2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Ah lidyacim bende deli gibi dis sıkarım. Transfer öncesi çeneye maseter botox yaptıracaktım hamilelik emzirme en az 1.5 yıl hiç birşey yapamam daha da kötüleşmeden halledeyim dedim ama dişçimle zamanları tutturamadık. Çok büyük sıkıntı Allah kolaylık versin
Ayni sorunu mu yaşıyorsun ☹️ benim ilk defa oluyor boyle ne yassadigimi bile bilmiuorum normalde ara ara ozelikle stres oldugum zamanlar cenemden yemek yerken ses duyardim kit kit diye şimdi o ses yok direk cenemi acarken agri oluyor hatta gece muhtemelen çok siktigimdan çenem agriyarak uyaniyorum kac gündür he birde tuvalete cikamama sorunum var valla hamilelik çok zor geçiyor benim icin Allah beterinden korusun ama nebilim zorlaniyorum

Kusma degilde yemek konusunda ve kokularda cok sikinti cektim, en sevdigim sabun kokusu tiksindim ellerimi zor yikadim hala da zorlaniyorum ama eskisi kadar degil , ıslak mendille masayi sildi birgun eşim sanki burnumun icine soktular mendili oyle agir geldi kokusu... Bu dönem yemek hic istemedim patates haslama ve yogurtlu makarna ile gun gecirdim ama simdi daha iyiyim hala yemeklerde sikintim var ama bebek icjn zorlayabiliyorum kendimi en azindan
Bende de öyle oldu Mucizecim. Sabun değiştirdim. Eyüp sabri tuncerin zeytinyağlı bir sabunu iyi geldi midemi bulandırmadı. Yüzey temizleyiciler, yumuşatılar falan korkunç geliyor. Ve bu sabah bulantı aşamasına ilk geçişi yaptım :KK43: başım dönüyor büve ayağa kalkamıyorum. İşe başladım bugüm, 2 hafta tatil almıştık, yatakta kucağımda bilgisayar bulantıyla 2 haftalık mailleri toparlamaya çalışıyorum. Öğle arasında kocam bişeyler hazırladı az geçirdi bulantımı hemen size geçtim :)

Ay az bi giremedim yeni grup kurulmuş🥰 bugün kontrolüm vardi ikizlerin kalp atışını duyduk şükür. Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini.#S_lidya etiktleyebildim mi bilmiyorum yaşım 36 tahmini doğum 17 mart sanırım beni de ekler misin😊
Tabiki hemen iletiyorum rubbyT rubbyT grubumuzu rubycm kurdu 🥰

Hosgeldin tekrar bebislerin kalp atışlarini yerim ya masallah🧿🧿🧿❤️❤️❤️🤩🤩😍😍🙏

Folikasit ben devam edicekmisim bana birak demedi hatta başlangıç olanı kullanıyorum sonra ileriki dönemlerde kullanilan 2 numaralı var onu kullanicam foto da atayim size siz hangi markaları kullaniyorsunuz canlar
Ben vitamin olarak sadece folik asit kullaniyorum o da ocean’ın methyl folat’ı

Ayni sorunu mu yaşıyorsun ☹️ benim ilk defa oluyor boyle ne yassadigimi bile bilmiuorum normalde ara ara ozelikle stres oldugum zamanlar cenemden yemek yerken ses duyardim kit kit diye şimdi o ses yok direk cenemi acarken agri oluyor hatta gece muhtemelen çok siktigimdan çenem agriyarak uyaniyorum kac gündür he birde tuvalete cikamama sorunum var valla hamilelik çok zor geçiyor benim icin Allah beterinden korusun ama nebilim zorlaniyorum
Ben yıllardır diş sıkması yaşıyorum, çok zor birşey çeken bilir :KK43: devam ederse ki büyük ihtimal eder çünkü ne kadar tutsak da kendimizi stresliyiz. Dişçiye git belki gece plağı önerir. Ben çpk kullandım bende işe yaramadı o yüzden botox yaptıracağım ama başlangıç seviyesindekilerde işe yarıyor bildiğim gece plağı. En azından sabah çene ağrılarını azaltır

Ben yıllardır diş sıkması yaşıyorum, çok zor birşey çeken bilir :KK43: devam ederse ki büyük ihtimal eder çünkü ne kadar tutsak da kendimizi stresliyiz. Dişçiye git belki gece plağı önerir. Ben çpk kullandım bende işe yaramadı o yüzden botox yaptıracağım ama başlangıç seviyesindekilerde işe yarıyor bildiğim gece plağı. En azından sabah çene ağrılarını azaltır
Gece plagi bu tellerden sonra verilen seffaf plak gibiyse takmam mümkün degil agzima soktuğum anda kusuyorum😂 asla kullanamadim. Simdi buz tuttum biraz bakalim insallah gecer ya

Ay az bi giremedim yeni grup kurulmuş🥰 bugün kontrolüm vardi ikizlerin kalp atışını duyduk şükür. Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini.#S_lidya etiktleyebildim mi bilmiyorum yaşım 36 tahmini doğum 17 mart sanırım beni de ekler misin😊
eklendi✌️🤩

😂😂😂 belirti olunca içim daha rahat ediyor kuzum
Kıyamam ya valla sen de haklısın bi arkadaşım var Rabbim tez zamanda ona da bebek nasip etsin onun da olmuyor ve belki de hiç olmayacak dua edin aklıma gelmişken söyliyim dedim. O da hep der keşke hamile olsam da sabah akşam kussam ağrı çeksem gıkım çıkmaz 9 ay parmağımı bile kıpırdatmam gözlerimi tek oynatırım falan der o geldi aklıma
Rabbimin mucizesi çok inşallah nasip olur 🤲🏻🤲🏻

Bende de öyle oldu Mucizecim. Sabun değiştirdim. Eyüp sabri tuncerin zeytinyağlı bir sabunu iyi geldi midemi bulandırmadı. Yüzey temizleyiciler, yumuşatılar falan korkunç geliyor. Ve bu sabah bulantı aşamasına ilk geçişi yaptım :KK43: başım dönüyor büve ayağa kalkamıyorum. İşe başladım bugüm, 2 hafta tatil almıştık, yatakta kucağımda bilgisayar bulantıyla 2 haftalık mailleri toparlamaya çalışıyorum. Öğle arasında kocam bişeyler hazırladı az geçirdi bulantımı hemen size geçtim :)
Tek birşey demek isterim kucaginda tutma oyle cihazlari 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Folikasit ben devam edicekmisim bana birak demedi hatta başlangıç olanı kullanıyorum sonra ileriki dönemlerde kullanilan 2 numaralı var onu kullanicam foto da atayim size siz hangi markaları kullaniyorsunuz canlar
Ben diofol hap günde bi defa ve gynopol şase suyu döküp günde iki defa içiyorum 🤷

Ben bide su mide bulantısı ilaclarni icmemek istiyorym artik normalde nasilim merak ediyorum bulantim olacak mi diye. Bide esim zoferi 4mg yerine 8 almis yanlislikla iki gun ictim ama tedirginim bugun onu icmicem prilam icicem sadece bakalom etki edecek mi. Bebeğe zarar verecek diye korkuyorum ya
Mesaj doktoruna cnm belki ikiye kır oyle kullan der niye uzuyorsun tatli caninj

X