2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Durumlar nasıl bn son bi hafta çok perişan oldum işe bile gidemedim . bu hafta işe başladım sabırsızlıkla ilk trimester i geçmek istiyorum
İnşallah dediğin gibi olur da 4. ayımıza daha dinç sağlıklı gireriz midemin bulanıp bulanıp kusmamasından bıktım ben de bir kaç defa kusunca rahatladım çünkü kusmak iyidir iyi

Ben iyiyim ya cok sukur , Allah yardımcınız olsun cnm cocuklugumdan beri mide bulantisi ve kusmaktan cok korkarim ben o yüzden Allah yüzüme bakti yani
Ben de öyle çok kusan biri değilimdir adet sancılarımda Bile arada bi kusmuşumdur. Dediğin gibi aslında vücudumuz neye alışıksa neye meyilliyse biraz da öyle oluyor. Her şeye midem bulanırdı benim aha bin katını yaşıyorum napalım çekilen çile kutsal

Biz düğünde yapmıştık bunu valla cokta iyi olmuştu ihtiyaç listemizi hazirlamistik soran es dostlara söylemiştik herkes ihtiyacimiz olan bir hediye almıştı boyle evde gereksiz esya ihtiyacımız olmayan kullanilmayan bir hediye olmamisti baby showr mantığını (yurtdisini bilmiyorum o hariç yorum yapayim) tr sartlarinda malesef sevmiyorum ve yapmayi düşünmüyorum ama bebise hediye konusunda muhtemelen yine bunu uygulayacağız bencede en dogrusu

Hadi benimkini yorumlayalim duymustum bunu ama ben anlayamiyorym

Eklentiler

• IMG_20220725_153528.jpg
    158,2 KB · Görüntüleme: 43
Galiba oyle olsun bugune çok şükür

Günaydın kızlar herkesin keyfi yerindedir inşallah
Günaydıııın çok şükür daha da güzel günler görelim inşallah
Günaydın kızlar bugün içimde bi huzursuzlukla uyandım moralim bozuk hiç belirti olmaması çok kötü bi durum bebeğimin durumu nasıl bilemiyorum
Günaydın kızçeler
Gunaydinlar kizlarr bende biraz cene agrisiyla uyandim azicik mutsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…