- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.007
Gozun aydin canim saglicakla ilerlesin insallah
Çok teşekkür ederim amin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gozun aydin canim saglicakla ilerlesin insallah
Canımm tabloya eklicem adı belli mi ?Çok teşekkür ederim canlarıımmm
Canımm tabloya eklicem adı belli mi ?
Kiz nasil belli değil yüzde 99 demedin miYok canım daha değil belli olunca yazarım
Kiz nasil belli değil yüzde 99 demedin mi
Yooo gayet haklısın. Hem vefat eden birinin ismini koymak psikolojik olarak beni de etkiler hem de neden ben koyuyorum kızı koysun yani... Cok yanlış yani bir de ortada adil olmayan durumlar varKızlar
Çok moralim bozuk
Eşimle tartıştık az önce ve belki çoğunuza komik gelecek daha çok erken ama hem de isim konusunda.
Yani şöyle özetlemek gerekirse kısaca
İlk çocuğumuz olacak ve ben üçüz gebeyim 9 haftalık henüz cinsiyetleri bile belli değil
Ancak eğer oğlumuz olursa eşim biz evlenmeden vefat eden erkek kardeşinin ismini koymak istiyormuş ben de vefat eden birinin ismini 3 ü de erkek olsa bile ya da kendi vefat etmiş yakınım olsa bile koymayacağımı söyledim psikolojik olarak istemediğimi sanki koyarsam o da aynı kaderi yaşayacakmış gibi hissedeceğimi söyledim
Ayrıca şöyle bir durum da var
Eşimin vefat eden erkek kardeşi vefat etmeden önce (hiç görmediğim eltimden) boşanmış (bu arada biz 2 yıllık evliyiz) ve şu an 20 yaşlarında 1 kız çocuk var ve kayınpederim bu kız yetim olduğundan bütün varını yoğunu bu kız torununa harcıyor özellerde okutuyor eski gelinin tüm masraflarını karşılıyor (durumu çok iyi kayınpederimin)
Eşim vefat eden kardeşi dahil 4 kardeş olmasına rağmen kayınpederim yalnızca bu kıza yardım ediyor
Kayınpederim ayrıca Kendi kızıyla hiç görüşmüyor kaçarak evlendiği için
Diğer çocuklarında durumu vasat zar zor geçiniyoruz malum hayat pahalı
Bende eşime eşimin vefat eden kardeşinin kızına düşer babasının ismini koymak dedim ilerde evlenince
Sizce ben mi abartıyorum ne diyeceğimi şaşırdım
Heee cok afedersin cikellamİsimi sormuş kuzu isim belli değil
Günaydın canım, bence de verdiğin tepki de çok haklısın ama yükselerek kızgınlıkla paylaşmak yerine, eşini en iyi sen tanırsın en yumuşak anını bulup düzgün bir şekilde ifade etmek lazım gerekiyorsa biraz ağlamalı da olabilir. bu senin çocuğun ve ömrün boyunca sesleneceğin ismin içine sinmesi çok önemli. bu isim baskısı hepimizin hayatında oluyor öncelikle bunu bil tek değilsin. bence en doğrusu çevre etkenlerden önce kendi aile içinde sakince konuşacak anı bulup paylaşmak. anlayışlı biri ise seni anlayacaktır. şunu teklif edebilirsin senin içine sinerse, yine koyalım tamam ama kimlikte yazmasın kulağına iki isim okutalım vs gibi çözümlerle gidebilirsin başka aklıma bir şey gelmiyor.Kızlar
Çok moralim bozuk
Eşimle tartıştık az önce ve belki çoğunuza komik gelecek daha çok erken ama hem de isim konusunda.
İlk çocuğumuz olacak ve ben üçüz gebeyim 9 haftalık henüz cinsiyetleri bile belli değil
Ancak eğer oğlumuz olursa eşim biz evlenmeden vefat eden erkek kardeşinin ismini koymak istiyormuş ben de vefat eden birinin ismini 3 ü de erkek olsa bile ya da kendi vefat etmiş yakınım olsa bile koymayacağımı söyledim psikolojik olarak istemediğimi sanki koyarsam o da aynı kaderi yaşayacakmış gibi hissedeceğimi söyledim
Eşimin vefat eden erkek kardeşi vefat etmeden önce (hiç görmediğim eltimden) boşanmış (bu arada biz 2 yıllık evliyiz) ve şu an 20 yaşlarında 1 kız çocuk var ve kayınpederim bu kız yetim olduğundan bütün varını yoğunu bu kız torununa harcıyor özellerde okutuyor eski gelinin tüm masraflarını karşılıyor (durumu çok iyi kayınpederimin)
Eşim vefat eden kardeşi dahil 4 kardeş olmasına rağmen kayınpederim yalnızca bu kıza yardım ediyor
Bende eşime eşimin vefat eden kardeşinin kızına düşer babasının ismini koymak dedim ilerde evlenince
Çok haklısınız Hamilelikte hormonların etkisi ile çok daha duygusal ve hassas oluyoruz Eşinizle bu konuyu tatlılıkla halledeceğinizi düşünüyorum Hamileliğin ne kadar zor ve meşakatli olduğunu gördükçe sizi anlayacaktırKızlar
Çok moralim bozuk
GünaydııınnGünaydıın
Nasılsın cikellamGünaydıın
İyiyim canısı hava çok bunaltıcı tek derdim oNasılsın cikellam
Ayni dert burda da var cnm terlemekten susuz kalicak vücut resmenİyiyim canısı hava çok bunaltıcı tek derdim o
Sen nasılsın
Ayni dert burda da var cnm terlemekten susuz kalicak vücut resmen
Senin sehir neresiydi cnm ben Trakyadayim mahvoldumAyy evet hiç sorma ya klima olmasa bitiğiz