2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Kızlar günaydın cevap vermiş hemşire. Proluton 16. Haftaya dek devam demiş diğer ilaçları kesmiş enox ve coraspin i kendi takip eden doktorun karwr verecek demiş. İlk sorduğum zmqn ilaçları 12 hafta kes demişti iyi ki sormuşum

Ay çok güzelmiş sahsen burda sadece gösteriş amaçlı yapılıyor bana cok gereksiz gelir... Ama cinsiyet partilerine çok özeniyorum

Evet ne alaka simdi bastan devam diyip sonra birak diyor boyle olunca cok suphede kalıyorum ben . Sorsam ayrı dert sormasam ayri dert

Günaydın kızlar bugün içimde bi huzursuzlukla uyandım moralim bozuk hiç belirti olmaması çok kötü bi durum bebeğimin durumu nasıl bilemiyorum

Ay çok güzelmiş sahsen burda sadece gösteriş amaçlı yapılıyor bana cok gereksiz gelir... Ama cinsiyet partilerine çok özeniyorum
Cinsiyet partisini ben de istiyorum ama bi yanım da istemiyor eşim öğrensin baş başayken ne bilim pikniğe gitmişken bi sürprizle söylesin istiyorum yani bütün zorlukları birlikte aştık bunun sevincini de onunla yaşayayım istiyorum hoş benimki de sürpriz yapmayı bilmez ama neyse aklına sokmam lazım yani direkt söylemek yerine onun sürprizi akıl etmesi lazım nasıl yapabilirim bunu

Günaydın kızlar bugün içimde bi huzursuzlukla uyandım moralim bozuk hiç belirti olmaması çok kötü bi durum bebeğimin durumu nasıl bilemiyorum
Canısı durup dururken niye böyle düşünüyorsun çok şükür ağrın yok kanaman yok yani zaten bi belirtisi yok ki en güzeli de böylesi

Benim etrafımda 3 aylikken 6 aylikken ogrenen var nasilsa olmuyor diye adet düzensizliği de var diye hic önemsememisler sonra ogreniyorlar yani belirti yok herkesde olcaka diye birsey yok ki gereksiz yere uzuyorsun kendini cnmm

Sorma o akil benimkinde de pek olmaz , saf kiz bunlar düz kontaklar ay kiyamam saf kocama

Durumlar nasıl bn son bi hafta çok perişan oldum işe bile gidemedim . bu hafta işe başladım sabırsızlıkla ilk trimester i geçmek istiyorum
Ben iyiyim ya cok sukur , Allah yardımcınız olsun cnm cocuklugumdan beri mide bulantisi ve kusmaktan cok korkarim ben o yüzden Allah yüzüme bakti yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…