- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 39
Ah kiyamam keske sana hediye gb gönderebilsek .. ben evde olunca mobil hic kullanmıyorum ziyan oluyorYa bide boyle sitelerin cok internet yememesi lazim bu cok yiyor yazlıkta internette cok ek paket almak zorunda kaldim içim sizladi bee
Ben buraya dadandigimdan beri sosyal medya yok bende yaaa o dereceyim yani
Ya bide boyle sitelerin cok internet yememesi lazim bu cok yiyor yazlıkta internette cok ek paket almak zorunda kaldim içim sizladi bee
Bana da oyle dedi doktor hele bi 20li haftalara gelelim rahatliycaz dedi Rabb'im o günleri nasip etsin insAlın benden de o kadar geçeriz sosyal medyaya kızlar kadromuz belli olsun da en güvenli haftalar 20/28 diye biliyorum doktorum öyle söylemişti o dönemde geçeriz inşallah
Proluton kullanımından anladımAcıbadem maslak canım
Alın benden de o kadar geçeriz sosyal medyaya kızlar kadromuz belli olsun da en güvenli haftalar 20/28 diye biliyorum doktorum öyle söylemişti o dönemde geçeriz inşallah
Heyecanla bekledigim haftalar cinsiyetten sonra bebisin hareketlerini hissetmek var sıralamamda oda 19-20 de basliyormus galiba gelsin saglikla o haftalarBana da oyle dedi doktor hele bi 20li haftalara gelelim rahatliycaz dedi Rabb'im o günleri nasip etsin ins
Ahhh bizim güzel ana yüreğimiz işte :) biz de - kere gittik, benimki ders aldı ben de aldım ama ilk düştüğümde kalkmam ben oturucam giderken al beni dedim 20 dakika oturdum popom donana kadar. 1-2 kere daha gitsek benimki çözer bence olayı, sonra da evladına öğretsin, bizim ki anası gibi olimpiyat madalyalı olsunAy evet kis tatilini ben de cok isterim, hic gitmedim amaçocuğum eksik kalsin hic istemem
Ben de gebelik takibini orada yapacağım kısmet olursaAcıbadem maslak canım
Shahaha meşaleyi gercek anlamda devralsin insAhhh bizim güzel ana yüreğimiz işte :) biz de - kere gittik, benimki ders aldı ben de aldım ama ilk düştüğümde kalkmam ben oturucam giderken al beni dedim 20 dakika oturdum popom donana kadar. 1-2 kere daha gitsek benimki çözer bence olayı, sonra da evladına öğretsin, bizim ki anası gibi olimpiyat madalyalı olsunonun ki gerçek olsun tabi benimki gibi göbek alanında olmasın
Doktor lenfosit aşısı yaptı..Merhabalar , saglikla bebisinize kavuşun insallah ne güzel sizi daha fazla ugrastirmaran yormadan gelmek istemis kendisi size
Ayy çok şükürDoktor lenfosit aşısı yaptı..
İlk aydan doğal yoldan hamile kaldım. Normalde 3 dozu bitirip 3.transfer sürecine girecektim…
Sorunumuz bu muydu bilmiyoruz ama vesilemiz oldu
Yaa öyle miProluton kullanımından anladımbende acıbademde tedavi oldum. Benim hemşire estrofem ve lutinusu 10. Hafta bitiminde bırakacaksın coraspin,oksapar ve nidicardı 12. Hafta bitiminde bırak dedi ama kan pıhtılaşma testin pozitifse doğuma kadar kullan dedi. Bide prolutonu 16 haftaya kadar kullan gerekirse doğuma kadar kullanmayı öneriyoruz dedi ama ben dayanamam prolutona kalça ağrısından ölürüm
Acıbadem maslak Bülent hoca canım. Benimkinede ilkin 12 dedi sonra tekrar sorunca ayrıntılı anlattı. Sana ne diyecekler merak ettim canımYaa öyle mihangisinde oldun ?Nidicardı geç başladım çok çarpıntı yapıyor ilaçlar ya bana 12 dedi kesti attı iğne için de bir şey demedi ama bakalım cevabını bekliyorum hemşirenin
Çok ilgililer bana konum olarak uymadığı için başka yerde devam ediyorumBen de gebelik takibini orada yapacağım kısmet olursa
Acıbadem maslak Bülent hoca canım. Benimkinede ilkin 12 dedi sonra tekrar sorunca ayrıntılı anlattı. Sana ne diyecekler merak ettim canım
Tek - 35 - Due date: 14 MartKızlaaar, 2023 şubat ve mart aylarında anne olacakları buraya alalımÖncelikle herkese sağlıklı bir hamilelik, sağlıklı bebekler ve kolay doğumlar dilerim Tabloya bilgilerinizi işlemem için başlıklara uygun cevapları beni etiketleyerek yazabilirsiniz
Hadiii doğum serüvenine buyruuuuuun
Üye Adı Yaş Bebek Doğum Tarihi (2023) Tek/İkiz Cinsiyet Bebek Adı @pebblepapers 27 18 ŞUBAT TEK @moonandstar 29 19 ŞUBAT TEK rubbyT 31 20 ŞUBAT TEK I izmirliiigs 32 20 ŞUBAT İKİZ CevikKiz 32 23 ŞUBAT TEK Mucizeyokmu 36 24 ŞUBAT TEK cukulatam 26 25 ŞUBAT TEK S_lidya 31 27 ŞUBAT TEK @Cezosshaaa 38 28 ŞUBAT TEK @biyomelina 29 02 MART TEK @Lavinya_1014 32 06 MART TEK @sevalin 39 06 MART TEK Z zlhsnn 33 12 MART TEK @sagittarius55 34 12 MART TEK @Sezen04 31 12 MART TEK buradayimfiruze 31 14 MART TEK @Eyllgvn 23 14 MART TEK @Dark Morningstar 32 16 MART İKİZ @Rabbi Hebli Mines Salihin 26 17 MART TEK @Azelya21 24 18 MART TEK @Nur_90 31 19 MART TEK @gogog 38 21 MART TEK @fionata 35 26 MART İKİZ K Kizanasi_2023 38 --- TEK
Cevap verince yaz canımÇok ilgililer bana konum olarak uymadığı için başka yerde devam ediyorum
demek aynıymış doktorumuz ben de merak ediyorum vakalım
Bence de çekinmeden aile yakınlarına eksikler söylemeli. Biz tabii yurtdışında olunca getirebileceklerin de bi sınırı oluyorİyi yapmisin canım kucuk kisa hava almalar iyi gelmistir sanaben pek besik araba almayi dusunmuyorum aile buyukleri yaparlar genelde bizde, belki cogu kisiye hediye gelir arkadaslardan o yüzden cok erken alma taraftari degilim ben
Aynen inşallah. Gene bilgilendirmeden geçmeyeyimBana da oyle dedi doktor hele bi 20li haftalara gelelim rahatliycaz dedi Rabb'im o günleri nasip etsin ins
Günaydın şekerimKızlar internette Ramzi teori diye bişey var bebeğin ultrason şekline göre cinsiyet belirleniyor. Buna göre cinsiyet erkek gözüküyor gibi benim. Eğlence olur sizinki sizce kız mı erkek mi ultrason fotosuna göre. Dr. Ramzi çok iddialı binlerce hastada denedim yanılma payı az diyor ama bilim dünyasından makalesini yayınlayan hiç dergi çıkmadı
Nerdesin kiz sen , evin küçüğü gibi kacip duruyon aradagerci buranin da küçükleri arasindasin ya neyse
eklendiHoşgelsin canısıı