Listeyi guncellicez hepimizin belli olunca sende arada yaz bizeeAyy hadi bakalım kesinleşince yazın mutlakaaaÇok heyecanlııı
Listeyi guncellicez hepimizin belli olunca sende arada yaz bizee
Ben de buralardayım gitmedim
Kendimi çociğimle ortada bırakılmış gibi hissediyorum hahahahah geldiğimde 10-15 sayfa okurken şimdi 1 sayfa bile ilerlemiyor
Ayy masallah saglikla gelsin kizimiz umarimBenim cinsiyet erkenden belli oldu kızÖğrenmek istemiyordum doktorum sekreteri çok hareketli bence erkek dedi o da bence kız diyince öğrenmiş olduk Ben alışveriş için amniosentezi bekliyorum Neler neler alıyorsunuz fikir alayım ben de
Yaşım 39 ben de kullanıyorum hem coraspirin hem oksapar ,trombofili testinde pıhtılaşma bozukluğu çıkmıştı ,doğumdan sonra da kullacakmışımKızlar grupta hala aktif olanlar var mı ? 35 yaş üstü olup coraspin kullanıyor musunuz ?
Cukulatam nasılsın nasıl geçiyorGeçen pazartesi gittim totosunu dönmüş göstermedibu pazartesi tekrar gidicem gösterir inşallah onun dışında alışverişe başladık baya bişeyler aldım.
Senin yada kızlardan belli olan var mıı
Teşekkür ederim 12. haftada öğrendim Şimdi 14+3 deyim Sizin belli mi cinsiyet ?Ayy masallah saglikla gelsin kizimiz umarimkaçıncı hafta peki suan?
Daha alisverislere tam baslamadik acikcasi gelen hediyeler var diyelim birde belki ufak tefek alinan seylerbirtek rubby aldi bebek arabası oda yurtdışından
Ayy maşallah ne güzel üçüzKızlar selam
Yeni gördüm bu grubu
Benimde muhtemel dt 30 mart
Yaş 40
Üçüz nasipse
Bebeğin genital tüberkülün açısından bir tahmin yapıyorlar doğru çıkar büyük ihtimal Sağlıkla doğsun oğluşunuzCukulatam nasılsın nasıl geçiyorbenim de yüzde 80 erkek dedi 10 gün sonra tekrar gideceğim kesinleşir o zaman inşallah
Çok teşekkür ederim sizin de kızınız hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallahBebeğin genital tüberkülün açısından bir tahmin yapıyorlar doğru çıkar büyük ihtimal Sağlıkla doğsun oğluşunuz
Selam caniiim, bana da %99 kız dendi ama bakalım ilerleyen zaman da emin oluruzAyy hadi bakalım kesinleşince yazın mutlakaaaÇok heyecanlııı
Aaa kizlar merhaba
Bu grubu yeni gordum ve cok mutlu oldum
Beni de araniza alir misin, yasim 36 beklenen dogum tarihi 27 mart (ama ben yarim rahimliyim muhtemelen bundan erken olacak), tek bebek
Baska anne gruplarinda takiliyorum ama dogal yolla gebe kalip mis gibi saglikli gebelik yasayanlarla ayni olmuyor durumlarrubbyT
Merhaba kizlar hoşgeldinizKızlar selam
Yeni gördüm bu grubu
Yaş 40
Üçüz nasipse
Yaaaaa cok guzelll sağlıkla gelsinler ins cnmKızlar selam
Yeni gördüm bu grubu
Yaş 40
Üçüz nasipse
Oyy yerim onu benBenim cinsiyet erkenden belli oldu kızÖğrenmek istemiyordum doktorum sekreteri çok hareketli bence erkek dedi o da bence kız diyince öğrenmiş olduk Ben alışveriş için amniosentezi bekliyorum Neler neler alıyorsunuz fikir alayım ben de
Cukulatam nasılsın nasıl geçiyorbenim de yüzde 80 erkek dedi 10 gün sonra tekrar gideceğim kesinleşir o zaman inşallah
Selam caniiim, bana da %99 kız dendi ama bakalım ilerleyen zaman da emin oluruz
ben hiç kullanmadımKızlar grupta hala aktif olanlar var mı ? 35 yaş üstü olup coraspin kullanıyor musunuz ?
aynıyız seninleAaa kizlar merhaba
Bu grubu yeni gordum ve cok mutlu oldum
Beni de araniza alir misin, yasim 36 beklenen dogum tarihi 27 mart (ama ben yarim rahimliyim muhtemelen bundan erken olacak), tek bebek
Baska anne gruplarinda takiliyorum ama dogal yolla gebe kalip mis gibi saglikli gebelik yasayanlarla ayni olmuyor durumlarrubbyT