2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Benim cinsiyet erkenden belli oldu kız 🥰 Öğrenmek istemiyordum doktorum sekreteri çok hareketli bence erkek dedi o da bence kız diyince öğrenmiş olduk Ben alışveriş için amniosentezi bekliyorum Neler neler alıyorsunuz fikir alayım ben de

Benim cinsiyet erkenden belli oldu kız 🥰 Öğrenmek istemiyordum doktorum sekreteri çok hareketli bence erkek dedi o da bence kız diyince öğrenmiş olduk Ben alışveriş için amniosentezi bekliyorum Neler neler alıyorsunuz fikir alayım ben de
Ayy masallah saglikla gelsin kizimiz umarim🙏🙏🤩🤩 kaçıncı hafta peki suan?
Daha alisverislere tam baslamadik acikcasi gelen hediyeler var diyelim birde belki ufak tefek alinan seyler 🥰 birtek rubby aldi bebek arabası oda yurtdışından

Aaa kizlar merhaba 👋🏻
Bu grubu yeni gordum ve cok mutlu oldum🥹
Beni de araniza alir misin, yasim 36 beklenen dogum tarihi 27 mart (ama ben yarim rahimliyim muhtemelen bundan erken olacak😄), tek bebek💞
Baska anne gruplarinda takiliyorum ama dogal yolla gebe kalip mis gibi saglikli gebelik yasayanlarla ayni olmuyor durumlar 🙈 rubbyT rubbyT

Geçen pazartesi gittim totosunu dönmüş göstermedi🫢 bu pazartesi tekrar gidicem gösterir inşallah🥰 onun dışında alışverişe başladık baya bişeyler aldım.
Senin yada kızlardan belli olan var mıı🥰🥰
Cukulatam nasılsın nasıl geçiyor 😍 benim de yüzde 80 erkek dedi 10 gün sonra tekrar gideceğim kesinleşir o zaman inşallah 🌸

Ayy masallah saglikla gelsin kizimiz umarim🙏🙏🤩🤩 kaçıncı hafta peki suan?
Daha alisverislere tam baslamadik acikcasi gelen hediyeler var diyelim birde belki ufak tefek alinan seyler 🥰 birtek rubby aldi bebek arabası oda yurtdışından
Teşekkür ederim 12. haftada öğrendim Şimdi 14+3 deyim Sizin belli mi cinsiyet ?

Aaa kizlar merhaba 👋🏻
Beni de araniza alir misin, yasim 36 beklenen dogum tarihi 27 mart (ama ben yarim rahimliyim muhtemelen bundan erken olacak😄), tek bebek💞
Baska anne gruplarinda takiliyorum ama dogal yolla gebe kalip mis gibi saglikli gebelik yasayanlarla ayni olmuyor durumlar 🙈 rubbyT rubbyT

Kızlar selam
Yeni gördüm bu grubu
Benimde muhtemel dt 30 mart
Yaş 40
Üçüz nasipse
Merhaba kizlar hoşgeldiniz 😍 bilgisayardan halledince yazicam size 🌼

Oyy yerim onu ben🥰🥰🥰
Ben bebek arabası aldım, anakucağı aldım. Bebek arabası joie chrome aldım , ana kucağıda joie dreamer aldım. Bi kaç parça da kıyafet müslin falan aldım🫢
Cukulatam nasılsın nasıl geçiyor 😍 benim de yüzde 80 erkek dedi 10 gün sonra tekrar gideceğim kesinleşir o zaman inşallah 🌸

Canıım iyi gidiyor çok şükür 🥰 Ahh yerim onu ben yaa maşallah sağlıkla büyüsün minik🥰
Selam caniiim, bana da %99 kız dendi ama bakalım ilerleyen zaman da emin oluruz 😍

Ayy siz böyle söyledikçe çok heyecanlanıyorum umarım yarın görürüm ben de🥰🥰🥰 maşallah sağlıkla büyüsün prenses🥰

Aaa kizlar merhaba 👋🏻
aynıyız seninle 😊 hoşgeldin aramıza

X