İnşallah dediğin gibi olur da 4. ayımıza daha dinç sağlıklı gireriz midemin bulanıp bulanıp kusmamasından bıktım ben de bir kaç defa kusunca rahatladım çünküDurumlar nasıl bn son bi hafta çok perişan oldum işe bile gidemedim . bu hafta işe başladım sabırsızlıkla ilk trimester i geçmek istiyorum
Maşallah de kuzum maşallahBen iyiyim ya cok sukur , Allah yardımcınız olsun cnm cocuklugumdan beri mide bulantisi ve kusmaktan cok korkarim beno yüzden Allah yüzüme bakti yani
Ay evet kendime 41.5 kere maşallahMaşallah de kuzum maşallah
Ben de öyle çok kusan biri değilimdir adet sancılarımda Bile arada bi kusmuşumdur. Dediğin gibi aslında vücudumuz neye alışıksa neye meyilliyse biraz da öyle oluyor. Her şeye midem bulanırdı benim aha bin katını yaşıyorumBen iyiyim ya cok sukur , Allah yardımcınız olsun cnm cocuklugumdan beri mide bulantisi ve kusmaktan cok korkarim beno yüzden Allah yüzüme bakti yani
Bizler ne hallere geldik kusmaktan bi sıkıntısı olmadan gebeliğini sağlıkla geçirenlere gerçekten 41.5 kere maşallahAy evet kendime 41.5 kere maşallah
Biz düğünde yapmıştık bunu valla cokta iyi olmuştu ihtiyaç listemizi hazirlamistik soran es dostlara söylemiştik herkes ihtiyacimiz olan bir hediye almıştı boyle evde gereksiz esya ihtiyacımız olmayan kullanilmayan bir hediye olmamistiBence de çekinmeden aile yakınlarına eksikler söylemeli. Biz tabii yurtdışında olunca getirebileceklerin de bi sınırı oluyorama burada en sevdiğim şey baby shower. Türkiyede pek doğru şekilde yapıldığını görmedim henüz ama bi ara uzun uzun anlatabilirim adetlerini falan. En güzel kısmı anne-baba internetten meşhur bebek sitelerinden yahut amazon gibi sitelerden ihtiyaç listesi oluşturuyor. Baby showera gelenler de gelmeden yahut bebek ziyaretine gelenler orada ihtiyaçları alıyor. Hatta bebek arabası puset gibi daha pahalı ürünleri ortaklaşa da alabiliyorlar oradan görüp. Şahsen benim için düğünlerde bebek ziyaretinde hep kurtarıcı oldu bu listeler kime ne lazımsa onu almıştım ne alıcam derdine de son
Hadi benimkini yorumlayalim duymustum bunu ama ben anlayamiyorymKızlar internette Ramzi teori diye bişey var bebeğin ultrason şekline göre cinsiyet belirleniyor. Buna göre cinsiyet erkek gözüküyor gibi benim. Eğlence olur sizinki sizce kız mı erkek mi ultrason fotosuna göre. Dr. Ramzi çok iddialı binlerce hastada denedim yanılma payı az diyor ama bilim dünyasından makalesini yayınlayan hiç dergi çıkmadı
Çok sanslısın bacım masallahBen iyiyim ya cok sukur , Allah yardımcınız olsun cnm cocuklugumdan beri mide bulantisi ve kusmaktan cok korkarim beno yüzden Allah yüzüme bakti yani
Galiba oyleBen de öyle çok kusan biri değilimdir adet sancılarımda Bile arada bi kusmuşumdur. Dediğin gibi aslında vücudumuz neye alışıksa neye meyilliyse biraz da öyle oluyor. Her şeye midem bulanırdı benim aha bin katını yaşıyorumnapalım çekilen çile kutsal
Günaydın kızlar herkesin keyfi yerindedir inşallah
Kızlar günaydın cevap vermiş hemşire. Proluton 16. Haftaya dek devam demiş diğer ilaçları kesmiş enox ve coraspin i kendi takip eden doktorun karwr verecek demiş. İlk sorduğum zmqn ilaçları 12 hafta kes demişti iyi ki sormuşum
Günaydıııın çok şükür daha da güzel günler görelim inşallah
Günaydın kızlar bugün içimde bi huzursuzlukla uyandım moralim bozuk hiç belirti olmaması çok kötü bi durumbebeğimin durumu nasıl bilemiyorum
Gunaydinlar kizlarrGünaydın kızçeler
Tek duam valaİnşallah dediğin gibi olur da 4. ayımıza daha dinç sağlıklı gireriz midemin bulanıp bulanıp kusmamasından bıktım ben de bir kaç defa kusunca rahatladım çünkükusmak iyidir iyi
Oy kuzum uykuda sıktın mıGunaydinlar kizlarrbende biraz cene agrisiyla uyandim azicik mutsuzum
Azelyam gel git yaşıyom resmen grubu takip ediyom yazmaya üşeniyom resmen
Bir ara ben boyleydim okuyordum yazamiyordum o gunleri hatiraldimBende bu hafta aynı durumdayım kuzum Rabb'im yardımcımız olsun inşallah
Muhtemelen gunlerdir sıkıyorum her sabah agriyla uyaniyorum cenemi açamıyorumOy kuzum uykuda sıktın mı
Neyseki geçecek o zaman balımBir ara ben boyleydim okuyordum yazamiyordum o gunleri hatiraldim
Şuan ben o durumdayım hep yazan ben şimdi biraz okuyup çıkıyorumBir ara ben boyleydim okuyordum yazamiyordum o gunleri hatiraldim
Doktora danış bu konuyuMuhtemelen gunlerdir sıkıyorum her sabah agriyla uyaniyorum cenemi açamıyorumbira artmaya basladi korkutuyot beni
Cok iyi anliyorumŞuan ben o durumdayım hep yazan ben şimdi biraz okuyup çıkıyorumbazen okumaya mecalim olmuyor
Haftaya kontrole gittgimde baktiricam gecmesseDoktora danış bu konuyu