- 12 Kasım 2021
- 1.581
- 2.499
Hosbulduk canimaynıyız seninlehoşgeldin aramıza
Cok tesekkurler
İnşallah sağlıkla ilermesini dilerimCok tesekkurler
Cogunuz 12-14. Haftalara gelmis ya ne guzel
Darisi basima insallah
Bana da 12. haftadan sonra başlanmıştı Eklampsi riskini azaltmak için sanırım Ama işte hiç kanamam olmamasına rağmen baştan beri ultrasonda plasentada kanama alanları varben hiç kullanmadım
Sizin 2 embriyo mu üçüz oldu ?Kızlar selam
Yeni gördüm bu grubu
Benimde muhtemel dt 30 mart
Yaş 40
Üçüz nasipse
3 embriyo transfer olduSizin 2 embriyo mu üçüz oldu ?
Bebeğinizin kalp atışlarını duyduysanız endişelenmeyin Ara ara olabiliyor Rahim büyüdükçe etraftaki bağlarda gerilme ağrıları olabiliyormuşKizlar bende transferin ilk gununden beri kasik/karin agrilari eksik olmadi. Az ya da cok, ama hep farkli sekillerde var. Bazen boyle sizi gibi, bazen sanki kasiklara kum torbalari yerlestirmissin de agirlik ve agri yapiyor gibi… ama hep bir sekilde mevcut. Benim rahmim kucuk ayni zamanda (yarim rahim) ondan mi bu kadar hep var bilmiyorum ama; sizde agrilar oluyor mu bu kadar? Veya ilk 12 haftada oldu mu?
belki hatırlarsın benim çok oldu kanamam ama şuan yok şükür ama rahim içinde kanama alanım var o yüzden yatıyorum sürekliHosbulduk canim
Evet seni temmuz ayinda transfer olanlar grubundan hatirliyorum
Nasil gidiyor hersey yolunda mi?
Kizlar hic kanamalariniz filan oluyor mu?
Cok sukur duydum canimBebeğinizin kalp atışlarını duyduysanız endişelenmeyin Ara ara olabiliyor Rahim büyüdükçe etraftaki bağlarda gerilme ağrıları olabiliyormuş
Evet canim hatirliyorum.. bende 6+2 de oldu bir kere, sonra 7+4 de kontrole gittigimizde kanama alani yok dedi doktorum. Ama gecen hafta 2 kere daha oldu. Oyle yogun veya uzun sureli kanamalar degil neyse ki. Bir bakiyorum tek seferlik boyle biraz olmus - ama baya aktif kirmizi - ama devami gelmiyor cok sukur. Tabi yine de korkutuyor, ben de cogunluk yatiyorum. En azindan evden igne olmak disinda cikmiyorum… saglikla ilerlesin insallah hepimizinbelki hatırlarsın benim çok oldu kanamam ama şuan yok şükür ama rahim içinde kanama alanım var o yüzden yatıyorum sürekli
Oooo hadi hayirlisi olsun cikiletammmm%99 oğluş geliyooooorrr
Oooo hadi hayirlisi olsun cikiletammmmsaglikla gelsin oglusun
Aaaa gözün aydin cnm Allah sağlıkla tamamına erdirsin%99 oğluş geliyooooorrr
Erkekimiiiz hoşgeliyooooor
Maşallah canm gözün aydın
Aaaa gözün aydin cnm Allah sağlıkla tamamına erdirsin
Sağlıkla mutlulukla gelsin%99 oğluş geliyooooorrr
Sağlıkla mutlulukla gelsin
Gozun aydin canim saglicakla ilerlesin insallah%99 oğluş geliyooooorrr