- 19 Mayıs 2016
- 758
- 627
Ben o performansı da beklemiyorum doktorumdanya ben de cinsiyet partisi çok istiyorum. Bakalım kısmet olur inşallah. Ama kendimde orda öğrenmek istiyorum :) doktor kapali zarfa yazsin koysun :)
hahaaaa bende de aynindan var. sasirt beni de, ben hep oyle diyorum, daha becerip sasirtamadi ama umutluyum
Ben 6 temmuzda kalp atisini duydum araya bayram girdi 18 temmuzdu galiba normal kadin dogum doktoruma randevu aldim onada iki hafta ust uste gittim birde haftaya gidicemKızlar doktor kalp atısından sonra bir daha ne zaman çağırdı sizi
Dur bakalim suan iyiyimMesaj doktoruna cnm belki ikiye kır oyle kullan der niye uzuyorsun tatli caninj
Gozun aydin cnm ikizlerinle sağlıklı sıhhatli olun insKızlar doktor kalp atısından sonra bir daha ne zaman çağırdı sizi
Yavruceylan illa kötü olman gerekmez ogrenmek icinDur bakalim suan iyiyimeger bozulursam yazayim,
İki hafta sonra gel dedi canm 7+0 gittim 9+0 ikinci kontrole gideceğimKızlar doktor kalp atısından sonra bir daha ne zaman çağırdı sizi
Allah en yakın zamanda ona da nasip etsin inşallah. Benim çalıştıgım yerde bi kadın var sol tüpü alınmış skolyoz hastası 11 yıl çocugu olmadı tüp bebekte yaptı olmadı sonra kendiliğinden hamile kaldı maşallah art arda 3 tane doğurdu. Yani olmayacak şey yoktur. Allah ol desin sadeceKıyamam ya valla sen de haklısın bi arkadaşım var Rabbim tez zamanda ona da bebek nasip etsin onun da olmuyor ve belki de hiç olmayacak dua edin aklıma gelmişken söyliyim dedim. O da hep der keşke hamile olsam da sabah akşam kussam ağrı çeksem gıkım çıkmaz 9 ay parmağımı bile kıpırdatmam gözlerimi tek oynatırım falan der o geldi aklıma
Rabbimin mucizesi çok inşallah nasip olur
Beni 3 hafta sonra çağırmıştıKızlar doktor kalp atısından sonra bir daha ne zaman çağırdı sizi
Valla seviniyorum bir anda bütün belirtiler gidince korktumAy ben senin için üzüldüm ama sen seviniyosun galiba
Birazdan recete yazdircam ozman sorayimYavruceylan illa kötü olman gerekmez ogrenmek icinsen sor ,bil en azinda ... Acil durumda bir b plani gibi düşün elimde 8mg zofer vardi kullanabilirim dersin en azindan
Evet boşuna üzmüşüm kendimiDemek ki aralarda gelip gidecek boşuna üzmüşün kendini tatlimm suan keyfini cikar
Valla bulantım ilk başlayınca bende mutlu oldum ama sonrası hüsran aciler serumlar haplar enfeksiyonlar boş ver kusma ikinizde iyi olun inşallahValla seviniyorum bir anda bütün belirtiler gidince korktum
Sağol canım benim kusacak derecede hiç olmadı çok şükür. 12den sonra keyfini çıkartırız artıkValla bulantım ilk başlayınca bende mutlu oldum ama sonrası hüsran aciler serumlar haplar enfeksiyonlar boş ver kusma ikinizde iyi olun inşallah
Ay inşallah ya o günler hemen gelsin inşallahSağol canım benim kusacak derecede hiç olmadı çok şükür. 12den sonra keyfini çıkartırız artık
Ah canısı erken menapoz onun ki doktorlar direkt yanlarından gönderiyorlar olmaz diyerektenAllah en yakın zamanda ona da nasip etsin inşallah. Benim çalıştıgım yerde bi kadın var sol tüpü alınmış skolyoz hastası 11 yıl çocugu olmadı tüp bebekte yaptı olmadı sonra kendiliğinden hamile kaldı maşallah art arda 3 tane doğurdu. Yani olmayacak şey yoktur. Allah ol desin sadece
11+2 deyim 5 günü iple çekiyorumSağol canım benim kusacak derecede hiç olmadı çok şükür. 12den sonra keyfini çıkartırız artık
Ahahahahahaha güldürdün beni Lidyamm yaaBirazdan recete yazdircam ozman sorayimen sevdgm şey yasa ondan sonra pisman ol ahshahshshsh
Ay cnm adi ney ona göre dua edelim Rabbim ol desin yeter ki , birazdan namaz kilacam ismini zikredeyim en azindanKıyamam ya valla sen de haklısın bi arkadaşım var Rabbim tez zamanda ona da bebek nasip etsin onun da olmuyor ve belki de hiç olmayacak dua edin aklıma gelmişken söyliyim dedim. O da hep der keşke hamile olsam da sabah akşam kussam ağrı çeksem gıkım çıkmaz 9 ay parmağımı bile kıpırdatmam gözlerimi tek oynatırım falan der o geldi aklıma
Rabbimin mucizesi çok inşallah nasip olur