- 15 Şubat 2022
- 305
- 489
Günaydıııın çok şükür daha da güzel günler görelim inşallahGünaydın kızlar herkesin keyfi yerindedir inşallah
Ay çok güzelmişBence de çekinmeden aile yakınlarına eksikler söylemeli. Biz tabii yurtdışında olunca getirebileceklerin de bi sınırı oluyorama burada en sevdiğim şey baby shower. Türkiyede pek doğru şekilde yapıldığını görmedim henüz ama bi ara uzun uzun anlatabilirim adetlerini falan. En güzel kısmı anne-baba internetten meşhur bebek sitelerinden yahut amazon gibi sitelerden ihtiyaç listesi oluşturuyor. Baby showera gelenler de gelmeden yahut bebek ziyaretine gelenler orada ihtiyaçları alıyor. Hatta bebek arabası puset gibi daha pahalı ürünleri ortaklaşa da alabiliyorlar oradan görüp. Şahsen benim için düğünlerde bebek ziyaretinde hep kurtarıcı oldu bu listeler kime ne lazımsa onu almıştım ne alıcam derdine de son
Evet ne alaka simdi bastan devam diyip sonra birak diyor boyle olunca cok suphede kalıyorum ben . Sorsam ayrı dert sormasam ayri dertKızlar günaydın cevap vermiş hemşire. Proluton 16. Haftaya dek devam demiş diğer ilaçları kesmiş enox ve coraspin i kendi takip eden doktorun karwr verecek demiş. İlk sorduğum zmqn ilaçları 12 hafta kes demişti iyi ki sormuşum
Cinsiyet partisini ben de istiyorum ama bi yanım da istemiyor eşim öğrensin baş başayken ne bilim pikniğe gitmişken bi sürprizle söylesin istiyorum yani bütün zorlukları birlikte aştık bunun sevincini de onunla yaşayayım istiyorum hoş benimki de sürpriz yapmayı bilmez ama neyseAy çok güzelmişsahsen burda sadece gösteriş amaçlı yapılıyor bana cok gereksiz gelir... Ama cinsiyet partilerine çok özeniyorum
Canısı durup dururken niye böyle düşünüyorsun çok şükür ağrın yok kanaman yok yani zaten bi belirtisi yok kiGünaydın kızlar bugün içimde bi huzursuzlukla uyandım moralim bozuk hiç belirti olmaması çok kötü bi durumbebeğimin durumu nasıl bilemiyorum
Benim etrafımda 3 aylikken 6 aylikken ogrenen var nasilsa olmuyor diye adet düzensizliği de var diye hic önemsememisler sonra ogreniyorlar yani belirti yok herkesde olcaka diye birsey yok ki gereksiz yere uzuyorsun kendini cnmmGünaydın kızlar bugün içimde bi huzursuzlukla uyandım moralim bozuk hiç belirti olmaması çok kötü bi durumbebeğimin durumu nasıl bilemiyorum
Sorma o akil benimkinde de pek olmaz , saf kiz bunlar düz kontaklarCinsiyet partisini ben de istiyorum ama bi yanım da istemiyor eşim öğrensin baş başayken ne bilim pikniğe gitmişken bi sürprizle söylesin istiyorum yani bütün zorlukları birlikte aştık bunun sevincini de onunla yaşayayım istiyorum hoş benimki de sürpriz yapmayı bilmez ama neyseaklına sokmam lazım yani direkt söylemek yerine onun sürprizi akıl etmesi lazım nasıl yapabilirim bunu
Gunaydin cnmmGünaydın kızçeler
Günaydın kızçeler
Günaydın canlarGünaydın kızlar herkesin keyfi yerindedir inşallah
Durumlar nasıl bn son bi hafta çok perişan oldum işe bile gidemedim . bu hafta işe başladım sabırsızlıkla ilk trimester i geçmek istiyorumGunaydin cnmm
Belirtiye takılma lütfen bebeğinde sende çok iyisiniz iyi düşün iyi olsunGünaydın kızlar bugün içimde bi huzursuzlukla uyandım moralim bozuk hiç belirti olmaması çok kötü bi durumbebeğimin durumu nasıl bilemiyorum
Hahhaa dur sen biz dürtmeden akıllarına bişey gelmez ben bulacaaaaammmmmSorma o akil benimkinde de pek olmaz , saf kiz bunlar düz kontaklaray kiyamam saf kocama
Azelyam gel git yaşıyom resmen grubu takip ediyom yazmaya üşeniyom resmenGünaydın canlarbiz iyiyiz canım sende durumlar nasıl
Bende bu hafta aynı durumdayım kuzum Rabb'im yardımcımız olsun inşallahAzelyam gel git yaşıyom resmen grubu takip ediyom yazmaya üşeniyom resmen
Ben iyiyim ya cok sukur , Allah yardımcınız olsun cnm cocuklugumdan beri mide bulantisi ve kusmaktan cok korkarim benDurumlar nasıl bn son bi hafta çok perişan oldum işe bile gidemedim . bu hafta işe başladım sabırsızlıkla ilk trimester i geçmek istiyorum