2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Kızlar internette Ramzi teori diye bişey var bebeğin ultrason şekline göre cinsiyet belirleniyor. Buna göre cinsiyet erkek gözüküyor gibi benim. Eğlence olur sizinki sizce kız mı erkek mi ultrason fotosuna göre. Dr. Ramzi çok iddialı binlerce hastada denedim yanılma payı az diyor ama bilim dünyasından makalesini yayınlayan hiç dergi çıkmadı 🤣🤣🤣
Ben ilk kez duydum ama inan birsey anlamadım 🤣 azcik bakayim su dr Ramzi ye belki anlarim zamanla🤣🤣🤣

Bizler ne hallere geldik kusmaktan bi sıkıntısı olmadan gebeliğini sağlıkla geçirenlere gerçekten 41.5 kere maşallah 🧿🧿🤣🤣
Kusma degilde yemek konusunda ve kokularda cok sikinti cektim, en sevdigim sabun kokusu tiksindim ellerimi zor yikadim hala da zorlaniyorum ama eskisi kadar degil , ıslak mendille masayi sildi birgun eşim sanki burnumun icine soktular mendili oyle agir geldi kokusu... Bu dönem yemek hic istemedim patates haslama ve yogurtlu makarna ile gun gecirdim ama simdi daha iyiyim hala yemeklerde sikintim var ama bebek icjn zorlayabiliyorum kendimi en azindan

Canısı durup dururken niye böyle düşünüyorsun çok şükür ağrın yok kanaman yok yani zaten bi belirtisi yok ki🥰 en güzeli de böylesi

Benim etrafımda 3 aylikken 6 aylikken ogrenen var nasilsa olmuyor diye adet düzensizliği de var diye hic önemsememisler sonra ogreniyorlar yani belirti yok herkesde olcaka diye birsey yok ki gereksiz yere uzuyorsun kendini cnmm
Hormonların etkisi galiba bu duygu değişikliği ama ben rahat edemiyorum yarın doktora gidecem

Kusma degilde yemek konusunda ve kokularda cok sikinti cektim, en sevdigim sabun kokusu tiksindim ellerimi zor yikadim hala da zorlaniyorum ama eskisi kadar degil , ıslak mendille masayi sildi birgun eşim sanki burnumun icine soktular mendili oyle agir geldi kokusu... Bu dönem yemek hic istemedim patates haslama ve yogurtlu makarna ile gun gecirdim ama simdi daha iyiyim hala yemeklerde sikintim var ama bebek icjn zorlayabiliyorum kendimi en azindan
Off kokular benimde bas düşmanım oldu ☹️ ben evin her tarafinda kokulara bayilirim normalde oda kokulari , kokulu mumlar , palo santo , adaçayı , defne yaprağı, dolap kokulari bak hic birini gormek istemiyorum şuan benim bulantimi tetikliyor cok fena. Sonra sevdgim seylerden tiksiniyorum mesela kahve 😢
İcmessem migrenim tutardi bir aydir kahve asla icmiyorum dun bisey vardi yemekte dedim cok az mayonezle yiyim özledim allah bir yumurta tadi geldi mayonezden ya normal mayonez yani nekdr yumurta tadi olabilir 🤦🏽‍♀️ tiksinme olayi cok var bendede

Off kokular benimde bas düşmanım oldu ☹️ ben evin her tarafinda kokulara bayilirim normalde oda kokulari , kokulu mumlar , palo santo , adaçayı , defne yaprağı, dolap kokulari bak hic birini gormek istemiyorum şuan benim bulantimi tetikliyor cok fena. Sonra sevdgim seylerden tiksiniyorum mesela kahve 😢
İcmessem migrenim tutardi bir aydir kahve asla icmiyorum dun bisey vardi yemekte dedim cok az mayonezle yiyim özledim allah bir yumurta tadi geldi mayonezden ya normal mayonez yani nekdr yumurta tadi olabilir 🤦🏽‍♀️ tiksinme olayi cok var bendede
Heh iste ayni bende de oyle kahvenin tadini begenmiyorum artik, sabun kokusu dayanamiyorum, en sevdigim patlicanli yemekler yüzüne bile bakamıyorum 🤣🤣 neyseki bastaki kadar degilim çok şükür yada alistim tiksinmeye 🤣🤣🤣

Ohh iyi yapmışsın cnm gez bacim gez sonra zor çıkarız zaten minnoslarla
Ya ben şey moduna gecmek istiyorym artık karnım çıkmış kış gelmis hava soğuk evde battaniye altinda sicacik film izliyorum bulantim stresim yok hersey oturmus rayina cinsiyet belli esyalar alinmis sadece bekleme modundayiz 🤩

Kızlar günaydın cevap vermiş hemşire. Proluton 16. Haftaya dek devam demiş diğer ilaçları kesmiş enox ve coraspin i kendi takip eden doktorun karwr verecek demiş. İlk sorduğum zmqn ilaçları 12 hafta kes demişti iyi ki sormuşum
Bana da cevap geldi, buna göre 12.hafta dolunca estorfem ve lutinusu kutulari bitince kesiyorum. Oksapar zaten devam onu tekrar sormaya gerek yok

Ohh iyi yapmışsın cnm gez bacim gez sonra zor çıkarız zaten minnoslarla
Ben kış ayını çok seviyorum ve hamileliğimin son iki üç ayı kışa denk gelsin istiyordum çok şükür ki olacak o zamanlar yavrumla nasıl gezerim nasıl 🥳 sıcak beni bunaltıyor iyi ki de ilk aylar yaza denk gelmiş 😂😂

Ya ben şey moduna gecmek istiyorym artık karnım çıkmış kış gelmis hava soğuk evde battaniye altinda sicacik film izliyorum bulantim stresim yok hersey oturmus rayina cinsiyet belli esyalar alinmis sadece bekleme modundayiz 🤩
Offff işte benim hayalim tam da bu missss💜💜💜💜💜💜💜

Ben de herseyin sirasiyla yasanmasini istiyorum, hicbir anı kacirmak istemiyorum cok bekledik doya doya sindire sindire yaşayalım

Ben kış ayını çok seviyorum ve hamileliğimin son iki üç ayı kışa denk gelsin istiyordum çok şükür ki olacak o zamanlar yavrumla nasıl gezerim nasıl 🥳 sıcak beni bunaltıyor iyi ki de ilk aylar yaza denk gelmiş 😂😂
Aaaa bende hep kis hamileligini istemisimdir😍 kışı cok severim ve kışın dogurul yaza kadar toplayip kendimizi yazın bol bol gezmek🤣🤣🤣

X