalde buna sarap ve mum eslik ederdi ama simdilik bunu cikartiyoruz

Offf benimde oluyor içten boyle batma gibi arada kasık ağrısı ben içimin büyüdüğüne yorumluyorum bunu

Evet ondan cnm ben son gittigimde sormuştum gayet normal rahim büyürken olur dedi

Allahım sen yaşatmayacağını hayal ettirmezsin hepimiz sağ Salim bu günleri görelim inşallah sabrettik çok bekledik
hahhaaa aynen raporlu olmak şart

Bak işte bu da çok iyi zaten küçücükken gezemem ben yaz geldiğinde de tam birlikte takılmalık olmuş olacaklar

Arkadaşım var benim kızı şubat doğumlu kalınabilecek en güzel ayda hamile kaldın diyor Gerçekten güzel bir döneme denk geldik

Oyy seneye bu zamanlar gezicez bebiklerle
Aynen isedigim de bu zaten

İnşallah hayalini kurduklarımızı bir bir yaşayalım mucizem

Bu arada ben 10. Haftada progesten dex ve lutinus u bıraktım.
12. Haftada folik asiti bırak dedi.
Oksapar devam doğuma kadar zaten
Başka kullandığım ilaç yoktu benim.
12. Haftada da sanırım demir ilacı başlatıyorlar yanılmıyorsam eğer

İnşallah hayalini kurduklarımızı bir bir yaşayalım mucizem
Amin. Kuzummmm
Sanırım biz kanama falan geçirdik diye hala devam ediyoruz ama folik asit bitince yine al dedi doktor ayrica b12 de devam dedi 12 haftada d vitimaninr baslariz dedi ama demir sıkıntım yoktu hic benim bundan sonra test yaparsa ona gire karar verir herhalde galiba sanirsam zannimca

bende de 12. hafta folik asiti bırakıcaksın dedi. estrofem dün bitti sadce progestan devam kanamam olduğu için. ben birde troid ilacı kullanıyorum biraz yüksek çıktığı için hamilelik boyunca devam dedi. demir bende yok gibi bişe bana da 12. hafta başlarız vitaminlere dedi. bende geç mi acaba diye geçti içimden ama demekki öyle oluyormuş

Folikasit ben devam edicekmisim bana birak demedi hatta başlangıç olanı kullanıyorum sonra ileriki dönemlerde kullanilan 2 numaralı var onu kullanicam foto da atayim size siz hangi markaları kullaniyorsunuz canlar

Eklentiler

• 16593452095293548118877806707636.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 27
  • 1659345230047986640826924452686.jpg
    133,9 KB · Görüntüleme: 29
Bende artik estrofem ve lutinusa gerek yok hersey sağlıklı demelerini cok isterdim ama 12 hafta dolunca bitecek kismetse cnm direnin kizlar az kaldi
Ben bide su mide bulantısı ilaclarni icmemek istiyorym artik normalde nasilim merak ediyorum bulantim olacak mi diye. Bide esim zoferi 4mg yerine 8 almis yanlislikla iki gun ictim ama tedirginim bugun onu icmicem prilam icicem sadece bakalom etki edecek mi. Bebeğe zarar verecek diye korkuyorum ya

Heyecanla bekledigim haftalar cinsiyetten sonra bebisin hareketlerini hissetmek var sıralamamda oda 19-20 de basliyormus galiba gelsin saglikla o haftalar
20. Haftada sesleri de duyacak, artık başlarını şişiririz anlata anlata birşeyler :)
hiç anlamadım desem zaten ultrasondanda hiç bir şey anlamıyorum görmüyorum, üzüldüm şimdi
Ay çok güzelmiş sahsen burda sadece gösteriş amaçlı yapılıyor bana cok gereksiz gelir... Ama cinsiyet partilerine çok özeniyorum
ya ben de cinsiyet partisi çok istiyorum. Bakalım kısmet olur inşallah. Ama kendimde orda öğrenmek istiyorum :) doktor kapali zarfa yazsin koysun :)
hahaaaa bende de aynindan var. sasirt beni de, ben hep oyle diyorum, daha becerip sasirtamadi ama umutluyum

Muhtemelen gunlerdir sıkıyorum her sabah agriyla uyaniyorum cenemi açamıyorum bira artmaya basladi korkutuyot beni
Ah lidyacim bende deli gibi dis sıkarım. Transfer öncesi çeneye maseter botox yaptıracaktım hamilelik emzirme en az 1.5 yıl hiç birşey yapamam daha da kötüleşmeden halledeyim dedim ama dişçimle zamanları tutturamadık. Çok büyük sıkıntı Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…