2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Benim cinsiyet erkenden belli oldu kız Öğrenmek istemiyordum doktorum sekreteri çok hareketli bence erkek dedi o da bence kız diyince öğrenmiş olduk Ben alışveriş için amniosentezi bekliyorum Neler neler alıyorsunuz fikir alayım ben de

Ayy masallah saglikla gelsin kizimiz umarim kaçıncı hafta peki suan?
Daha alisverislere tam baslamadik acikcasi gelen hediyeler var diyelim birde belki ufak tefek alinan seyler birtek rubby aldi bebek arabası oda yurtdışından

Aaa kizlar merhaba
Bu grubu yeni gordum ve cok mutlu oldum
Beni de araniza alir misin, yasim 36 beklenen dogum tarihi 27 mart (ama ben yarim rahimliyim muhtemelen bundan erken olacak), tek bebek
Baska anne gruplarinda takiliyorum ama dogal yolla gebe kalip mis gibi saglikli gebelik yasayanlarla ayni olmuyor durumlar rubbyT

Geçen pazartesi gittim totosunu dönmüş göstermedi bu pazartesi tekrar gidicem gösterir inşallah onun dışında alışverişe başladık baya bişeyler aldım.
Senin yada kızlardan belli olan var mıı
Cukulatam nasılsın nasıl geçiyor benim de yüzde 80 erkek dedi 10 gün sonra tekrar gideceğim kesinleşir o zaman inşallah

Ayy masallah saglikla gelsin kizimiz umarim kaçıncı hafta peki suan?
Daha alisverislere tam baslamadik acikcasi gelen hediyeler var diyelim birde belki ufak tefek alinan seyler birtek rubby aldi bebek arabası oda yurtdışından
Teşekkür ederim 12. haftada öğrendim Şimdi 14+3 deyim Sizin belli mi cinsiyet ?

Kızlar selam
Yeni gördüm bu grubu
Benimde muhtemel dt 30 mart
Yaş 40
Üçüz nasipse
Merhaba kizlar hoşgeldiniz bilgisayardan halledince yazicam size

Oyy yerim onu ben
Ben bebek arabası aldım, anakucağı aldım. Bebek arabası joie chrome aldım , ana kucağıda joie dreamer aldım. Bi kaç parça da kıyafet müslin falan aldım
Cukulatam nasılsın nasıl geçiyor benim de yüzde 80 erkek dedi 10 gün sonra tekrar gideceğim kesinleşir o zaman inşallah

Canıım iyi gidiyor çok şükür Ahh yerim onu ben yaa maşallah sağlıkla büyüsün minik
Selam caniiim, bana da %99 kız dendi ama bakalım ilerleyen zaman da emin oluruz

Ayy siz böyle söyledikçe çok heyecanlanıyorum umarım yarın görürüm ben de maşallah sağlıkla büyüsün prenses

aynıyız seninle hoşgeldin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…